perjantai 16. joulukuuta 2011

Punain Puuma

Kaaharitaksi menee hirveetä kyytiä


Hikinen vinkaisu täältä takapihan bambumurjun terassilta. Nightwish pauhaa ja miä hikoilen. Harmaus ja uggoin mäni jo ja nyt on sit taas tää julmettu porotus. Mutta ei se enää haittaa, ja avot että jotenki se sellanen vahingonilo... se kummasti maksimoi hyvää fiilistä, ku lueskelee feispukista kavereitten napinaa Mordorin keliolosuhteista. Pimiää on, synkkää ja märkää. Voi voi. Oon NIIIIIIN onnelliin että miun ei tällä kertaa tarvi olla siellä synkkyydessä masentumassa. Yli 40 talvea sitä paskaa riitti, kiitos vaan, ja ihme että olen selvinny niistä hengissä.


PUNAIN PUUMA!
Sillä siunaaman sekunnilla ku viime postauksen tänne roiskasin ni Edi tuolta suhas miun uuen hianon fillarin kans. Ai että on hiano! Punain! Ja musta! On jarrut! Vaihteetki (melkeen) toimii! Sen nimeks tuli Punain Puuma (kiits ja halipusupumppernikkeli Jounille nimen keximisestä) ja on kastettu bintangtilkalla. Nyt nimittäin kelpaa suhailla tuol pitkin poikin saarta, moottoritiällä todellakin on Puuma, se on punain ja se menee lujaa, siin jää heppataxit ja muut yskimään pölyä ku Punain Puuma kaahaa moottoritiällä ohi. Punain Puuma selviää myös kohtuullisen hyvin tuol satunnaisesti vastaan tulevil upottavil hiakkakohil mihi pyärä yleesä jää jumiin ja on muutenkin oiva menopeli. On testattu saarenympäriajolla ja hyvin meni. Jihaa!


Stigu. Syränsyränsyrän.

Kissauutiset: Stigu on nyt ainaki toistaseks asettunu Kakkosen Baariin ja oon siitä niin onnelliin, ja Stiguki vaikuttaa rauhalliselta ja tyytyväiseltä. Ripulinen ja laiha se on mutta jahka Kreisi Kätleidi vähän paapoo ni eiköhän se siitä. Kirppu-Pirkolla on matoja, niin varmaan saaren kaikilla muillaki mirreillä, mutta omin silmin näin eilen kun Pirkon ikäänku rectumista ryömi sellanen joku valkonen matomainen asia ulos. Näky, jota en olis halunnu olla todistamassa. Onneks on mirrien matolääkkeet mukana, joten tänää oli ohjelmassa het aamutuimaan matolääkitys. Liotin matonapin palasen veteen ja pumpulipuikolla koitin Pirkolle sitä tunkee mutta lopputulos oli se että oltiin molemmat yltä päältä matolääkeessä ja Pirkko ihan saatanan suivaantuneena. Ei menny niiku Strömsöössä, sanoisinko, mutta ehkä sinne jotain meni kuonovärkistä sisäänkin. Otamma aiheesta uusinnan tuossa jonkun viikon päästä.


Arja Koriseva oli yks aamu terassilla narisemassa ku heräsin
Ihmisistä: vittu, rannallavoimistelijat. Siin on kans yks helvetin sakki. Okei, tämä saattanee olla vaan rupsahtaneen läskin kateellista marmatusta, mutta hei pliiii-iiiis pimut: onks pakko tulla siihe rantahietikolle pelkis liian piänis pikineis vääntää jotain pelviksen nostoja ja punnerruksia ja pyllistelyjä ja joogasolmuja, vaikka siul kuinka ois työllä ja tuskalla ja rairuoholla aikaansaatu nollan rasvaprosentin kuivakka nolla-koon kurviton vinkuheinävartalo? Hirveetä kattoo. Nimim. Närkästynyt punkero sieltä makaamon pohjalta.  Peeäs. Komeet pojat saa kyl tulla venyttelyhommii tohon piitsille ihan koska vaan! Ja ihan vaikka ÄLÄSTI!

Ja miten täs heltees kukaa voi ees ajatella lenkkeilyä? Niitä hulluja täällä juoksee ohi yhtenää. Ite meinaan kualla hienpaisumukseen jo pelkästään suhauttelemalla fillarilla saaren ympäri, mutta nuo jotkut sekopäät näyttäis vetävän saarta ympäri ihan juosten ja vittu, koko ajan. Mikä niitä vaivaa?
Tipusia

Ens viikolla tänne tulee taas Mordorilaisia, mutta en tunne heitä entuudestaa. Että ei tässä järin kauaa tarvinu lorvia ennenku taas tulee ilmastopakolaisia huudiloille hillumaan. Tämä ploki nähkääs poikii ihmeellisiä asioita, ja tällä kertaa pääsin heittäytymään terhakan matkatoimistotätin rooliin, eli hoitelin vähän majotusvarauksia tyypeille. Ei se mitää, ei tässä kuulkaa niin kiirettä tuos riippumaton pohjalla oo että ois jotenki ollu huikee vaiva kipasta siitä tonne respaan kysyy et molo, onks muutamaa bungalowia vapaana tälle ja tälle ajalle, ai on, no laitetaas varaukseen, kitoos, moi. Moottoripuuman Matkatoimisto Oy Ab CD ehkä jopa DVD täällä siis vallan hurjassa nousukiidossa! Et tiedoks muilleki et jos tarttee jotai vastaavaa jeesiä ni täällähä miä oon, miulla ei muuta ookkaa ku aikaa, ja miun Matkatoimisto toimii ihan turkinpippuri- ja kirja/lehti-palkalla. Halpahan miä oon aina muutenki ollu, ellen jopa ilmain. Bisnesnaista miusta ei siten oo koskaa tullu. Huono sellain oisin ollu.

Ja mitäs muuta? No mitäs luulisitte? Ei minkään tekemistä ja sit illalla vähä regeitä. Harvinaisen vähän oon kaljaakaan juanu, ollu ihan sellasia bintangittomiaki päiviä täs useita. Selkeesti oon kipee, jotain outoo täs nyt kyl on meneillää ku jos ei kaljakaa oikee maistu. Eilen kyl join jopa 3 olutta ja jaksoin kattoa molemmat regeisetit loppuu, eli ihan puolille öin kuulkaa kupuroittelin. Raju on meininki. Edin kanss luettiin Inferno- ja muita rokenroul-lehtiä mitä Pirre toi ja Edi oli ihan liäkeissä etenki Nightwishistä, ihan pelkkien kuvien perusteella. Käski lähettää terveisiä pändille että voitteko tulla tänne kiitos, ihan vaa hengailee. Itse lähettäisin samat terskat mm. Von Hertzen Brotherseille ja Mokomalle. Moottoripuuman Matkatoimisto iloisna varailis bungaloweja tästä huudiloilta, ette uskokaan kuinka iloisna.


Sellasta. Punkero painuu nyt suihkuun ja sit aikoo revitellä ja lähtee ihan tuonne kylille syömään. Jos ruoka vaik ees vähä maistuis ku koklaa jotain ihan uutta pöperöö. Hurjaa. Koitan lietsoontua nälkäseks nyt jotenki. Ihan kreisii tää kun ei maistu ruoka. Miä joka voisin normaalisti mussuttaa itteni vaikka tajuttomaks esmes. juustonaxuilla. Kaikkee sitä kokee ku tarpeeks vanhaks elää, on se jännää.

Käktyksii

Sunset barin luona kukkii puut

Gilipukki

Villit lehmät makoilee varjossa

2 kommenttia:

Julkunen tietty kirjoitti...

Laitaks kuvii niistä voimistelijoista? Mua vähän kiinnostas.

Miikka Kuisma kirjoitti...

Saisiko näistä " rantahietikolle pelkis liian piänis pikineis vääntää jotain pelviksen nostoja ja punnerruksia ja pyllistelyjä ja joogasolmuja, vaikka siul kuinka ois työllä ja tuskalla ja rairuoholla aikaansaatu nollan rasvaprosentin kuivakka nolla-koon kurviton vinkuheinävartalo?" Valokuvia?

Tsekkaa myös nämä