maanantai 30. heinäkuuta 2012

Togeanin otukset

Togeanin otukset vaatii aivan erikoishuomiota. Jumalauta. Välillä tuntu ku ois lomaillu jossain helvetistä pärähtäneellä ötökkäfarmilla, ja huumori oli aika usein hiukkasen kortilla näien otusten suhteeen. Ei ollu kerta eikä kaks ku luuta tanassa paimensin jotain helvetin kauheeta olentoa kämpästä pihalle. Kaikista monstereista ei oo kuvia, en aina ehtiny/kyenny kameran kanssa heilumaan, oli kiire heittäytyä naiseks ja juosta kirkuen ympäri pihaa pakoon.

Onneks siel oli myös ihania koiria, tasapainottamassa kaikkien ryömivien hirviöitten aiheuttamia traumoja.

Kuvagalleria, olkaat hyvät. Alotetaan horrorilla ja sit lopuks kuvia hauvvoista, ni jää hyvä miäli. Eiks nii?

Hämis yöllä
Hämis päivällä
Perusotus
Hepokatti istahti snorkkelille
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKK
Jumalauta!
Tää oli yks aamu kylppärissä
Tää oli rappusella
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Ja taas tämmönen!
Erittäin myrkyllinen merikärmes Taipi Islandin rantaveessä
Tuna Tomini -laivan papukaija. Säälitti.
Mun suosikkihauvva
Vuh!
Ihanat asennot tol hauvvelilla aina
SÖPÖYS!
Hauvvat osas ottaa rennosti. Ne kaivo ensin huolella pienen kuopan hiekkaan ja sit siihen pötks.

Paras haukotusilme
Iso ja pieni tutustuu. Awwwwwwwww!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK mitä käärmeit jä hämiksiii KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!! Miten siä oot uskaltanu olla niiden parissa? Melkein hyppäsin naisellisesti päydälle pelkästään ku näin kuvat. IIIIIIIKKKKK.
Koirulit on kyl ihanuutta <3

Olet sankari <3

Irmeli

Jani ja Tanja kirjoitti...

Heissan!!!
Onpa hienoa kuulla susta piitkääst aikaa. Ruvettiin jo huolestuu, ku ei ikinä tiedä mitä runkkareita ja hotelli hörhöi siel on... Joka päivä blogii tsiigailtiin. On se vaan hienoo siellä, kyllä tääl joka päivä mietitään koska pääsis sinne takasin. Ahdistutaan päivä päivältä enemmän. Mee sä hiekkakikkareelle lepäilee ja nauti regeist, kissoist ja sukelluksest.

t. Tanja ja Jani

Diidah kirjoitti...

Notta helvetti! Mikä hitto noita eläimiä vaivaa, yäääh!

Koirat todella pelasti tän postauksen =)

Taina - MoveMe kirjoitti...

Pakko besserwisseröidä kun jotain olen sukeltaessa jopa oppinutkin. Ni noi merikäärmeet on silleen että kun ne nappasee niin oot 30 sekassa vainaa. Ollos huoleton, sillä niillä on helvetin pieni suu ja ne myrkkyhampaat perkeleellisen pitkällä siellä suussa. Idea on, että jos ne ei pääse karkuun ja ahdistat ne nurkkaan, niin ainut mihin ne voi periaatteessa saada tuikattua on varpaanvälit, sormien välit ja korvannipukka. Jos on räpylät, niin jaloille ei käy kuinkaan ja sit vaan toivot että se koittaa napata jostain bikinin tupsusta kiinni. Toisaalta, en mä tiedä miksi pitäis mennä uhitteleen noille.

nhuthuy kirjoitti...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

Tsekkaa myös nämä