tiistai 11. kesäkuuta 2013

Eläinklinikkahommelit


Eilisen ensimmäinen kissapotilas valmiina operoitavaks

Tsori, liukuhihnameininki plokin kans ny. Miä en voi poistua murjulta, kun on yks kissa arestissa kylppärissä ja äitikissa + pennut makkarissa ja terassilla. Ja äitikissalla on tappomeininkifiilikset, pyrkii tuonne kylppäriin ja haluaa hippasen siellä olevaa mirriä höykyttää. Oon tässä ihan siis kotosalla rauhanturvaajan hommissa.

Eilen alko Gili Eco Trustin ja Jakarta Animal Aidin järkkäämät eläinklinikat. Aamusin on heppojen hoitoa tua ytimessä ja iltapäivät kissaklinikkaa Trawangan Divessa. Eilen kävin aamulla kattoos vähä hevosiaki, niille tehtii manikyyrejä siä eli kavioita viilailtiin ja kapsutettiin ja laitettiin uusia kenkiä. Matolääkettä ja vitamiinia konit sai myäs.

Matkalla heppaklinikalle jaoin helvetillisen pinon flaiereita kaikille ketkä hevosten kans vastaan tuli. Meinas räjähtää pää ku yks vitun ukko duunarihevosensa kans otti flaierin vastaan, luki sen (ne on indonesiaks et menee viästi jakeluun paikallistyypeille paremmin) ja rupes sitte et paljoko maksat että tuon tän hevosen sinne. Vittu miulla keitti. Hiukan saatto volyymi kohota ku selvitin hänelle että ymmärrä ny hyvä urpo et tämä on  ILMANEN KLINIKKA, normaalisti siun KUULUIS maksaa että siun hevosta hoidetaan. Vittu. Ihmiset, saatana.Veli Humma manikyyrissa
Iltapäivällä sit alko kissahommelit. Miä olinkii täl kertaa ihan leikkaussalin pualella jeesimässä. Sheivasin mirrejä ja pesin ja putsasin leikkauskohat ja asettelin kissoja valmiiks operaatiota varten ja sitte ku oli tikit laitettu ja mirri valmis ni kiikutin heräämöön. Klinikal on  kaks eläinlääkäriä hommissa: tuttu naislääkäri viime vuodelta joka on Jakarta Animal Aidista, ja sitte australialainen vanhempi herra, ken on erikoistunu hevoisiin, mutta toki myäs pienemmät elukat on tuttuja. Australialaisen herran vaimo oli apuna myäs, hän kun on eläinten nurse, ni hommat on hallussa. Muut vapaaehtoset oli sit heräämön puolella vahtimassa kännisiä kissoja operaation jälkee. Jakarta Animal Aidista on myäs lauma poikia, jotka osaa kengittää heppoja ja/tai pyydystää kissoja, ja sitte on yks eläinlääkäriopiskelija.

3 tuntia vejettiin, miun laskujen mukaan 13 kissaa siinä steriloitiin. 7 tyttöä ja 6 poikaa. Että kiirettä piti. Enempiki oli mirrejä tulossa mutta piti jo käännyttää poies, et tulkaa huomenna uuelleen, tänää ei enempää ehitä. Harmillista. Miusta ois ollu hyvä et ois ollu yks porukka hevoshommissa ja toinen kissahommissa ni vois koko päivän asioita hoitaa, mutta ku vapaaehtoisvoimin tehää ni resurssit on rajalliset.


Jakarta Animal Aidin lääkäri lääkäröi
Miun kylppärissä parhaillaan oleva kissa on yks Kakkosen Koralpiitsillä hengaavia steriloimattomia pimuja. Häntä oon jo kahesti aiemmin koittanu saaha operoinnin alle, mutta menee aina jemmaan ku ois lääkäri ollu paikalla. Siks varten hänet nyt nappasin heti aamiaiskupposen ääreltä kainaloon ja laitoin arestiin, kert nyt helvetti soikoon, värkit veks ja loppuu se pentujen pykääminen. Toisen hetelmällisen pimukissan koitan pyydystää huomenna. Ni sais jotain tolkkua tähä miun huudilon kissanpentutilanteesee. Heitä on jo ihan tarpeeks ja lisää ei tarvittais kyllä yhtään. Mutta tuohon pari päivää sitte ilmesty yks ihan uus tuntematon roikkutissinen nälkänen äitikissa, sillä on pennut viä jossai jemmassa, mutta se on ny joka päivä tullu surkeesti maukuen kerjäämään ruokaa. Kohta se saletisti tuo vauvat messissä. Perkele sentäs.

Miun pikkupentusöpöläisriiviötyyppien äitee pääsee myäs operoitavaks, vien hänet sit klinikan vikana päivänä eli lauantaina. Pennut on sillo jo 7 viikkoa, ja lääkäri sano että hyvin voi sen äiteen jo laittaa steriiliks, vaikka vielä imettääki. Pennut kuiteski jo syä enimmäkseen muuta ku tissiä, ni nou problm.

Eläinklinikkahommat jatkuu koko loppuviikon, lauantaina viimiin päivä. Kerron sitte kui on mänt ja mitä kaikkee ku on hommat loppuun saatettu. Käyn hevosiaki tässä välillä kattomassa, mutta pääasiassa häärään tua kissojen kans. Tiätty.

Kuvia täsä, olkaa hyvä. Sit en enää tänää höyryy mitää, lähen iltapäiväks tuonne kissaklinikalle ja sitte onki bileen aika sen jälkee.

Uuet töppöset saa heppa kohta

Klinikalle tuotiin yks persialaiskissa, jonka ympärillä tuossa kuvassa kaikki häärää. Hän oli totaalinen saatana. Ei meinannu taju lähteä millään ja yritti tappaa kaikki ketkä tuli lähelle. Hän oli hiukan, sanoisinko, huomionhakuinen.

Pallit veks nips naps

Mirrit heräämön pahnoilla


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa työtä teette koko konkkaronkka.

- Tanja -

Tsekkaa myös nämä