tiistai 11. kesäkuuta 2013

Hiekkakikkareen meripäivät


Lauantaina oli World Ocean Day tai jotain. Sen kunniaks Hiekkakikkareellaki oli erikoistoimintaa, varsinaiset meripäivät ja karnevaalit. Päivällä urheilulliset kisas Finathonissa, elikäs jonkinmoisessa triathlon-skabassa ja illalla bailattiin muuten vaan. Rahaa kerättiin Gili Eco Trustille ja Project AWARElle.

Itsehän keskityin enemmänkin tuohon illan viihdeosuuteen. Sanomattakin selvää, eikö?

Ens oli kemu Trawangan Divessa, misä tosin sade pisti illan paletin aika sekasin. Pändit soitteli taivasalla ja siin ei pal sähkösin soittimin pimputella ku trooppinen kaatosade rojahtaa niskaan. Mutta aivan riittävästi tuli musiikkia kuiteski. Mein Kakkosen Kuppilan S2B soitteli ja sitte Ray D'Sky, jossa laulaa Unelmien Rastasulhanen, tätä nykyä tosin jo Unelmien Ex-sulhanen, mutta miä oon sukkela mielialan muutoksissain. Pändi on kyllä sikahyvä ja miäs komea, mutta ei se aina riitä.

Meil oli lystiä ja porukkaa oli paljo. Jatkettiin iltaa viälä SamaSama-baariin, missä oli riehakas meno ja perkeleesti porukkaa. Joku Tsiisöksen näkönen parrakas karju pyrki vähän hipelöimään mutta ehä miä taas tajunnu tilanteen tarjoamia mahollisuuksia. Kun on kaljaa ja kavereita ni siinä kerkiä muita juttuja miettimään. Ja Ray D'Sky könys SamaSamassaki lavalle jotta sekin siinä viälä suuntas miälenkiinnon ihan muualle ku näsäviisaisiin jeesuksiin.

Kolmen aikaan yällä istuttiin rannalla SamaSaman eessä, meininki oli jo vahvasti mongert-mongert ja örvel-örvelt. Siitä miä älysin lähteä kotio. Tulin kotiin helikopterilla.

Hilpeä ilta ja seuraavanma päivänä oli kauhea olo. Mutta hauskaa oli. Mitä siittä enempiä vaahtoomaan, kattokee kuvia.

Seuraava kemujen yä onki täällä jo tänää. Kakkosen Koralpiitsin viisvuatisbailut. Party On!
Tulin kemujen yästä kotiin helikopterilla


Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä