tiistai 11. kesäkuuta 2013

Miulla on uusi kamera ja tämä on mainos ja täs on Trawangan Ladyboys

Anteeks, tämä on kaupallisen tuotteen yletöntä kehumista. Tää näin alkuun varotuksena.

Kun miun kaveri Leanne tulee tänne käymäsilleen, se on aina ku joulu. Leanne raahaa selkä vääränä tuliaisia pualelle saarelle ja lisäks tua toivottujakin juttuja jos niitä erikseen hokaa pyytää. Miä sain täl kertaa tiäs mitä sälää ja kissoille kaulapantoja.  Ja sitte tarvittin uuen kameran, koska edellinen hyvä ja kiva imas kitusiinsa kosteutta ja pimeni. Tiättävästi, vesitiiviin kameran kyseessäollessa, vika löytyy käyttäjästä, eli tais olla luukut huanosti sulki ku kameran kanssa hyppäsin mereen. Sit kävi noin et mykistys tuli ja se siitä vekottimesta.

Eli Leanne toi miulle tuliterän sikahianon uuen Olympuksen kameran (olen Olympus-beibe elikäs heiän kamerat on ainoat kamerat jos miulta kysytää ja jos joku Olympukselta lukee ni miulle saa lähettää ilmasia kameroita, kiitos vaan, otan vastaan, käytän, arvostan ja lupaan kehua!). On mahtava tämä uusi, vaikka onki miltei sama ku mikä miulta meni pimiäks, mut uuessa on piäniä kivoja uusia juttuja sek'ä pikkiriikkisiä parannuksia entiseen. Tää miun uus hiano on koordinaateiltaan Stylys Tough TG-630 ja hintaa tälle tuli noin pari sataa euroa. On 5 metriin vesitiivis (jos ääliö muistaa sulkia luukut kunnolla) ja sen voi paiskata vaikka seinään eikä oo milläskää. Parasta täs kameras on kuiteski aa: helppokäyttösyys elikäs miunki kaltanen idiootti osaa ja pee: käyttökelposet valmisasetukset (esmes pimeessä kuvaamiseen on nyt laitettu joku viritys joka ei vaadi kameran tyystin paikallaan olemista) ja - miun suasikki - see: päheet, mahtavat ja välillä hupsut erikoistehosteet. Erityisesti arvostan uusia ns. Beaty-asetuksen muokkaustoimintoja, millä otetaan ihmiskasvokuvia ja sitte voiaa vähä poskia kohottaa ja naamaa kaventaa ja säkenöintiä lisätä ja pistää meikit ja tekoripset ja huulipunat ja mitä viälä. Myä on ulvottu naurusta tuon tsydeemin kanssa ny jo monta päivää, ku on laitettu rastapojat poseeraan tuon virityksen alle. Välillä noi jutut ei ihan osu kohilleen, millo vetää silmät spuukisti killillee ja huulipunat ihan väärään kohtaan mutta kyl on vitzikäs meininki, varsinki jos vetää kaikki maholliset jutut mitä tuolla voi tehä ni aivan täysille.

Hiekkakikkareen Rastapojat esittää: Trawangan Ladyboys! Olkaat hyvät!Lapsista nää tsydeemit tekee kyllä ainoastaan pelottavia. Tosin lapset on pelottavia noin lähtökohtasestikin.

2 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

RÄÄÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHHÄÄÄ! :-D

No jopa oot joukkoon eksynyt. Varsinkin nää partaisemmat kaverit saa tukan nousemaan pystyyn, sikäli kuin se naurunkouristuksista voi pystyyn nousta!

Anonyymi kirjoitti...

6. Ladyboy ylhäältä! Panisin!
Toivoo. Martti 52v

Tsekkaa myös nämä