torstai 7. marraskuuta 2013

Ruokatrendien aallonharjalla ät Palatsini keittiö

Ei täällä aivan pihalla kaikesta olla! Seuraan kuumimpia trendejä ja tiedän mistä puhutaan. Ja mitä syyään. Tai ainaki mista on puhuttu ja mitä on syäty oiva tovi sitten.

Tykkään avokadosta ja pastasta ja juustosta, ja pongasin kyllä heti avokadopastan reseptin ku siitä ruvettiin joka tuutissa vaahtoomaan. Aijjjettttä, tuommosta pesuvadillinen, kiitos, ni pysyis kurvit kuosissa.

Eihä täältä mitn vitun pecorinojuustoa mistn saa, ja vaik sais ni miulla sellaseen oo varaa. Mutta ku yks päivä sain ruokamarkkinoilta meheviä avokadoja ni aattelin et nyt jos koskaan!

Simppeli homma ku unohtaa kaikki turhat kotkotukset. Keitin nuudelia ja sitte mehustelin pari limee ja pilppusin vähä valkosipulia ja chiliä ja yhen tomaatin ja yhen avokaadon ja mäiskin sualaa sekaan ja sotkotin kaikki keskenää ja ihan törkeen hyvää siitä tuli. Maiskis!

Tarvikkeeni ovat nämä plus nuudel änd sualaa sualaa enemmän sualaa

Avokaadonuudelikatastrofi. Hyvää on!Toinen mordorilainen ruoka-asia on myäskin vallannu Palatsini keittiön (ja kissojenki ruoakupin ja maistui myös Vähikselle kun hän kävi kylässä) jo ajat sitte, mutta vasta nyt hokasin miksi maistuu paikalliskaupasta ostettu kaurapuuro niin tuttavalliselle ja hyvälle. No pärkkeles, puurohiutaleethan onki vallan mordorilainen tuate! Jumaliste! Vaikka puuropaketin nimi on "Havermut" ja tuateprändi näpäkästi "Oat&Oat" ni nämähän on helvetti soikoon ihan jotain perus-Nalle-Myllyn-Paras-mitänäitänyton-puurohiutaleita.

Kyl se jotenki mieltä, lautasta ja vattaa lämmittää syyä aitoo ja oikeeta puuroa, kaukaa Mordorista tänne saapunutta.

Peruskaurapuuro, Produk Finlandia

Neljän viljan puuromäiskeet, Product of Finland

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä