perjantai 15. marraskuuta 2013

Heikki ja Dimmu

Perjantaita! Hiekkakikkareella kaikki hyvin. On sadepäivä, mikä on ihanaa. Kuukausien rapisevan kuivuuden jälkeen miä arvostan sadetta. Aamuyöllä alko jytinä ja sade, nyt pikkuhiljaa loppumaisillaan. Aah, hyvästi pölinä, tervetuloa mutalieju! Vaihtelu virkistää!Heikki Silvennoin, Silvennoisen Heikki

Kissauutiset next, koska kissanpennut on suloisii. Pieni oranssi löytökissa, joka miun hoteisiin viikko sitte päätyi, hän voi hyvin! Hänen nimi on Heikki Silvennoinen, hänel on valtava vatta ku hän tykkää syämisestä. Syä jo enimmäkseen itte, vetää kissanruokaa niin et napa naukuu, mutta ruokin tuttipullolla maitokorvikettaki vielä muutaman kerran päivässä. Hän ei kakkaa matoja enää. Iho on paranemaan päin, rupia lentää ja Heikki on monesta kohasta kalju, mutta kyllä niihin uuet villat versoo. Hän on ruvennu leikkisäks ja osottaa jo, että persoonallisuutta tulee olemaan. Kattokee kuvia ni näätte.


Heikki antaa Dimmulle tassusta
Pieni onkelma on ollu Dimmu, tietysti. Dimmu ei oikeen sulata uutta tulokasta ja Heikki on saanu aika paljon asustella miun Palatsin vieraskammarissa siellä tällä hetkellä majailevan Sirpan kämppiksenä. Dimmu kun on niin villi ja otteissaan raisu, ja kun kokoeroa on melkosesti, ni biän on pakko laittaa Dimmun tavottamattomiin jos en oo paikalla vahtaamassa. Mutta osaa tua rääbäle antaa takasinki, hän ärhäkästi mätkäsee tassulla päin näköä ku Dimmu alkaa höykytyksen.

Nyt molemmat nukkuu miun sängyssä.

Voi kun pieni Heikki sais isoks kasvaa eikä tulis mitään mikä nutistaa!


Ens viikon lopulla alkaa eläinklinikat ja niien kanssa miulla on tietysti puuhaa, ja varsinki sitte ens viikon lopulla ku alotetaan ni oon siellä aamuista iltoihin evri dei. Mutta hianoa että klinikat taas on ja hianoa että oon saanu sinne vapaaehtos-eläinlääkärin Känädästä ja pari eläinlääkäriopiskelijaa Tsekeistä. Saahaan enempi aikaseks ku onpi porukkaa tekemässä asioita.

Muutoin meininki on perushommaa eli ei pal mitää. Sirpan kans on käyty hiukan kaljoilla muttei myä vanhat jakseta kauheesti tua kylillä kukkua. Sukeltamaan mennää ehkä huomenna. Ja lisää mordorilaisia on putkahtanu saarelle tänää. Sanna is bäk in da Hiekkakikkare. Sesonki kuumenee, vaikka kelit märkenee! Kyl on kivaa!


Harvinainen kuva Dimmusta: hän on paikallaan

HeikkiNormaali Dimmu. Dimmu viettää jo jonkun verran aikaa pihalla, vahin tietysti tarkasti ku hän on niin pöljä ettei tajua pelätä mitään. On ulkona aivan liäkeissä ja sinkoilee pitkin pihaa. Tuon energian ku sais hyötykäyttöön ni olis maaliman enerkiaonkelmat laakista ratkastu.
Heikki Silvennoisen koti. Hän asuu tuommosessa loft-tyyppisessä ratkasussa. Siin on yhessä tilassa keittiö, makuuhuone ja vessa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pieni Heikki<3
Voimia hälle kovasti lähetän ja sydämen kuvia.<33

Ana kirjoitti...

Oho, onpas Dimmu kasvanut kovasti! Ihanaa! Ja Hessu on tietysti suloinen, voi häntä <3 Voimia!

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Ihan mahtava Heikki. Luen tätä turinaa Teivon ABC:llä samalla kun syön salaattilounasta. Tuntuu porukka aina välillä kattavan, että mitä toi akka hirnuu yksin tualla pöydässä. Naurattaa vaan kovin. Osuva nimi katilla.

Tanja kirjoitti...

Heikin loft ratkaisu, ratkesin :)
Silityksiä kavereille.

Mari kirjoitti...

Vieläkin surettaa sen nimettömäksi jääneen raabaleen kohtalo... Tämä Heikki taas vaikuttaa vahvalta jässikältä, siitä saa Dimmu vielä kovan vastuksen reviireilleen.

Hienoa työtä siellä teet. Tai toisaalta mikäs sen kivempaa kuin kissanpoikia hoivailla. Kiva kun kerrot kuulumisia, ja miulta myös kaikki peukut Heikin hyväks on ojossa.

Matkatar kirjoitti...

Voi mahoton miten ihana pikku Heikki,, -pakko jäädä seuraamaan miten tilanne etenee! :)
Terveiset Barcelonasta!

Tsekkaa myös nämä