maanantai 11. marraskuuta 2013

ZZZZZZZ sanoo keinoemo

Sori kun en oo kauheesti plokitellu. Sori myäs kaikki jotka oottaa miulta jotain sähköposteja ja semmosia. En oo jaksanu, enkä kerenny. Yäunet on mänt, olen ihan zzzzzzz. Miulla on nähkääs pulloruokittava pieni kissanpoikanen huushollissa, hitto soikoon.Kävi niin että eräät mukavat turistit olivat löytäneet piänen orvon kissarääpäleen ja ottivat hädissään yhteyttä miun kissarojektiin. Eipä siinä sitte muuta ku fillari alle ja tilannetta tarkistamaan. Tilannehan oli että surkia rääpälehän siellä oli. Silmätulehus, saatanasti kirppuja, ihossa paha sieni-infektio. Pakkasin surkeuden kassiin, pyyhkeeseen käärittynä ja polkasin kissa kassissa kotio.

Mirri piti saaha Lutwalaan hoitoon mutta siellä tuli eräänlainen sairastumistilanne päälle ja kissanpentu ei sinne sitte jäänykään. Miulle jäi sitten. Lainasin Lutwalan Trishin taikalaatikosta tarpeita ja mm. tuttipullon ja sit eiku ihmettelemään että miten tuommosta noin pientä oikeen hengissä pietään.

Sitä pietään hengissä syöttämällä häntä muutaman tunnin välein, myäs öisin. Kello herättää 3-4 tunnin välein, könyän keittiöön lämmittämään maitoputelin (on kunnon kissanpentu-maitokorviketta) ja sitte haen piänen syämään. Hän syä valtavan hyvin ja eilen ekan kerran kehräytti kiitokseks! On onneks jo aivan itse mässyttäny hiukan kippoon laitettua kissaruokaa, eli pulloruokintaa ei tarvinne enää montaa päivää jatkaa tällä intensiteetillä.

Ensimmäisen yön pieni ripuloi eläviä matoja koko yön, eli miulla oli varsin lystiä siivota hänen jälkiään. On sittemmin madotettu ja lääkitty myös ripuli. Matoja tulee sen perseestä edelleen, mutta ei enää eläviä kiemurtelijoita, nyt näyttää että matolääkkeen myätä kuonat vaan ulostuu. Yhtä kaikki, aina kovin ihanaa kiskoa matoja kissan perseestä. Jihuu!

Mutta pieni on potristunu ja pontevoitunu kovasti, on aivan ku toinen kissa ku vertaa siihen surkeaa sontaseen räähkään mikä miun kassissa perjantaina matkusti. Olen toiveikas! Olen myös, tietysti, jo ihan älyttömän kiintyny ja lääpälläni ja sitä myöten kannan hänestä valtavaa huolta. Että mitä jos tuokaan ei selviä, miä en kestä häntä menettää!

Parasta toivotaan siis, peukut tanaan siä hei, lähettäkää voimaviboja ja semmosia tähän suuntaan, kitoos!

Sen vaan sanon että on saatanan uuvuttavaa tuommosta noin avutonta pientä hoitaa. En ymmärrä miten ihmiset jaksaa ihmislastensa kans. Kissapoikaset sentäs aikuistuu aika vauhilla, oppivat nopiasti itte hoitamaan syämisensä ja vessa-asiansa. Ja ovat söpöjä. Ihmislapset sen sijaan vaatii saatanallista huolenpitoa vuoskaudet. Eikä ne oo ees söpöjä.

Että tämmösen keinoemoilun takia oon vähän ollu zzzzzz enkä o jaksanu/kyenny hoitamaan asioita, paitti pakollisia. Meil alkaa lisäks eläinklinikka ens viikon lopulla ja siihen liittyen on ollu helvetillistä säätämistä. Lisäks oon ollu vähän töissä ja käyny jopa sukeltelemas (200 sukellusta täynnä, jee, mutta en oo yhäkään lähelläkään divemasteriks valmistumista... ehtiihän tuata!) ja kaikkee semmosta, ja on pitäny välillä saaha pullo myäs omaan huuleen eli on pitäny käyä bintsullaki.

Ja huomenna Palatsini vierastilukset saa asukkaan. Sirpa-Zippe-Zipuli tulee kylään! Jihuu! Ei olla nähty ku Mordorissa viimeks yli kaks vuatta sitte ni vähäkö on siistiä! Sirpa on miun entinen opiskelukaveri ja tyäkaverikii muistaakseni ja yleiskaveri noin niinku ylipäätään. Suattaapi olla huomenna rajua kippistelyä ilmassa!

Kuvakimara, kivakumara lopuks. Molo vaan!

Piäni rääpäle niin surkiana oli saapuessaan, kirppupyykkäyksen jäljiltä ihan depiksissä

Tuttipullo maistuu, maiskis!
Lehmät juoma-astialla. Laittovat tuommosen Pantai Karangin ulkopuolelle ettei noi tyypit tuppais enää ryyppään kala-altaasta. Ryyppäävät yhä kala-altaasta mutta myäs tosta saavista.

Tiputipu
Toi on  menossa dyykkaan roskiksia mut ku osuin paikalle ni koitti esittää et ihan muina lehminä täs vaan seisoskelen, ei pahoja aikomuksia roskisten suhteen hei!

Vahingossa valokuvasin päättömän kanan
Onks tää kuva ollu jo tääl? Kissaplokissa ainaki. Enivei, että oli lystiä ku suikkasin Dimmun tuommoseen paitaan.

Dimmu esittää

Normaali, teeskentelemätön Dimmu

Kissanpäivä

Yks ilta piettiin Lutwalassa nuotiokemut. Poltettiin tommonen tyyppi. En tiä miks ja mitä vittua jne.


Nuatiokemutus
Opayo rämpyttää

Poseeraus


JOULU ON TAAS JOULU ON TAAS! Miulla ainaki oli, ku ihan yllärinä tuli paketti! IIIIIK! Naama meinas revetä hymyilyyn. Lukemista! SALMIAKKIA! Ja ihan parasta: aito oikee vanhanaikanen käsin kynällä paperille kirjotettu KIRJE! Herraisä! Kiitokset Rastakselle sinne betonigettoon!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uijui, tämmösii lukiessa alan harkita kissatalouslomittajaksi ryhtymistä. Tää siun blogi on kyl ihan parasta, ja myös se että nuita kissuuksia jaksat hoivata. Ilmoittaudun lomittajaksi jos/kun sinnepäin joskus taas eksyn. Muutama vuosi sitten käväisin siinä naapurisaarella, ja ymmärrän kyllä oikein mainiosti, miksi olet sinne juminut :) Kohta kaikki sohjolan ilmastopakolaioset rynnivät esimerkkiäsi seuraten saaristoon! Nööööy...mutta mie saatan rynniä ;)
Jatka ihmeessa kirjoittamista, ja tsemppiä suloiselle kissivauvalle!

Ana kirjoitti...

Kovasti lähetän voimasäteitä sekä pennulle että Dimmulle että muille kissoillesi ja sulle! Oot ihana kissatäti, kunnioitan taas pää maassa.

Diidah kirjoitti...

Melkei meinasin seota ton päättömän kanan kohdalla =D taidan olla unta vailla...

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Olet sinä kyllä enkeli noille kissoille ♥

Anonyymi kirjoitti...

Oliko kokko tulessa 5.11.? Jos, niin siinä jonkinlaista bonfire nightia ja Guy Fawkesia polteltiin. Kivasti otettu briteiltä syytä juhlintaan.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Noinhan siinä käy, kun lusikkansa laittaa johonkin soppaan niin sitten keität lopulta ite koko sopan :)
Mutta onni pennulle että SÄ olet just nyt SIELLÄ. Ment to be..
Ja päätön kana, täydestä ois menny, ulukomaillahan voi olla ihan mitä vaan. Kivat kuvat muutoinkin :)
-Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

Tsekkaa myös nämä