tiistai 19. marraskuuta 2013

Kyljen kääntö ripuliin


Täyskuu kävi taas


Meillä sataa! Reilusti! Jihuu! Miä olinki jo ihan kypsänä siihen, että saari on rapiseva kuiva korppu ja et joka paikka on tukossa pölyä. Nyt on ollu mahtavaa ukkosmyräkkää ja saavista kaatamista jo monta päivää putkeen. Ei siis tiätty ihan tauotta sada mutta tulee sillai reippaasti tovin ja sitte taas ei tuu. Jesh! Sade tarkottaa ettei miun tarvi joka helvatun ehtoo riehua vesiletkun tahi ämpäreien kans puutarhassa. Ja se tarkottaa myäs että vois istutella pihaan vaikketi puita joista joskus ehkä sais poimia eksoottisia etelän hetelmiä. Panaanipuuuuuuu! Papaijapuuuuuuu! Jihuuuuuuu!

Sateenpitelyn ohes on käyty sukeltamas Sirpan ja Sannan kans, yhen sukellukset joutuvat jopa tekemää aivan miun vetämänä eli saatii mennä ihan kolmestaa. Kivaa, ja jopa löysin mestat mitä oli aikomuski löytää. Miun korva vaan temppuilee yhä ja sukelluksen lopussa suorastaan kuulin kuinka korva ryysti ja hörppi vettä sisäänsä, tuntu niiku koko pää hölskyis. Muttei ainakaa viä oo äityny tulehtumaan, eli varovaista toiveikkuutta sen suhteen ilmassa.


S2B soittaa sähköllä

Sitte on käyty yhen  rantakuppilan avajaisissa tuos aivan miun lähellä. Avajaiset oli paska bile, mutta puitteet oli hyvät ja regeipändi S2B soitti valtavan hyvän setin. Johtu varmaan vaan siitä et pitkästä aikaa kuuli heiän soittelua sillai oikee sähköllä laitettuna, eikä vaan laiskaa akustista rämpyttelyä. Muuten pileet oli aika hanurista, siä oli joku DiiTsei joka soitti jotain ihan kauheeta uti-uti-uti-jumputusta, eikä siä ollu ketää ihmisiäkää ku eihä tääl nää tapahtumien järjestelijät tajua et porukkaa tulis kenties enempi jos bileistä jossain tiedotettais. No iha sama, pändi soitti hyvästi.

Kuullostaa siis toimeliaalta tää meininki, mutta totuus on kuiteski se, et siinä kasilta on liki joka ilta painuttu nukkumaan ja sitte aamulla aikasin ylös.

Tänää miulla oli ihana herätys kun siinä puali kuuen maissa käänsin kylkeä ja heräsin siähen et käänsin kylkein jonkun kostean klähmäsen asian päälle. Kas, sänky oli täynnä ripulia. Dimmu veteli nimittäin eilen hiukan salamin tapasta, ku käytii illalla pizzalla ja tuon aina pizzeriasta jämät kissoille ku ne tykkää. Sannan pizzassa oli jotain salamin tapasta maggaraa . Ei kestäny Dimmun vatta sitä sitte, luulen. Miulla oli koko huusholli ripuliroiskeissa, ku Dimmun ryppynaru ei pitäny yhtään. Ku nostin sen ilmaan et kiikutan hiekkalaatikolle ni hänen pakoputkesta kuulu vaan prööt-plöri-plöri-roiskis ja raibulia lens pitkin seiniä. Lakanat, pyyhkeet, vaatteita, kaikee kuskasin pyykkimuijalle naapuriin ku kaikki ihan kissaripulissa. Lutwalasta hain ripulilääkettä ja toivon että se laittaa nyt vähän jarrua Dimmun hanuriosastoon. Dimmun vointiin tuo perspään falskaaminen ei mitenkää muuten oo onneks vaikuttanu, samalla tavalla se juoksee ympyrää pihassa ja sinkoilee, paska vaan perästä lentää. Mutta tietysti oon huolesta solmussa.

Heikki Silvennoin voi hyvin ja on niin mainio tapaus. Ne on Dimmun kans jo ihan kavereita, peuhaavat kyllä aika rajusti, mutta ei piän Heikki siin alakynteen jää, hyökkii villisti haukahdellen Dimmun silmille ihan ku ois isompiki kissa. Syävät yhessä samasta kupista ja yks aamu yllätin ne yhtä aikaa pesuvadista paskalta. Kuvia Heikistä ohessa tua jäljempänä.

Eläinklinikat alkaa sunnuntaina ja niien tiimoilta järjestelyhommaa ja säätämistä on. Aiheesta lisää kissaplokissa.

Seek on keksiny uuen mestan missä makailla

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Etkö sä herännyt hajuun? Kissanpaska ihan normikoostumuksellakin haisee niin hirveelle että oon joskus herännyt keskellä yötä kun sen "tuoksu" on tulvinut nenään.

Tsekkaa myös nämä