keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Klinikkahommat - väliaikatiedote

Mirrit valmiina siirtymään heräämön puolelle

Nopee tiedotus vaan, varsinki heille friikeille jotka ei oo feispukissa vaklaas et whots going ooon.

Kissaklinikka on täyessä vauhissa, 4 päivää takana, kiirettä on pitäny. Tähän mennessä 104 kissaa on jo steriloitu ja muutama kymmenen on lisäks käyny klinikalla saamassa hoitoa tai ihan vaan tarkistuksissa. Kolme koditonta kissanpoikasta on löytäny klinikan kautta uuen himan (sanomattakin on selvää et yks on miulla...no, helvetti, what can I dooooooo?).

Jeesuksen naulatut tassut
Ja kaikista eniten sielua raastanu kissatapaus, jonka tassut oli täynnä naulanreikiä eli raukka on ollu tassuistaan naulattuna johonki, hän sai pienen feispuk-julkisuuen kautta heti oikean, turvallisen, hyvän ja ihanan kodin Lutwala Divesta, missä häntä nyt hellitään ja hoivataan. Sen nimi on JC (tiätysti, mikäpä muukaan, kun kert on raukalla ristiinnaulintareiät käpälissä).

Pitkää päivää on painettu ja oon juassu ku päätön kana ees taas ja suhannu fillarilla ja miun päälle on kustu ja miun käsi on purtu melkeen irti ja oon tallannu kakkaan ja yrjöön ja istunu kusilammikkoon ja mitähän viälä. Olen ihan helvetin väsyksissä mutta myös aivan liekeissä. Täm on kuitenki eka klinikka jota oon ollu ite järjestämässä, ennenhä oon vaan ollu vapaaehtoisna jeesimässä, ja oon ihan valtavan iloin että tää on nyt ollu ihan valtava great success. Meil on viel 4 päivää klinkkaa tulossa, et saa nähä mikä on steriloitujen kissojen lopullinen määrä. Etukäteen varovaisna aattelin et jos sata kissaa saahaan steriloitua tän rupeeman aikana ni jee. Se tavote on jo ylitetty! Jihuu!

Enämpi kuvia on feispukalpumissa, johon pääsee kuka vaan ku klikkaa tästä. Menkää tsekkaa, koitan sinne joka ilta klinikan jälkee lätkiä ainaki muutaman uuen kuvan.

Pitemmillä sepustuksilla palajan jahka tämä härdeli on hoiettu ja ehin ees hengittää.

Hän tuli miun matkassa kotio eilen. No eihän sitä voinu kadullekaan heittää! Hän on piäni, hän tarvitsee hoivaa ja himan!

4 kommenttia:

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Teet todella tärkeää työtä. Tsemppiä!
Ja meenkin tästä hetimmiten fb:hen
- Helena ja Blackie KahdenNaisenLoukusta -

Ana kirjoitti...

VOIMAA! Se oli sekä toteanus että toivotus. hienoa että Jesse on saanut kodin. Sen naulanneet pitäis naulata munista tukkiin ja työntää merelle.

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko sillä saarella on kissoja?! Tästä voisi oikeasti lueskella kunnon matkailuesittelyn: ihmisten määrä, kissojen määrä ja millaista on näiden ryhmien "normaali" yhteiselo kreisi kätleidin lukaalin ulkopuolella...

Mari kirjoitti...

Ei voi ymmärtää, kuka tekee kissalle väkivaltaa. Onko teillä käsitystä, kuka tai miksi tuon naulitsemisen takana voisi olla? Miten löysitte kissan vai tuliko se itse apua hakemaan? Kamalaa oli lukea myös hevosten kohtelusta siellä, mikä niitä ihmisiä vaivaa...

Ja nyt vain odotellaan uutukaisen kissanpennun kuulumisia, heti kun kerkiät. Voimia vain koko viikolle.

Tsekkaa myös nämä