tiistai 2. joulukuuta 2014

Paratiisin persposketTapahtunutta Hiekkakikkareella viime aikoina.

Raiskausyritys. Joku bimatsu ollu aivan muina naisina nukkumassa ja heränny siihen, että joku ukko käy kimppuun ja pyrkii pöksyihin. Oli bungalowin ovet lukossa ja kaikkee, mutta kylppäri oli ns. avomalli ja sieltä oli äijä kiivenny seinän yli ja suikannu kammarin puolelle. Akka oli nostanu äläkän, melkeen kaivanu äijältä silmät päästä ja huutanu ku syötävä, ja oli täten saanu hyäkkääjän luikkimaan karkuun. Island security paikalle ja yleistä päniköintiä, ja hirviä älämölö sosiaalisessa mediassa. Syyttävän sormen osottelua sinne tänne. Pimu hilpas Balille toipumaan koettelemuksestaan, joka toki varsin hirviä olikin. Tilanne vaatis virallisen ilmotuksen tekemistä poliisille, jotta oikeat tahot asian tutkis ja saisivat syyllisen vastuuseen. En tiiä onko näin nyt tehty vai mikä on tän hetken tilanne.

Aseellinen ryästö. Turistipariskunta kävelemässä yöllä majapaikkaansa kun puskasta tullu joku kloppi pyssyn kanssa et kaikki tänne ja suit sait sukkelaan kans.

Itsemurha. Nuori kloppi, turisti siis, oli vetäny ittensä hirteen majapaikassaan tuossa muutama yö sitten. Hirrestä roikkuvasta raadosta oli tiettävästi otettu kuvia ja postattu niitä sosiaaliseen mediaan. Ikävä asia tietysti, se kuolema, surullista tyypin läheisille ja noin, mutta miusta itsemurha on jokaisen oma valinta. Ohan se toki ekoteko myös. Sitä en kyllä ymmärrä että kui sitä pitää tämmöselle saarelle tulla päivänsä päättämään. Täällähän on mukavaa eikä pitäs suuremmin puristaa mikään.

Lisäks on murtoja ihmisten asuntoihin ja koko ajan nyysitään fillareita ja on muuta pienempää hässäkkää. Miunki ruosteinen paskakasa lähti meneen tuossa joku aika sitte, eikä oo löytyny. En tajua. Jos haluaa pölliä pyärän, ottais ees sellasen joka ei hajoa joka toisella polkasulla. Saatana. No, onneks miulla oli pihassa toinen ruosteinen paskakasa, josta naapurin jätkät paskarteli miulle ihan kelvollisen menopelin. Eikä miun tarvinu ees maksaa siitä mitään et korjasivat ja puunasivat miun fillarinraadon toimivaan kuosiin. Jei!

Näien negatiivisten asioitten ilmaantuminen on tietysti päivänselvää. Ihmismäärä saarella on kasvanu, ja kasvaa, koko ajan. Turistien paljous tuo mukanaan muutaki ku pelkkää pisnestä. Kovat huumeet on liikkunu saarella jo pitemmän aikaa ja se seikka tuo vanavedessään aineksia jotka sais pysyä kaukana miun Hiekkakikkareelta.

Koputan puuta, mutta miulle ei oo onneks mitää pahempaa käyny, pyärän nyysiminen on ikävin asia. Kyllä silti ku kuulee näitä juttuja että jonku kotio menny joku hämärätyyppi puukko käessä nyysimään kaiken ni hirvittäähän se välillä, semminkin kun yksin asun. Miä silti jotenki elelen sellasessa lintukotomaisessa fiilingissä vielä, plus asun aika rauhaisilla huudiloilla, joten koen oloni ihan turvalliseks. Ja miä olen aina laittanu ovet lukkoon ja portti on lukossa ja ikkunat säpissä, ihan vaikka oisin kotona keskellä päivääki. Miulla on lisäks kivat naapurit ja vuokraisännän raksatyömaa ihan vieressä, oon aina näien ryöstelyuutisten jälkee laittanu vuokraisännälle viestii et sanokko siun duunarijätkille et pitävät vähä huudiloita silmällä, myös miun Palatsia, et jos alkaa jotaa hiippareita nuuskiin nurkissa ni vetävät vesurilla ottaan tai et jos miä kiljun apuva ni tulevat hätiin.

Tänne tulevan satunnaisen matkailijan ei miusta kuiteskaan tarvitte olla huolissaan. Omalla käytöksellä ja toiminnalla on niin täällä ku missä tahansa muuallaki tieteski iso merkitys sille et sattuuko ja tapahtuuko. Jos siä vetelet tua kylillä aamuyästä ihan saatanan soseessa ja lompakko sojottaa perstaskusta ja vittuilet jokaiselle ohi kulkijalle ni ohan se vähä ongelmien kerjäämistä.

Enemmän miuta pelottais vaikka Helsingin keskustassa viikonloppuyänä ku täällä.

Ja aina pitää muistaa et kotiinsa on moni kuallu. Ja kualeekin. Koti se vasta vaarallinen paikka onkii.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Okei..joo. Sellasta ikävää, mut mitä sun divemaster kurssille kuuluu? Ootko sä suorittanu sen jo?
-Heebo täält..

Anonyymi kirjoitti...

Näiden lisäksi väijyy krokotiili vedessä. Kääk ja snadi iik!

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä on tyhmiä juttuja pikku saarella. Ja ylipopulaatio huolestuttaa.

Ehkä sun turvallisuudessa auttaa että olet jo paikallinen ja porukka tietää että sulla on apujoukkoja, että ei huolta. Muuten tuskin myöskään olisi pahitteeks kehittää itselleen mainetta tyyppinä jolle ei vättyillä... Mutta joo, enpä usko että saari nyt olisi mikään turvaton paikka, kaikkialla sattuu ja tapahtuu. Noi kovat huumeet sais kyllä heittää helkuttiin sieltä. Tulee mieleen se rasittava huumeveikko Rambutrilla.

Tsekkaa myös nämä