Esinahkaseremonia

Tois pua saarta


Flunssaista, sateista ja krapulaista päivää, armaat lukijani. Köhin tässä keuhkojani pihalle ja niistelen vihreää liisteriä, ja kaiken päälle on vielä mojova kanuuneissön. Vähän pillastuttiin gintoniccien kanssa eilen regeipileessä. Tänään on siis sellanen päivä ettei tuu ollenkaa Bintang Time. Ei, ei, ei. Ei vaikka Happy Hour sellasta halvalla tarjois. EI.

STIGU!!!!!!!!!!


Sitten viime naputtaman tässä on tehty kyllä muutaki ku maattu ja röhnötetty ja kekkuloitu. On snorklattu kilpikonnain kans tuol meres ihan solkenaa, on käyty Samasamas naukuilla ja kattomassa regeitä, ja ai että oli mukavaa ku sieltä pändin poijjaat huuteli että tervetuloo takas kotiin. Ja toissapäivänä löytyi Stigu! Voi että! Edi oli sen tuolta naapurista pongannu ja nappas heti kainaloo ja kiikutti miulle. Herkkä hetki siinä vietettii, mutta Stigu on nyt kasvanu kolliks ja sil on kollin hommat ja ku just sillo ei siin ollu ruokaakaa tarjota ni eihän se siin kauaa ollu. Joku toinen kollikii siin alko puun takaa pahaa silmää antamaa ni Stigu katto parhaaks ottaa käpälät alle. Seurasin sitä hetken ja ku huutelin et Stiguuuuu ni se kävi vähä puskemas mut sit se jolkotti matkoihisa. Miun pitää nyt kai vaa hyväksyä et hänel on oma elämä tuol jossaa pusikois eikä se jaksa olla miun retuutettavana koko ajan. Mutta oli mukava nähä et hänel on kaikki kunnos ja turkki kiiltää. Ja Kirppu-Pirkko on täs Kakkosel antamas kissaterapiaa, se on niin miun mirri et oikee liikuttaa välil ku se nyhjää kyles ja kehrää. Ja hää on nyt jo paljo paremmas kunnos ku tänne ekaa kertaa tullessaa, on syötetty ja juotettu niin maan perkeleest et Pirkol on jo hirvee killivatta ja alkaa karvakii jo kiiltämää ja melkee niiku kirppujen määräkii ois vähenemää päin. Hiano Pirkko!

Ranta mihin puunkarahkat tulee kuolemaan


Eilen vuokrattii fillarit ja suhattii perinteinen saarenympäriajelu ja siin ohes kartotettii mitä tääl oikee tapahtuu. Isoa resorttia nousee tuonne toiselle puolelle saarta ja tääl on nyt pankkiautomaattejakii varmaan kuus. Hurja meininki, ku miettii et siit ei oo ku puoltoist vuotta ku tänne ekaa kertaa tultii, ni et mitä kaikkee tääl on tapahtunu sen jälkee. Sillo ei ollu ku yks kämänen rahamasiina, ei ollu Kakkosen Koralpiitsillä ees paaria, internettiputkia oli vaa kaks ja meininki muutenki sellast iisimpää. On täällä ihan järkyttävän mukavaa ja ihanaa edelleen, ja miä arvostan et on ihmiselle palvelut olemas, mutta nyt vois täs kohin miun mielest laittaa stopin kaikelle kehityksen kehittymiselle.

Esinahkaseremonia


Mein regeipändi oli vissii Lombokilla muutaman päivän soittelemas mutta tadaaa, eilen oli taas kotipaarissa pile! Sitähä juhlittii sitte ryystämällä perkeleesti Bintangia ja sitte drinkkejä päälle ja olo on sen mukain. Ennen regeitä ihmeteltii et mitä vittua oikee tapahtuu, oli niin maan perkeleesti populaa tuos hyörimäs, kaikil ukoil mekot pääl ja hatut ja sit ne levitteli ravinteliin mattoja ja oltii ihan et täs nyt alkaa joku pyllistelyhomma vissii et moskeijaako ne tuoho nyt askartelee. Koht siihe keräänty kaikki ukot ens istuksimaa ja polttamaa tupakkia rinkiin ja sit nousivat seisomaa ja alko joikaaminen. Sellain pien poika sinne vietii ja aateltii et oisko nää vähän niiku nyt nimenantokemut vai mikä, mutta Edi sitte selvens että tässä messutaan ny sitä että ipanalta lähtee huomenna esinahka. Et sille sit kaikki ukot ringissä jollotti, hyvästejä esinahalle niinku. Hiano ja komia tilaisuus ja oli tavattoman siistiä nähä tommonenki homma. Nyt oon nähny ruumiinpolttajaiset Balilla, häät tääl Gilil ja sit ton Esinahkaseremonian. Kaikkee sitä saaki kokee ku tarpeeks elää.

Koti ät Kakkosen Koralpiits


Kämppähommat ei oo mihinkää edistyny, nihkeesti on tönöjä nyt tarjolla mis ois raikas vesi. Suolavetisiä torppia ois tarjolla vaik kuinka, mutta miun mukavuudenhalu ei ihan sellasee taivu. Jollei taloo löydy ni muutan ehketi sit vaa halvempaa bungalowipaikkaan, ja Edin kaveril on tuos Kakkosen Koralpiitsin melkee takana sellain söpö bungalowipaikka, pitää käyä kattomas millasii mökkei on, kert Edi sano että saattais onnistuu kuukaudeks sellasen vuokraaminen kahella miljuunalla. Mutta se on sit ens viikon hommia, oon loppukuun ainakii täs kotona Kakkosella.

Tääl on ihanaa ja viihyn ihan perkeleen hyvin ja oikee pitää välil itteesä nipistellä et jumalauta, nyt saan olla täällä niin pitkää ku huvittaa. Ei tarvi lähtee kesken kaiken mihinkää Mordorin pakkasiin pohraamaan.

Nii ja tiedoks vaan asiaa jo kysyneille ja muilleki uteliaille: EI. Ei ole romantillisia toimintoja nyt ollenkaa minkää kuumien ja komeitten kans. Semmoset ylimääräset hermostumiset ei oo ny ollenkaa lukujärjestykses.

Ja lopuks sit viel iloinen uutinen vessasta: Vähis kävi just naama hangon kexinä tuos tiedottamas että oli pykertäny toiletissa ihmeen. Kiinteän kakan! Jihuu!

Villieläimiä

Kilpikonnat on ihania

Regei ät Samasama

Tyypil oli SUOMI-paita

Kiivettii kukkulalle kattomaan maisemiaKommentit

stimpy78 sanoi…
Voihan video mä oon kade ja vaik en niin täysillä voi fiiliksiä tietää,mutta toi kova kakka on aika proo juttu(terkut Intiasta ;)). Voi paska Päde - nauti,ime kaikki mahdollinen sisuksiis mukaan...uaaargh...mä yritän sissinä kehittää jonku pläänin et päästäis sua morjestaan jonnekkin,missä ikinä ootkaan sillon kun päästää irtautuu hetkex.

Tsekkaa myös nämä

Henki pihisee ja siitä on paperit

Henki pihisee ja hammas jomottelee

Puhelinnumerohelvetti

Laitetaan kaikki remonttiin!

Puhelimessa asiointi