maanantai 28. marraskuuta 2011

Vaivaismatka

Ei saa olla nakupelle


Oho. Piti päivitellä plokia eilen, mutta kuinka ollakaan, tästä on tulossa näemmän jonkinlainen vaivaismatka. Eilen kellistyin päivällä taas petipotilaaksi, ensin ylettömän väsymyksen vuoksi jonka luulin johtuvan edellisillan mojitoista, mutta joka osottautuki sitte taas jonkin sortin mahapöpöksi. Tällä kertaa vatsan sisältö ulostautu yläpäästä, eli sellanen explosive-tason oksenteluhomma oli eilisen viihteenä. Päräytti mylös mojovan kuumeen, jonka tasosta en tarkkaan tiedä, koska sen jälkeen ku mittari oli näyttäny vajaata 38-kuumepojoa niin lähti taju ja seikkailin totaalisen sekavissa unimaailmoissa. Nyt olo on taas ihan okei, lukuunottamatta yskää ja nuhaa, joka ei lähe näemmä millään. Niitten takia kävin jo muutama päivä sit lääkärillä hakees nappeja, mutta köh köh edelleen.

En valita, elämä on ihanaa silti, mutta arvostaisin tervettä päivää jo. Viimiset kaks viikkoa ollu yhtäsoittoa joku saatanan pöpö riesana ni alkaa hippasen kyllästyttää tää potilaana olo.

Toisaalta arvostin jotenkin yrjöömisen suomaa sellasta hyvää syytä olla epäsosiaalinen, olin tossa jo miettiny et kuha Vähis lähtee kotiin niin lukittaudun vuorokaudeksi bungalowiini. Sosiaalisuussulakkeet tässä vähän käy jo punasella, ja huomasin että ensimmäinen asia mitä Mordorin elämästä kaipaan on sellaset ihanat sunnuntaipäivät jolloin ei tarvi nähdä ainootakaan ihmistä eikä puhua kenenkään kanssa.  Täällä sen sijaan on pakko olla edes hiukan sosiaalinen koska joku on koko ajan kysymässä miten menee ja tuol kylilkii koko ajan joku tulee jotai höpöttämää. Mutta paskat, tekee hyvää vaan tämmöselle jörölle olla pakosti ihmisten ilmoil, ja opetella sellaseen ettei oo ihan hirvee mörkö. Ja kamoon, niin kauan ku tuos muutaman askeleen päässä pyörii hianot regeipojat ni tässä mihkään lukkojen taakse jäähä varpaita kaivelemaan. Aina voi olla epäsosiaalinen myös tuos baarin makaamossa.


Liikaa ihmisiä

Lauantai-iltana tuonne saaren sykkivään ytimeen avattiin uus baari/majapaikka/jotn ja oli kreisi bile, jossa oli koko saaren väestö paikalla, siltä se ainaki näytti. Oli pändilöi (myös mejjän regeibändi, siks sinne mentiikii ku ne ei ollukaa omas baaris soittamas) ja hulluu juomakilpailuu ja ihan älytön meno. Sellanen goom-risteily-meinininki, ku siel oli aika paljo nuorta turstiporukkaa tuhannen päreissä, mutta kyl siel seas mm. Kakkosen Koralbiitsin omistajagubbeki näytti aika tumussa joraavan. Ja tekno soi niissä kohin missä ei pändi soittanu tai ollu juomakilpailu, jossa juontajaukko selosti koko ajan, DO NOT TOUCH IT, JUST SUCK IT ja ihmeteltii et mitä vittua siel tapahtuu, ku mitää ei nähny hirveen ihmismäärän takia. Hurja meininki, ihan liikaa miulle. Totesinki et tän jälkee en varmaan 5 päivään poistu tuolt seesteisest saaren pohjoispäästä lähellekään tätä hulisevaa keskustaa.

Mutta olihan mein regeibändin varmaan kiva vaihteeks soittaa sillee et oli hulluna yleisöö ja kauhee meininki, eikä vaa sellast et pari akkaa retkottaa makaamos kuolaamas ja vähä laiskasti taputtelee.

Lombokin yllä zalamoi


Tääl on ny ollu useempana päivänä aika rajuja ukkosia, tais eilen varsinki olla ihan hirvee myräkkä, jos oikein kuumehuuruisten unieni läpi tulkitsin. Tai olla aika rajuja sähkökatkojaki, sellanen hämärä tunne on et jossai vaiheessa pimeni ilmastoinnit ja kaikki. Suurimnmaks osaks noi ukkoset jyllää onneks tuol Lombokin yllä, mutta välillä ne tärisyttää täälläkii.

Mitäs muuta? Ei kai kummempaa. Vähis lähtee huomenna pikkuhiljaa Balin ja Singaporen kautta valumaan kohti Mordoria, miä jään tänne makailemaan. Joulukuun asunnosta en viel tiiä mutta päätän tässä ny ihan lähipäivinä, torstaina ku pitäs sitte siirtyä johonki. Ellei sit täst Kakkoselta saa viel tingattua siedettävää hintaa.

Kanootteja rannalla


Ja ketkä ovat huolissaan kissoista, tai siitä että ku niitä ruokin ja juotan, ja sit ku lähen ni ne jää tänne ihmeissään ja kuolee janoon ja nälkään ja viluun ja poruun niiku kesäkissat Mordorissa ni EI. Okei, Kirppu-Pirkko on ehkä päässy kiintymää liikaa, se on jo seurannu minua kotiin eli bungalowille ja käyny ottamasssa torkkuja tuos terassilla, mutta pitää olla tiukkana ettei sen pitemmälle tää homma pääse etenemää, et pysyis enempi tuol baarikissana. Eikä näille kissoille tosiaankaan hätä tuu, luojan tähren en ole ainoa urpo joka mirreistä tykkää, kyllä nuo ruuassa ja juomassa pysyy. Ja tossa pari päivää sitte ku käytii lounaalla naapurissa Gili Viewssä ni poijaat kiikutti miulle yhen mirrin,  joka oli yks viime huhtikuussa miun mökin alla asuneista ihmenelosista. Ykshän niistä sllon kuoli (nyyh), muut on selvinny hengissä. Ja tuo yks kenet sain rapsutettavaks oli sellain surkee tapaus kans kenel oli molemmat silmät muurautunu umpee ihan koko ajan, mut miä ramppasin joka päivä niitä putsaamas ja lopulta sil rupes jo pysyy silmät auki ja rähmiminen loppumaa. Nyt hää oli hiano mustavalkonen kovasti maukuva ja hellyyrenkipeä  mirri. Ymmärrän toki senki näkökulman et ei pitäs sekaantua, varsinki ku kissoja on täällä ihan liikaa, mutta oo siinä sit sekaantumatta jos nälkänen kissanpentu huutaa pää punasena siin pöyän alla ku ite mättää jotain laardia napaan. Kyl miun lautaselta aina mirreille vähän liikenee.

Ja pöperöstä tuliki mieleen: Pitäsköhän nyt uskaltautua poistumaan bungalowista ja mennä kokeileen aamiaista? Toivottavasti pysyis sisällä, on vähä hutera olo ku ei oo vuorokauteen pystyny ku mehua vähä juomaan. On ollu muuten ihan tehokas tää tämmönen mahataudilla-bikinikuntoon-homma. Miullakii ku on sellain hirvee pötsi ja ikäänku sillai muotoja ni ans olla ku pari päivää paskantaa ja sit viimeistelee sen vuorokauden oksentamisella ni alkaa tippuu pöksyt jalasta kohta. Et niiku suosittelen kaikille kyllä. Ja ohan noi vattataudit aina sellain jonkinlainen puhdistautumisriitti, zeniläistä meilenrauhaa ja sillai... joo.

Alla sit viel pari lehmäkuvaa, ku eilen nähtii et lehmät menee veneeseen huomattavasti näppärämmin ku esim. kiinalaiset moshpittiin.

Lehmät tuotii ens rannalle....

...ja laitettii sitte veneeseen ja vietiin naapurisaarelle

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä