tiistai 29. marraskuuta 2011

Mureenaa grilliin

Mini-Stigu ja Kirppu-Pirkko nokosilla


Tiistaipäivää sinne Mordoriin. Marraskuu sutii kohti loppua, siellä lienee hirvee jouluun liittyvä älämölö ja pikkujoulusesonki kuumimmillaan? Täällä ei onneks näy joulun läheneminen millään tavalla, jos ei lasketa kolmea turistiurpoa jotka lauantain megabileissä pöljäili tonttuhatut päässä. Teki mieli mennä repimään ne hiippalakit niitten kupoleista ja tunkea ne niiden leipäläpeen, mut koska oon nyt niin regeihippi niin oon vaa ihan et ya man, piis vaan kaikelle. Mutta luojan kiitos nuo tonttulakkiurpot on kaikki mikä on joulun lähenemisestä täällä päin muistuttanu. Jännityxellä ja pienellä kauhulla ootan et millanen toi joulu-uusvuos-tienoo täällä on, huhu kertoo että saari on sillo ku nuijalla lyöty ja kauhee bilemayhem, mutta toivottavasti se ei tuu olee aivan kamalaa. Ainakaan tääl mun huudiloil. Räyh.Kauhian makunen lääkejuoma

Sairastelin siis sunnuntain ja eilen kun ryömin aamusella bungalowistani pihalle niin tuntu et kilometrin säteellä kaikki tietää että no nysse yks punkero on oksennustaudissa ku kaikki kävi kysymässä mikä on vointi. Kuuma&Komee kävi ottaa koittamassa et onko pullukalla kuumetta ja keitteli miulle kupillisen jotain puunlehtiteetä joka kuulemma auttaa kaikkeen. Siit en tiiä auttoko mihinkää, mutta voi helvetin perse että oli pahaa. Join sen silti, kaikkee pitää kokeilla, paitti aika montaa asiaa, mut kyl miun seikkailunhalu yhteen puunlehtiteehen venyy. Kävin tänää ny enivei ihan oikeella lääkärilläki ja sain toivottavasti sellaset napit ja tinkstuurat että tää takova yskä lähtee. Ensivaikutelma lupaava, ainakin yskänlääkkeestä tuli hetkellisen hupsu olo eikä meinaan yskitä enää. Aivan hyvä! Paikallista codesan comppia taitaa olla siis, arvostan!Vähixen uus tatuaatio
Vähis läks eilen aamulla Edin kanssa Lombokille hakemaan tatuaatioo, ku Kucit ei ny jostain syystä saanu itteään tänne Gilille raahattua. Heil oli kuulemma ollu tapahtumarikas mopoilumatka Lombokin halki, kuolemanpelko oli ollu takasintulomatkalla varsin tanakka kun oli satanu aivan saatanasti ja mopolla siel kiemuraisii mäkisii teitä Edi kaahaillu. Mutta pääsivät hengissä takasin ja tatuointi on aivan saatanan hiano. Siitä piti tulla The God of Wine elikäs Bacchus, millä on tukka viinirypäleistä ja semmosta, mutta tuliki Goddess of Wine. Törkeen hiano.

Ja tänäähän tuos aamulla Vähis pakkaski kimpsusa ja kampsusa ja lähti kohti Balia. Saattohoito loppui siis tähän ja tervemenoo vaan! Ja kiitos seurasta, oli sairaan mukavaa, mutta en ny varsinaisesti jääny rannalle mitenkää ruikutushommiin. Ei nimittäin vituta yhtään että ite sai jäähä tänne vilkuttamaan perään. Ai jumalauta, että se onki ihanaa. Se tänne jääminen.

Asuntohomma ratkes ny ainaki toistaseks niin et muutan torstaina tuonne kakkosen Koralpiitsin takapihan bambumurjuun. Sievä on, ja siin on raikkaan veen suihku ja tuuletin ja mukava muutenki. Ja pääasia on et se on täs kotona eli Kakkosella, mis on tutut kuviot ja kissat ja internetti ja varsinki REGEI. Saattaa tulla ilmastointia ja lämminvetistä ruiskua ikävä mutta saa jo luvan loppua tää luksustelu, tässä olla millään saatanan possumatkoilla porsastelemassa. Hintaki putoaa nyt puoleen, eli uus maja maksaa vaan noin 12,5 euroa yö eli aijai, mahtava homma. Miun matkabudjettihan on suunniteltu sen mukaa et max. 25 egee yö ois majotus, ja kaikki mikä menee sen alle on vaan huikeeta plussaa.Mureena pääs hengestää
Äsken tuolt merest tuli sellain turistipaskiainen, harppuunakalastaja, saatanan apina. Oli sitte seivästäny perkeleellisen mureenan ja raahas sen tähä Kakkosen Baariin. Ilkeen näkönen otus, herrantähren. Poijjaat pistämään krilliä tulille ja mureenaa kappaleiks ja voin sanoo et mureenan teurastus on asia jota en taho toista kertaa nähä. Vittu, sen pää oli jo leikattu irti siitä muusta ruhosta, mutta suu senku auko edelleen vaikka kuinka vitun pitkään. Olin ihan et voi vittu oliko tuoki ny oikeesti pakko tappaa, et ois antanu olla siel meres vaa iloisna säikyttelemäs snorklaajia, ja siihe tuli sit joku sellain pimu joka veti hirveet pultit ja rähjäs sille apinalle että etkö oo vitun idiootti ikinä kattonu mitään National Geographiccia ja Ssäk Kustööta ja Animal Planetteja että etkö vittu tajua että tollanen hupikalastelu ei oo ollenkaan hupia. Komppasin siin sivus kovalla tohinalla et NII KERTA! PERKELE! NII! ETTÄS TIIÄT! Ja tuossa ku tyypit alko laittaa mureenaa grilliin (heh, kuulostaapas härskiltä...niiku silviisii puita-sun-kaminaan-hengessä. Meenpä joku ilta joltain regeipojalta kysymää et "haluisiks siä laittaa vähä mureenaa miun grilliin?" Joo.) ni mitä tekee tää vitun sankari? Painuu takasin mereen tappamaan lisää jotain. Et niiku onks hänel joku yhen miähen missio tyhjentää toi lätäkkö kaikesta mikä siel polskii? Vittu.

Itsekin syön kalaa. Huono ihminen olen. Mutta en syö tota mureenaa vaikka poijaat tuos äsken meuhkas et koht on pötyy pöydässä ja maiskis vaan. En syö ehkä mitää muutakaa, enää ikinä, ruoka ei maistu ei sit pätkääkään. Mut kuhan alkaa maistumaan ni sit syän jotain, mutta en ainakaan kakkosen Koralpiitsin mainion maukasta Fish Curryä lähipäivinä, oon ihan varma että ne tuikkaa mureenan curryyn jos en oo tarkkana.

Kakkosen Koralpiitsil on ollu kolmen päivän regeipiletauko. Lauantaina pändi oli siel toisen kuppilan avajaisis, sunnuntain ukkosmyrsky ja sähkökatkot peruutti kaiken elämän koko tältä hiekkakakulta ja eilen oli pändin vapaailta. Jota ne onneks vietti täs mein baaris. Mutta tänää illalla on sit taas perusmeininki elikäs pändi soittaa ja letkeä meininki. Jihuu!

Ja kappas, sieltähän ne mussukat paikalle justiisa tepsutti. Alkaapi kohtsillään saundtsekki ja se on signaali miulle painua suihkuun ja semmosta. Ni kerkiää sitte ihan asemiin  heti ku häpi hauör alkaa. Se on suomeks et BINTANG TIME!


Kotipiha

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä