perjantai 25. marraskuuta 2011

Mukavuuden ihanuus

Kirppu-Pirkko


Olipas eilen touhukas ja mukava ja ihana päivä. Kun toissapäivä piettiin bintangitonta ja ihan teetä vaan regeipileessä join ja sillai ni eilen jakso tehä muutakii ku maata.

Kävin ensinnäkii tapaamassa Gili Eco Trustin pimua ja oon nyt sopinu et ens viikol alotan puuhastelut. Mukavan tuntunen mimmi oli, joskaan ei sillai hirveesti innostunu ku kysy et no mitä siä tahtoisit niiku tehä, ja sanoin et no, haluisin pelastaa kaikki Gilin kissat. Faktahan on et täällä on ihan vitusti kissoja, ja ymmärrän että niitä on liikaa, mutta kun on kreisi catlady niin on kreisi catlady, ei voi mitää. Mutta kissojen pelastamiseks ei oo nyt mitää erikoistoimintaa tekeillä, eli puuhaan sitä ihan itekseni täs. Miul on jo menestyksekäs kissabaari terassilla (raikasta vettä mirreille) ja Kirppu-Pirkko on tuol rannalla jo ruokittu ja hoivattu pulskaan kuntoon. Mirri kerrallaan, jynöy. Mutta GET:ssä alan muihi hommii, ja ens viikolla kuulemma maalataa jotai kylttejä johonki tarkotuksee ja meen niihi talkoisii nyt aluks sutimaan vähä pensselillä. Kivaa!

Sitte käytii eilen ettimässä miulle uutta kotia, ja kaikenlaisii murjui on katottu ja useat oikeen kivoja. Yks kiva oli semmoin mitä pitää sellain harvinaisuus ku paikallinen nainen kenel on tatuointi, naisil ei tääl tatuointei nimittäin oo oikeestaa kenelläkää. Mutta sen maja on tuol niin kaukaan ja keskel ei-mitää etten ikipäivänä löytäis sinne pimiällä. Ja sit käytii yhes mis näytti hengaavan nuo mein regeipändin pojat, ja aluks jo kovast innostuin et noniii, tänne muutan jumaliste, kert oon kehittäny pienen teinimäisen ihastuksen pändin uuteen laulajaan, joka on siis kertakaikkiaan niin sievä et voi hyvänen aika. Mutta onneks ajattelen järel enkä housul, ja ymmärrän että sinne ei piä ollenkaa mennä majailemaan, käy viel huionost jos asettuu samoihi nurkkii noitten rastapoikien kans. Ja sitte on yks sellain Andy, tekee tatuointeja ja niit tuputti tuos kylänraitil yks päivä mut ku sanottii että ei, meitä tatuoittee vaan meijjän oma tatskatyyppi Kucit ni Andy heti ilmotti et no jos ei tatskoi ni vuokrakkaa bungalowi. Eilen sit pyysin kertomaan lisää ja ois tuos aivan nurkan takana pari bungalowii, ilmastointi ja kaikki ja sikahalpa, sijainti mainio ja sillai, mutta siel näytti hengaavan yks vitun rasittava gubbe, joka on sellain saatanan ärsyttävä joka lähtee aina seuraamaa ja pyrkii pitämää käestä, ja miul kärähtää sulake sellasen homman kans ihan sekunnissa. Mutta tuommoset reviirilletunkijat toki saa piettyä aisoissa, et jos ei parempaa löydy ni saatan muuttaa sinne enivei. Koitan viel tän Kakkosen Koralpiitsin managerisetän kans neuvotella et vittu, vuokrakkaa miulle ny yks bungalowi sopuhintaan saatana, kannan tähä paikkaan kuitenki niin perkeleesti rahaa ja tuon asiakkaitakii, et johan on helvetti jos ei saaha jotaa diilii aikaseks. Tää on kuitenkii se eniten koti tällä saarella. Ja on Kirppu-Pirkko ja kaikki, miten täst mihinkää voi muuttaa, saatana?

Mutta asioilla on tapana järjestyä, ja pikkuhiljaa nää hommat täs jotenkii rakentuu. Uusi elämä ät Gili, jee!

David otti uuen tatuaation


Ku päästii kaiken fillarisuhaamisen jälkee takas rantaa ni sielt tulikii sit Kucit vierailulle. Meijjän tatuointimestari siis. Kucit on rouvinee ja tyttärinee muuttanu takas Lombokille, rouvan äitee on vissii vähä huonos kuosis ja sellast, mut tossahan toi Lombok on lähellä. Edi oli sille soittanu et myö ollaa täällä ni Kucit vähä niiku karkas kotoo ja tuli morjestaa. Vähis ottaa silt ny tatuoinnin täs ennenku lähtee kotio ja niit pisneksii sopivat tuos, ja sit tuli kans käymää David, se brittiheppu kenet tavattii jo viime huhtikuus tääl. Davidin piti tulla vaa sanoo Kucitille moi, mutta eipä aikaakaan ku siin oli tatuointihommat sovittu. Sairaan hienon jutskan Kucit sille sitte teki, voi jumpe.

Iltaa istuttii sit taas tietyst kotipaarin regeipileessä. Katottii ku paariin lampsi sellain oikee superhipsteri, viikset ja hassu hattu oli, et voi morjens, mutta osottautukii tavattoman mukavaks Jerry-nimiseks lontoolaishepuks, joka anto Kirrpu-Pirkolle ranskanperunoita (miulta saa aina pointsit jos on kissoille kiva). Oli tullu edellisenä päivänä tänne ja kerto sit on et on jotenkii vähä riistetty olo et ku majotus maksaa 600 000 rp yö. Myö oltii aivan pöyrist-pöyrist, ja oltii et ihan saaki olla riistetty olo et jos kysees ei oo joku spektaakkeliluksus mis on joka päivä joutseneks taiteltu pyyhe sänkyssä ja pianisti huoneen nurkas ni hirviä hinta. Ja kuulemma ei puhettakaa mistää luksuksesta oo et ihan peruspaska murju jossaa täs lähistöl. Kävin siltä istumalta kysymäs onks Kakkosella vapaita bungaloweja ja on täällä, eli Jerry muuttaa tänne tänää.

Welcome brother and sister to Coral Beach 2 regei bar, sanoo Edi.


Regeipändi soitti, baari oli melkee tyhjä, mutta oli kauhian mukavaa. Edi kävi laulamas, ja Davidkii kävi jotai mylvimäs ja oli vaa kauhian kivaa ja lupsakka meininki. Edi piti miulle luentoo et nyt ku jään tänne niin pitkäks aikaa ni saatan yllättyy vähä ku varmasti nyt oikeesti tuun näkemää mikä tääl on oikee meininki. Että tulee erilainen käsitys täst paikast ja ihmisist, et ei näil tämmösil aikasemmil kuukauden rantamakailu-reissuilla oo nähny mistää mitää. Et raadollista rahan pyörittämää hommaa on kuulemma joka suunnassa. Jääpi nähtäväks nyt sit.

Tällä hetkellä nimittäin tuntuu siltä et oon ihan sujuvasti täällä tonne maaliskuun loppuun saakka. Mikäs kiire tässä mihinkää. Ja ku viihtyy ja on sellain yleinen mukavuuden ihanuus -olo ni avot!


 Nii ja hei: mitäs sinne Mordoriin kuuluu? Onks mitää uusii juarui? Kaikki tietää mitä miulle kuuluu, mutta sielt Morodorista ei kuulu oikee kenestäkää mitää. Mut arvasinkii et näin täsä käy ja ei se mitää.

Apua kello on jo yli kahexan, oon myähässä makaamosta! Sinne viuh! Kirppu-Pirkolla on varmaan jo hurja nälkä, aamiaista pöytään niiku olis jo!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja hyvänä cat-lady naisena muistat sit miettiä, että mitä niille sun kissoille tapahtuu kun lähdet pois sieltä. Jos totutat ne valmiiseen ruokaan ja siihen että siun terassilta saa täyden palvelun niin kissoille kyyti voi olla aika kylmää kun lähdet sieltä pois. Eli kannattaa varmaan miettiä asiaa ihan kissojen kannalta, ei omalta kannaltaan. Se lienee sitä syvintä eläinrakkautta.
Right.
Miaumi

Anonyymi kirjoitti...

Tsirp! Täältä ei kuulu mittään, ku Mordorissa sataa paskaa taivaalta. Hypättiin viikko sitten puumannussijan ja kunnollisen kans koneeseen ja mentiin teholle kattoon isäukkoa. Onneksi se oli sitkeä kaveri ja näyttäis toipuvan hitaasti, mutta suht varmasti. Mut meikä majailee ihan pohjoisessa pirskuta. Onneksi on sun blogi ja auringonpaistetta tulee sitä kautta pohjanmaalle...ja vähän nauruntirskauksia :D Khih! Söpöi kattei ja regeiukkoi! Pitäkää ittenne pulimirkkuina!

-pipariemo

Tsekkaa myös nämä