maanantai 1. huhtikuuta 2013

LuontokuviaEn ala aprillaamaan ketään. En jaksa. Aprillipäivä vituttaa minua, on vituttanu aina. Että niiku luvan kanssa saa kusettaa. Muina vuodenpäivinä sitä sitte kusetetaan muuten vaan.

Miulla on - huomaattehan -  hermo hiukan kireenä, ollu tässä jo kohta....ööö... 71 tuntia. Niin kauan aikaa on kulunu siitä, kun viimeksi poltin tupakin. Tässä ei siis nyt ole sijaa aprillipiloille, eikä liiemmin millekään muullekaan pilailulle. Vitsien aika on joku toinen päivä, sitte ku meikälääsen hermo taas löperöityy normaaliin Heikkakikkare-muudiin.

Miulla on muutenkin nyt päänuppi vähän sekavassa tilassa. On asioita mielessä, on aivotoimintaa. Oon ollu vähän jotenki ihan yleisesti tolaltani, nukkunu huonosti ja ikäänku vellon vittumaisessa stressaantuneessa olotilassa. Sellasen mainitteminen, tiedän, on loukkaus stressaantuneita kohtaan, mutta minkäs teet, kyllä voi kuulkaa Hiekkakikkareellisissakin olosuhteissa stressikäyrä väristä väärään suuntaan. Fiilixet on vellonu ees taas. Oon meinannu pillahella itkuun ihan naurettavissa tilanteissa ja olo on ollu sellanen hajoamisherkkä.

Kaikki johtuu lähinnä siitä, että väistämätön tulevaisuus vituttaa, ja vituttaa niin paljon, että itkettää. Yritän elää hetkessä, carpe diem lässynlässyn, mutku en oikee osaa. Sitä taitoa pitää viä reenata, sitä ettei pilaa tätä päivää huomisen murheilla.


Ois helppoo, jos ei ois näin vaikeeta!

Miulla ei pään sekasin olemisesta johtuen ole nyt kirjotusfiilistä. Huomenna saattaa olla, ei voi tietää. Mutta on kertyny niin pal kuvia että laitan nyt vaa tämmöstä kuvasettiä. Luotokuvia täl kertaa, komioita taivaita ja semmosia. Maisemia, jotka tuntuu kodilta. Ja jos noist jotkut on jo aikasemmin ollu tääl ni sori, miulla vähän logistiikkakii tässä vituillaan ku on niin paljo kaikkee muuta täs mieles hyörimäs.

Peeääs. Sukeltaminen on parasta!

VIHDOINKIN on tullu rannoille kunnon kyltit tästä aiheesta.
Nää ruuhkat viidakko-haiveillä on niin paljon kivempia ku ruuhkat Länsiväylällä.
Nää on nyt koko ajan tunkemassa millon miun rantapetille ja millon olkapäälle istumaan ja millo mihinkii.
Irstas matkailusika kohtasi hirviön

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä