lauantai 27. huhtikuuta 2013

Synnytys

Tänää meil Kakkosen Koralpiitsillä synnytettiin. Synnytettiin nelijä kissanpoikasta! Elämän ihme ja sillai.

Oli yks sillon tällön tässä huudiloilla käyskentelevä kissiemo menny resepsuunin liinavaatekomeroon pusaamaan vauvoja maailmaan. Pojat hokas asian tolan tuossa iltapäivällä ja kauhean huuon kanssa tulivat hakemaan miut. Miähän menin ihan tohkeisiin ja juoksin viivana mestoille ja siinä sitte otta hiessä istuin kätilöimässä respan lattialla pari tuntia. Ku menin paikalle ni vauva numero 1 oli jo puoliks ulkona. Sitte tuli heti perään numero 2 ja sen jälkeen oli pitkään ihan toimetonta. Kunnes sitte kissaemo rupes rauhattomaks ja plop vaan tipahti takapualesta kaks poikasta lisää.

Sotkusta hommaa ja kauhee vahtiminen oli ettei emo siinä asentoja vaihellessaan istu vauvojen päälle, semminkin ku kesti aina aika kauan että vauvat kunnolla irtautu, napanuorasta roikkuvat pitkään siä persauksessa.

Kaikki vauvat on eloisia, ovat hokanneet tissit sekä pitävät yllättävän kovaa mekkalaa. Mutta ne on niiiiiiin pieniä! Voi että mitä rääpäleitä.

Kissapesuehan on tietysti nyt pahvilaatikkoon majottuneena miun kylppärissä. No eihän niitä voinu pihallekaan heittää ja respaan eivät voi jäähä asumaan ku siinä kauhee hulina koko ajan.

Emo ja vauvat nukkuu nyt. Miun äidinvaistot on ihan tapissa, meinaan pakahtua.

Voi ihme!


2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

No huh, tätä en ollutkaan ikinä nähnyt! Mieletöntä. Nyt sulla on siellä ihan varsinainen oma-oma kissaperhe. Ei hyvää päivää.... NELJÄ pentua... jotka kohta menee lujaaaaa!

Patzy kirjoitti...

Juu, enpä ollu ittekään muistaakseni koskaan ennen tämmöstä syntymän ihmettä ollu näkemässä. Melkosta touhua, siinä sai ottaa koppia muutaman kerran ku sieltä vaan tipahti pieni märkä paketti.

Ennestäänhän tässä ei ollukaan ku noin 25 kissaa ja 6 (!!!) pentua huudiloilla pyörimässä, nyt tuli 4 vauvaa lisää.

Ja miun pitää torstaina lähtee täältä, on taas viisumin uusimisen aika! Ehämmiä voi mihinkää lähtee! IKINÄ! Saaren kissat tarvittee miuta!

Mutta emo ja vauvat voivat hyvin, nukkuvat tua pahvilootassa. Emo kehrää kovasti eikä oo yhtää äkänen jos pentuja käpistelen ja tissien suuntaan ohjailen. Voi että!

Tsekkaa myös nämä