perjantai 12. joulukuuta 2014

Helou, nykyaika!

Lusmuilun jälkeen olen ottanu aimo harppauksen nykyaikaan. Puhelimessa on nyt Whatsappi sekä - herraisä - internettiyhteys. Ei tarvitte luuri tanassa enää ettiä wifejä. Tämmösen rajun investoinnin oon nyt tehny, maksaahan se piirun yli kolome euroa kuussa tuommonen jatkuva yhteys ulkomaailmaan ja tiedon valtatielle. Nyt onki sit jo ihan hermostunu olo ku luuri piippaa joka saatanan tuutista jotain viästiä ja meininkiä. Ei hetken rauhaa jos laittaa nettiyhteyden päälle. Onneks sen voi myäs laittaa pois päältä. Mahdollisuus epäsosiaalisuuten säilyy eniveis ja se jos mikä on median ku median tärkein ominaisuus.

Prändäys- ja fundraising-konsultti miuta valisti että pitää ottaa sosiaalisten medioitten kaikki hippulat haltuun, vähintäänki ny Instagram näin alkuun. Jumaliste ku ahisti, niiku ei ois jo tarpeeks feispukkien ja plokien kans äheltämistä. Mutta okei, jos kert Instagramissa TÄYTYY olla ni ollaan sitte. Tai siis kissat on siällä, emmiä miun omaa elämää rupia sinne paskantamaan.

Et jos Hiekkakikkareen mirreistä huvittaa kuvia kattella ni mee tonne ja rupee stalkkaan. Emmiä tajuu tosta Instagramista kyllä oikeen mitää, en tosin tiiä onko siinä juuri mitään tajuttavaakaan. Tehääks siäl siis mitää muuta ku kattellaa kuvia? Lisäks se paska koko ajan tuputtaa miulle et hei ala seuraa Beyoncee ja Justin Piiperiä. No vittu en tod ala.

Twitterit ja muut saa viä odottaa. Askel kerrallaan.Muutoin Hiekkakikkaareella kaikki hyvin. Hilijasta on, saari aika tyhjänä mutta luulen että ens viikolla meininki alkaa kiihtymään. Joulusesonkia pukkaa.


Vetskut tulloo! Pallit paukkuu!
Miulla on meneillään monta asiaa tässä, ja kaikenlaista häpeninkiä on tuloillaan. Viimonen päivä Taalasmaalailua on tässä ja nyt. Huomenna tulee eläinlääkäri ja yks hoitsu saarelle ja se on ihanaa. Miulla on yks kissanpoikanen joka on huonona, ja olen siitä ihan paskana ja huolesta sairaana. Pentu on se Ruma, isokorvanen, ja vähän hidas. Mutta maailman lempein luonne ja ihanin kissa muutenki. Toivon että lääkär osaa auttaa. Huomenna lekuri ja hoitsu hoitaa hätätapaukset ja yhen kaverin kissojen rokotukset ym, ja sitte sunnuntaina pijetään julkinen vastaanotto.

Maanantaina kokeillaan bilettä Minigolfilla. Toivottavasti ei sada ja toivottavasti tulis ihmisii. Toivottavast en juo montaa bintsua, koska....

....tiistaina pitää käyä Lombokilla  Imigrasissa, saatanan viisumisäätöjä taas, ja samalla ostan yhen eläinkaupan tyhjäks ja haen Kiiskit lentokentältä. Loppuviikosta saapuu viel Äijälälälälälä ja sitte Jape ja sen rouvva. Ja siinä jossai välissä miulla alkaa uus Taalasmaalailukeikka. Bintsulleki tartteis keretä.

Ja kissakauppa ja kirjotushommia ja millo muka ehin sukeltamaan? Herttinen sentään tätä elämää. Niin pitäs elellä sellasta muodikasta hidasta laiffia mutta eiku tuli bärsseen alla koko ajan. Mutta kun tekee asioita joista tykkää ja joista ainaki suurin osa on myäs tärkeitä asioita ni kyllä jaksaa!

Elämä on hianoo enivei!

Maanantaina on bileetEi kommentteja:

Tsekkaa myös nämä