sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Sadekausi, tässä ja nyt

Hiekkakikkare goes venetsia-style

Sadekausi on tosissaan alkanu. Arvostin sitä ekat pari kaatosadetta, olin ihan et jihuuu, up yours pölisevät huudilot, mutta eilen homma meni jo hiukan överiks. Hiekkakikkareen ylle parkkeeras useemmaks tunniks sellanen ukkosmyräkkä et meinas jo tulla kakka housuun. Ikkunat helis ja torppa täris, piha muuttu järveks ja ois vaatinu vähintään kanootin, ehkä jopa sukellusveneen, jotta ois päässy kotoa minnee. En sitte menny minnee, jumitin kotona, katoin telkkaria ja pelasin Angry Birdsiä. Meinasin kualla tylsyyteen. Lisäks oli Ykssilmäne kissanpoikanen jossai liatsussa ja olin ihan huolesta vammasena. Tuommoses kaatosatees yhen silmän kans jossain tiesmissä. Puolilta öin hän sit vihdoin palas keittiölle ihan muina ykssilmäsinä ja sain vipattua pöljän niskaperseotteella sisään yäks. Perkele.

Saaren kadut on muuttunu joiks ja jättilätäköiks, kura lentää, mutta ainaki on vihriää! Miunki kuivuuteen miltei menehtyny piha rehottaa kaikenmaaliman rikkaruahoo ihan kreisinä ja takapihan kompostiprojekti mullittuu niin et humina vaa kuuluu. Kompostikasa kaipaa nyt itteensä panaanipuita ja niitä on tulossa jahka ehin varkaisiin tahi saan niitä joltaa tutulta.

Kissakaupalla on ollu tohinaa. On käyny yks kolli pallinpoistossa ja toinen tulee tänää. Lutwalan uus mänäkeri osaa napsia kepexiä kolliloilta joten tarvittaessa hän tulee mestoille ja chop-chop. Eilen paikattiin yhen tutun kissan kyljestä kauhee reikä, sen kävi tekemässä Balin elukkalekuriaseman omistaja joka oli tääl taas lomailemas. Ens viikonloppuna tulee pariks päiväks yks lekuri ja yks hoitsu, niin ikään tualta Balin klinikalta, ja toivon mukaan heille on jokunen asiakas.

Kissakauppa/klinikka/konttori toimii siis hyvin just sillai niiku olin ajatelluki. Että kauppatoimintaa noin muuten ja sitte tarvittaessa ja mahollisuuksien mukaan eläinlääkärimeininkiä myös. Kun on kerta tilat ja tarvikkeet.

Ja jottei aika kävis pitkäks ni sain uuen homman. Rupeen ylläpiteleen mein Minigolfkentän ja Golfin Kuppilan feispuuksivua. Okei. Palkan saan kaljana. Hyvä diili! Semminkin kun Golfin Kuppilasta tulee uus menomesta ku pojat alkaa siel soittamaan livemusaa. Korkkauskemut ei nyt mutta viiestoista päivä!

Huamenna meen Eedenin Puutarhan Majataloon Taalasmaaks. Viien päivän pesti siellä. Jei!

Jotain kuokkimistoimintaa kadulla myrskyn jälkeisenä aamuna

Saari vihertää taas
Järvimaisema omas pihas on toki okei

Ylisöpö. Hänen virallinen nimi on nyt Kissa Von Hertzen.

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä