lauantai 27. joulukuuta 2014

Hiekkakikkareen laki ja järjestys

Hiekkakikkareelle on luotu laki ja järjestys. Siellä on säännöksiä mm. kovaäänisen musiikin ja bileitten suhteen, päihteitten myynnistä ja käytöstä, ympäristöasioita ja muuta semmosta.

Näin parisuhteettomassa tilassa elävänä naisihmisenä, jonka Tinder on täynnä vanhoja setiä ja meininki muutenki toivotonta, ni miuta tietysti kiinnosti Hiekkakikkareen laissa ja järjestyksessä kaikenlaiset siveyteen ja sukupuolien väliseen kanssakäymiseen liittyvät kohat. Suurin osa niistä käsittää lähinnä sääntöjä paikallisväestölle (siellä määrätään mm. että paikalliset tytöt ei saa esiintyä julkisilla paikoilla hotpäntseissä) mutta yhtä kaikki, mielenkiintosta on.

Lukekaapas. Alleviivasin parhaat kohat:


CUSTOMS AND SOCIAL CULTURE
Part One
Marriage
Article 4
(1) Marriage process must be started by proposing;
(2) If the bride comes from Gili Indah Village therefore she must be proposed and if she comes from outside of Gili Indah Village, it shall be conducted based on her local customs and the family consent;
(3) It is not allowed to conduct the marriage by eloping;
(4) The wedding venue can be conducted at anywhere according to the family consent;
(5) It is not allowed for the citizen of Gili Indah Village to get married within the school period (maximum senior high school)
(6) If pregnancy before married is happen, therefore she must be married;
(7) It is not allowed for the local resident to conduct interfaith marriage.


Part two
Well Behaved in Community
Article 5
Dating activities is regulated as follows:
(1) The time limit for dating is 23.00 WITA (Central Indonesia Time)
(2) It is prohibited to date in a dark or closed place


Article 6
(1) For local or foreign tourist, it is not allowed to wear a “BIKINI” (underwear) if visiting occupant residential;
(2) For the female local resident, it is not allowed to wear hot pants;Part three
Immoral Conduct
Article 7
(1) No prostitution is allowed in Gili Indah Village
(2) It is not allowed for the resident or nonresident to stay in the same house to opposite gender without married status, unless they are foreign guess;
(3) For any resident it is argued to keep a distance in a relationship to opposite gender to avoid immoral conduct;


Asettaa hiukan esteitä miun aikeisiin Unelmien Rastasulhasen suhteen, varsinkin tuo viimeinen ukaasi. Että pitäis välimatkaa pitää ettei vaan luiskaha hommat moraalittoman käyttäytymisen pualelle. Jumaliste, eilenkii yritin moraalista välimatkaa parhaani mukaan ylläpitää mutta heti ku vähä hölläsin yrittämistä ni siinä se jo taas oli jossai selän takana ihan muina rastasulhasina pojottamassa. Syränkohtaus meinas tulla.

Hyvä että on laissa ja järjestyksessä säädetty asioita. Muuten täs hommas ei ois mitään haastetta. Heti ois pimee ja sulettu tila, kello yli 11 illalla ja välitöntä räävitöntä ja moraalitonta sutinaa kehissä. Mut nyt ei pysty ku järjestyssääntö kieltää.
Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä