tiistai 16. joulukuuta 2014

Hyvä bileOlipas meillä hyvät kemut Golfilla eilen! Eka myä oltii et ei tänne varmaan tuu ketää, ku Golfin Kuppilassa ollu ku miä ja Jim ja Stina ja Äkäin, mutta sitte alko porukkaa vyärymään kävellen ja pyärillä ja heppatakseilla. Loppugeimeissä porukkaa oli ihan perkeleesti. Bändi soitti jopa Metallicaa ja minigolfradalla oli vilskettä ja porukkaa sinkoili trampoliineilla ja meininki oli mitä mahtavin. Hianoa! Golfin Kuppila, uus menomestojen ygönen! Ainki maanantaisin ja tiistaisin ku pojat siel soittelee.

Golfin Kuppila kaipaa viälä mukavempia istuimia tahi jotain maakaamotyyppistä meininkiä. Kattotuulettimia. Uusia musa-devareita, hyviä sellasia, ettei tarvi mitään helvetin Mariah Käreytä kituuttaa. Lisää äksöniä muutenki, häpeninkejä ja jotain skaboja. Ilmanussinnan Gilimestaruuskisat on jo suunnitteilla. Pöytälätkäpelin vois joku tuua Mordorista ja ja ja.... Uima-allas ois kiva ja totanoinniin komeita miähiä baaritiskin taakse kiitos.

Bileen jälkee kotimatkalla mutalätäkkö söi miulta varvastossut jalasta. Sato vettä, pyärän jarrut ei toimi, vauhti oli kiivas ja laitoin jalat maahan laahaamaan ja vauhtia hiukan hiastamaan, ettei niiku sattuis mitään. Posotin pimiässä suoraan mutaan ja kuulu vaan slurps kun läks lipokkaat jalasta. Perkele.


Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä