perjantai 5. joulukuuta 2014

Jah On Trampoline

Sellaset tuulet on puhaltanu et Kakkosen Kuppilassa ei oo ollu vähään aikaan livemussa. Täten ei myäskää asiakkaita. Pystyynkuallu mesta. En tajua mitä vittua siellä mietitään, paikka pyöri hyvin ja oli jo tiukasti profiloinu ittesä regeibaariks ni sit yhtäkkiä zzzzäp, kaikki meininki seis. Nyt huhu kertoo et mahollisesti sunnuntaina ois pändiä lauteilla mutta katotaa onko oikeesti.

Suivaantunu olen ollu tästä tilanteesta. Kun en jaksa enkä halua käyä missää tua saaren sykkivän ytimen kreisibailumestois (paitsi jos Unelmien Rastasulhain tulee käymään ja soittaa SamaSamas, niiku viime viikolla), miä tahon että miulla on baari mikä on lähellä kotia ja missä tutut pojat rämpyttää.

Hädissäni oon aika paljo istuskellu meiän minigolf-kentä baarissa, koska se baari on kiva, kohtuuhintanen (plus miun ei useimmiten tarvi ees maksaa kaljoistani mitään koska paikan pomo Jim tarjoo) ja - tadaa - lähellä kotia. Ja siä voi kattoa Robbie Williamsin diiviidiitä. Ja miun rantapummikissa Äkäin asustelee huudiloilla ja tulee aina moikkaamaan ku kuulee miun kotkotuksen siält kuppilasta.

Oivalsin tuos et mitä vittua, eihä tähä tarvi ku pjat soittamaan, se on ainoo mikä tästä puuttuu. Palaveerattiin eilen ja jos kaikki menee niiku on suunniteltu ni tuos ei ens mut seuraavalla viikolla alkaa livemusa Golfin Kuppilassa. Irvan ja Ganda elikäs Jah On Holiday rupee siä rämpytteleen parina iltana viikossa. Jihuu!

Palaverin jälkee pojat kävi vähä trampoliinilla irrottelemas.

Apothyo lentää

Gandalla kauhee meininki
Äkäin. Oon viäny Äkäselle vesi- ja ruokakupin Golfin Kuppilaan ja Jim on luvannu huolehtia et ruokaa kuppiin tulee.Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä