lauantai 27. joulukuuta 2014

Ihmiset! AARGHHH!

Jos pitää valita lehmä tai ihmiin, se on lehmä. Enidei.

Kiireinen kolumnistinne, Taalasmaanne ja kissakaupanpitäjänne täällä huomenta. Myös osa-aikainen spurgunne tällä hetkellä. Mutta, vittu, ei tätä selvinpäin kestä.

Ihmiset pilaa kaiken. Aivan tyytyväisnä olisin Taalasmaanakin jos aa: asiakkaat ei olis mulkkuja, jotka ei osaa käyttää verhoja saati kassakaappiaan ja pee: duunaripojat ei koittais luistella joka helvetin asiasta ja ne tottelis ees jotaa mitä miä koitan komentaa. Muuten siis menee ihan hyvin. Jos ei olis ihmisiä asiakkaina tai töissä.

Joulusesonki on Hiekkakikkareella kuumana. Porukkaa on ku pipoo ja tietysti myös väkeä, jotka on kenties ekaa kertaa elämässään matkustanu ylipäätään omaa takapihaa pitemmälle. Tutuilta majatalojen pitäjiltä olen kuullu ihan samaa läppää, ja eilen itte ekaa kertaa törmäsin kermaperseasiakkaisiin, joitten mielestä kaikki on päin helvettiä.


Asiat josta eilen saapuneen huushollin vanhemmat urputti:

  • kassakaappi ei toimi (eli ei osaa käyttää kassakaappia eikä asentaa omaa koodia vaikka ohjeet on kassakaappiin liisteröitynä)
  • huoneen valaistus on huono, ei näe lukea (mitvit, sokeeko olet? Millanen vitun spottivalo pitäs olla?)
  • hotellin ohi kävelee ihmisiä ja ne näkee meijjät (ois kandenu guuglettaa ja tsekkaa ettet oo tulossa autiolle saarelle vaan tääl on muitakii ihmisii, ja kyllä, ne veitikat saattaa jopa kävellä huvilan ohi ja kattoa sinne päin)
  • verhot on vaikee vetää ikkunoien eteen (mitäh?)
  • on kuin olis vankina huoneessaan kun verhot on edessä, ja verhojahan ei voi avata koska ihmiset muuten näkee sisälle (????? oisit menny johonki ikkunattomaan pommisuojaan lomalles sitte! Mut hei, onnea, osasit sittenki KÄYTTÄÄ VERHOJA!)
  • "tyttäreni istuu sängyssä ja hänen lakanassaan on reikä" (OMG vittu soittakaa ämerikän presidentille)
  • majatalon oikea pomo ei ole edes paikalla vaan täällä on joku muu (sori, majatalojen pomoillakin on oikeus lomaan ja anteeksi että vain miä oon mestoilla, voin kyllä painua vittuunkin ihan just)
  • ei tule kuumaa vettä suihkusta (mitä jos laittasit sen vedenlämmittimen päälle? Ne on ihan vakiokamaa ympäri aasiaa)
  • tää on liian kallis (oisit varannu alunperinki halvemman, turha itkee jos paska on jo housussa)


Haluuvat tsekata ulos tänään. Kiitos ja moi vaan, ja onnea valitsemallanne tiellä. Saari on täynnä ja jos luulette että löytyy se aution saaren mesta mikä on halpa ja mihin ei muut ihmiset koskaan näe ja missä on jumalaton valaistus ja pelkästään oikeita pomoja duunissa ja ajatuksen voimalla toimivat verhot ni laittakaapa samoin tein lotto vetämään.

Noh, Lutwalasta kuulin et siel on valitettu mm.siitä ettei näkyny kilpikonnia snorklatessa ja oli aivan tosissaan pyydetty, et josko kilpikonnille vois ilmottaa et huomenna kello 10 tjsp pitäs olla tos riutan reunassa ni tullaan sitte kattomaan. Jepulis, laitetaa kilppareille textari et treffit kybältä tänää.

Tää ja vielä kaks päivää ja sitte on miun ura Taalasmaana tässä. Ihan heti en seuraavaan keikkaan suostu. Eikä onneks oo pakko, koska tammikuusta alkaen oon savo-karjalan Käri Brädsöö ja saan kirjottelusta sen verran liksaa ettei tartte ittesä nuudeleissa pitämiseks ihan kaikkeen suostua. Ja ohan tässäkin, ihmisissä, kolumnin ainesta.

Muutoin on kaikki ihan jees. Helvetillinen kiire on kun on tää Taalasmaahomma, kissakauppa, kissasairaala Lutwalassa, koti täynnä kissoja, hima kaaoksessa, kavereita käymässä, kirjotushommat ja mitä viälä. Pää hiessä lennän paikasta toiseen kaiket päivät. Voin kertoa että tiistaina kun on Taalasmaalailu ohi ni miä nukun, enkä poistu himasta minnee.

Räyh.


Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä