torstai 29. elokuuta 2013

Ensin parsin haarovälin ja sitte laitan kajalia silmäkulmaan

Hömpötys-shoppailu-neitimäisyys-porsastelupostaus! Tadaaaaa! IhQdaaaaa! Bling-bling!

Kun kerrankin olen ns. sivistyneessä maailmassa, missä on kauppoja ja ostareita, ja kaikissa ilmastointi, ni siellähän miä oon nuahonnu. Ostareilla.

No mutta on pitäny hankkia kaikkea, kun ei oo mitään ja kaikki on rempallaan tahi ihan totaalihajalla. Silmälasien läpi en oo enää kuukausiin nähny ku sumua, ne on niin naarmuset ja paskana et niist oo ollu mitn iloa enää aikoihi. Kalsareissa ei suurimmassa osassa oo ollu jälellä ku reikiä ja kuminauha kupeilla. Taskulamppu on toiminu diskovalon lailla eli on valoo ja sit ei oo ja sit taas on ja nyt taas ei. Tietsikan hiiri hajos jo ajat sitte, ja miulle toimitettii Lombokilta uus joka on niin laadukas että koris jo ekalla yrityksellä ihan viimesillään. Varvastossujen pohja on paksuueltaan elmukelmua ja miun mustista hihattomista topeista paistaa läpi jokainen näppylä. Mukavat lötköt sortsit on miun perusvaate ja niien tilanne on ollu jo kuukausia toudella säälittävä. Varpaassa on mato (taas), aurinkorasvat finaalissa. Kaik o mänt, ei o mitää.


Vain hieman olen shoppaillut, eikä tuossa todellakaan ole kaikki

Mutta nyt on varusteita, voi lähteä vaikka viidakon keskelle istuksimaan yksinään eikä tule pula mistään! Kyllä on sielua - ja lonpsaa - kirponu ku oon höylänny luottokorttia ja heitelly seteleitä tääl ihan valtoimenaan joka suuntaan, mutta onpahan varusteet täydennetty. Eikä oo asiat hinnalla täällä pilattu, sitte ku tohtii tarkemmin miättiä.

Tässä muutamia kulunkeja kun trooppiselle saarelle jämähtäny varhaiskeski-ikänen plösö pääsee ostareille:

  • varvastossut 5 egee (nää oli tosi kalliit mutta laatukamaa)
  • kahet lökösortsit jois rauhanmerkit persauksis 9 egee eli piis for all from my arse
  • 3 toppia, kahet kahinasortsit, yks huivi ja yks säkkimallinen hyväntekeväisyyskassi 36 egee
  • rokkikaupasta Guns'n'Roses-paita, vajaa 6 egee (kallis, mutta hiano... olin silti hakemas esmes Bodomi-paitaa mut ei heil ollu ku tuo gunnari ja sitte jotain kissiä ja muuta ja sitte rekki puolillaan jotain vitun avengedsevenfoldia ja miä en tiiä mikä se ees o)
  • uuet silmälasit 44 egee (sisäls näöntarkastuksen, kehyxet ja linssit) (nii ja toimitusaika oli 3 tuntia) (arvostan!) (onko hiukan siistiä ku näkee taas!) (no on!)
  • piän hiiri tietsikkaan: 4 egee
  • kahet aurinkolasit: 4 ja puali egee
  • kolmet kalsongit ja yhet tissiliivit, vajaa 6 egee (huom! Löytyi miun munkkien mentävät tissiliivit ihan yhestä katukojusta. Sen sijaan sopivia pikiniä ei oo ollu missään.)
  • kemppareihin on menny 50-60 egee (sisältää tamppooneja, naamarasvaa, kasvovettä, naamanpesuainetta, pumpulia, sheivausvehkeitä, vanupuikoi, punpulia, tukanhoitoainetta, pillupyyhkeitä, pikkuhousunsuajia, matolääkkeitä oikeen niiku useampi paketti, naamanpesusiäniä, ruhonpesutuheron, kynsleikkurin, aurinkorasvaa, aloeveraa, vaseliinia, käsidesiä, haavadesipyyhkeitä 100kpl jättipoksi ja - kelatkaa - silmänrajauskynän elikäs kajaaaaalin)

Että näin. Eikä tuossa vielä kaikki. On lisäks kaikenlaist pientä sielt sun täält ja sit iso säkillinen japanialaista paskaa DAISO-nimisestä krääsäkaupasta, jollasessa aina Singaporessa käyn. Ai lav it! Siel on KAIKKEE! Ja nynne paskiaiset oli aukassu tänneki semmosen. On kaulapantoja kissoille ja ties mitä perunankuorimiskapuloita ja kärpäsenpyydystelypahvitaloja ja vaikka mitä. Jesh! Se on vähä niiku Ikea tai Tiimari, et meet sisää tarkoin aikein ja suunnitelmin et ostan hakaneuloja vain mut sit sekoot ja tunnin päästä tuut ulos kolmen pursuuvan nyssäkän kans. Siul ei oo hakaneuloja mut siul on vitusti kaikkea muuta, mitä et tiänny olevan ees olemas.

Palatakseni hetkelliseen naisistumiseeni eli turhamaiseen hankintaani eli silmänrajauskynään... mitä hupsuttelua, hyvänen aika! IIK! Kotona Hiekkakikkareellahan miulla on meikkeijä ihan niiku stockan katutasossa, eli miul on jo ripsiväri ja sit miul on sävyllinen huulirasva. Että nyt ku niien lisäks riipasen vähän kajalia silmäkulmaan, ni jo on kumma jos ei ala säpinä ja kuhina. Ja äksön, ehkä jopa jalkovälissä! Jos siis joku ilta jaksasin poistua vaikka kylille krebaan ja kyttään et onks tarjontaa, kohtaakse kysyntää. Ei se, mutta kajalin omistaminen nyt jotenki tuo sellasen olon että jos vaikka antais ees ymmärtää. Tässä joku ilta. Jos jaksaa.Ja sitte toinen mykistävä hankinta, jos sen joku tarkkasilmänen kyylä tuosta kuvasta pongas: ostin onpelustarvikerasian (rasia, KIH!). Minä, jolle kässänmaikka on karjunu naama punasena turhautumisensa johdosta jo kun olin vissiin ekalla vai tokalla luakalla ku en vaan saatana saanu jotain vitun tonttua kutimilla ährättyä enkä ommeltua suoraa saumaa ees itkemällä. Ni nykysin miä oon kova parsimaan. Oon niin ylevöityny kulutustietonen säästävänen pihi nähkääs, et jos pöksyt ratkee haarovälistä ni pöxythän parsastaan jos se suinki on mahollista, eikä suinkaa heitetä  roskiin ja osteta uusia. Ni tarvittin lisää parsimislankoja ku vanhat on loppu. Terveisiä  vaan sille Kouvostoliiton Sarkolan ala-asteen kässänmaikkanatsille joka miut pisti pillittämään (vaikka se onki varmaan jo kuallu ku oli ehkä satavuotias jo sillo 70-luvulla ku miä kouluja kävin), mutta niin vaan täällä ollaan ompelushommissa sillon tällön. Hähää! Siitäs sait! Ja siitä! Ja laitetaas vielä tuosta yks irronnu kangaskassin kahva uuteen nousuun!

Mut nyt miul on sikailut tääl kyl todellakii sikailtu. Huomenna en saa käyttää rahaa ku pieneen tuliaiseen kissojen ja huushollin hoitajalle, majotuksen maksuun, ruokaan ja juomaan. Ohjelmassa on siis ajan tappamista ilmasiks, eli lähinnä huudiloilla tepastelua. Saapi nähä löyänkö uutta nähtävää, ku aion hilpasta tuosta nurkan takaa suuntaan jossa en oo koskaan käveleskelly. Kai siellä jotain on! Ja vaikkei olis ni ihan sama! Meen tsekkaa enivei!


Kuvakavalkaaden från Kota Kinabalu tulee sitte huomispäivän seikkailukävelyretken jälkee. Kyllä tässä meinaan on niin eksoottinen ja seikkailuhenkinen meininki että alta pois!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tän postauksen jälkeen tähän blogiin tulee niin härskiä porukkaa että oksat pois...

Anonyymi kirjoitti...

^ :) todellakin!

Tsekkaa myös nämä