tiistai 13. elokuuta 2013

Koopra in da haus (tai siis pihalla mutta liian lähellä enivei)

Hiekkakikkareellani on kobria. Niitä kärmeitä! Saatana! IIK! Sellanen, iso roikale, pituutta joku pualtoista metriä, nimittäin pamahti pihaan tuossa päivällä tänään. Se oli se hetki, kun ekaa kertaa tuli vähän ikävä Mordoriin. Miä en tiänny mitä miä teen, helvetillinen  käärme luikertaa ihan muina kärmeksinä pihaan ja miulla on siinä kissoja jotka läks heti kattomaan tarkemmin että mikä tuo on. Miulla heti hirviä hätä että nyt käy huanosti. Nappasin Adam Lambertin kainaloon, kun se oli menossa ihan ilman järkeä suoraan kärmettä päin. Oli luuta käessä mitä ikäänku pitelin siinä aseena ja suojana. Kun kärmes nosti pään ylös, levitti sellaset koobramaiset kaulalerpat, aukas suun, sähähti ja katto kohti niin miulla kyllä - voin tunnustaa ihan mukisematta - tuli melkeen paska housuun kun vasta siinä vaiheessa hokasin että okei, hänhän on, jumalauta, koopra, eikä mikään mikä tahansa kastemato. Adam sai slaagin myäs, rääkäs ja repi miun paidan ja miut siinä samalla. Kärmes onneks katto paremmaks tehä uukkarin ja painua aidan kolosta takas naapurin tyhjälle tontille. Miun käet tärisee vieläkin. Tieto lisää tuskaa, ja nyt kun tiedän että tuommosiakin täällä on, se tuo kuulkaa ihan uutta säpinää elämään. Sitä entistäki säikympänä tua risukoissa pyäräilee ja pikkusen tarkemmin kattoo jos pusikoissa käyskentelee.


En oo tiänny että miun Hiekkakikkareella on koobria, ni oon ollu vähän et näinköhän ny oikein, kuvittelinko vaan. Mutta ny ku oon jokaiselle tutulle vaahonnu ni kyllä, täällä on joitakin koopria, muutki on nähny, ovat tulleet salamatkustajina joienki saarelle tuotujen romppeitten seassa. Tosi kivaa.

Koitin netistä ettiä et mikä koopra se oli, et kuinka tappava, mutta en oo löytäny. Kaikki sanoo et "green cobra" mutta ku sellasen kuvia katoin ni ei tuo miun pihaan luikertanu saatana niin vihree ollu ku mitä internetin vihreet kooprat. Oli mikä oli, en halua tavata toista kertaa, kiitos vaan, tää yks kohtaaminen riitti oikeen hyvin.

Mut...mut... mitä jos se oli naaras ja sit sil on miäski jossain ja sit ne munii sen naapurin tyhjän tontin täytee ja kohta on vittu niin pal kärmeksiä et elo on niiku Indiana Jonesissa elelis? ÄÄK!

Kooprasta ei ole valokuvaa, siinä ei oikeen tullu ees kamera mieleen ku vasta jälkeenpäin. Ni tos on kuva miähistä rannalla aurinkon laskiessa.Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä