tiistai 6. elokuuta 2013

Kiirettä pitää

Danny ja Mini-Sosis tykkää uuesta himasta


Helvetti soikoon, on kiireinen olo. Tuhat ja yx asiaa hoiettava, ja pitäs jossain välissä päästä takasin mereen. On se divemasterismiki yhä kesken, mutta nyt kun oon nähny pari snorkkelitestiä (nöyryytystilaisuus joka pietään kun on kurssin saanu suoritettua, siihen liittyy hupsu naamiaisasu ja snorkkelin kautta ryyppäämistä ja kylillä pelleilyä) ni miulla ei todellakaan ole kiire. Josko jouluks vaikka?

Ja kun on liki kax vuatta asustellu ns. täyden palvelun majataloissa ni on vähän rutiineissa rakentamista kun muuttaa omaan huusholliin. Kun ei mikään hoiu sillä lailla että huikkaa ohimennessään jolleki et hei, viittisisisisisiksä. Kun kaasupullosta loppuu pöhnä justiisa ku sai tofukuutiot pannulle tirisemään ni ruakakaan ei valmistu ennenku keksit kui vitussa se kaasupullo saahaan irti, kipität tyhjä puteli kainalossa lähikauppaan, ostat uuen (35 000 rupiaa), kipität takas kotio ja viä keksit miten vitussa se kaasupullo laitetaan takasin niin ettei koko talo räjähä ku koitat kokkailla. Pihan istutukset ei saa juamaa jollet häärää letku tanassa pitkin pihaa, eikä kukaan kuuraa synkkää sontaa lattioilta. Ite pitää fillaroia ruakamarkkinalle hakemaan asioita ja vaikka mitä.


Aamiaispuuhat
Silti, en muuttais takas majataloon mistään hinnasta. Ai lav mun uus tönö! Ja ai miten arvostan tropiikissa elämistä, ku markkinoilta voi hakea sellasen julmetun kokosen papaijan eikä se maksa ku pari euroa. Vähänkö suu aamusin napsaa ku pilpustelen tuareita mehukkaita hetelmiä pirtelökoneeseen ja töräytän mahtimehut. Avot!

Myäs kissat tykkää uuesta himasta. Melkein kaikki. Tauskin olen jo kaks kertaa sinne kiikuttanu, pysyy max vuorokauden ja sitte taas häviää. Hän on jälleen karkuteillä ja koitan sen taas jostain rannalta pummimasta pyydystää. Tauski on kyllä siitä hiano muutettava, että hänen kohalle ei tarvitte ku fillari pysäyttää ja sanoo käskevästi että TAUSKI ni hän oma-alotteisesti hyppää pyärän koriin ja matkustaa siinä korvat luimussa perille asti ihan kuulina. Ja Äkäin... no, Äkäin ei ois Äkäin jos se ois pysyny uuessa himassa hetkeekään. Se kävi ruokakupilla, veti kupunsa täyteen ja lähti sen jälkeen ku rasvattu salama menemään. Häntä etsiskelen nyt myäs. Periksi en anna.

Naapuruston vieraat kissat pyörii huudiloilla, pynkäävät ruokakupille, rähjäävät ja ovat riesaksi, säikyttelevät miun kissoja. Eilenki ku tulin iltakaljalta ni sain pimiässä kiivetä puuhun hakemaan Mini-Sosiksen ku se istu siä aivan peura-ajovaloissa-ilmeen kans eikä suastunu tulemaan alas ennenku kiipesin hakemaan. Nuo naapuruston häiriköt täytyy saaha vähä kesymmäks, jotta saan heiät kiinni ja lääkärin skalpellin alle. Ni loppuu se mouruuminen ja nahistelu ku saahaan kepexet ja muut härpäkkeet poies.

Lisäks on ollu puuhasteluna kärpäspaperiin takertunu kissanpentu ja eilen kävi eläinlääkäri kylässä viämässä Bob marleylta pallit. Näistä aiheista oon kertonu enämpi tua min köpöenkuniälisesä kissaplokissa, tavatkaa tapahtumat sieltä. Eläinlääkärin kanssa oli eilen pitkät keskustelut tulevaisuuesta, hän on kovasti yhteistyöhaluinen joten miun rojekti ihan kivasti, hissukseen tässä etenee. Suunnitelmia on paljon ja oon miälissäin kun tuo paikalliseläinlääkäri on supporttijoukoissa kans. Lisäks oon tässä orkanisoinu australialaisen Animal Aid Abroadin lahjottamaa lääkepakkauksen toimitusta Perthistä tänne Hiekkakikkareelle, säätelen myäs eläinlääkärivisiittiä Gili Airille ja kaikenlaista muuta. Tekemisen pulaa ei niiku ole ja oon vasta niiku pintaa raapassu. Ideoita on helvetisti, pitää vaan istua alas ja TEHÄ kaikille niille jotain.

Lisäks on omia kirjotushommia ja sitte kaikenlaista Mordorin hässäkkätä jota tarvittee säätää ja hoitaa ja ja ja...ääääääääää.

Haluaisin nyt vaan asiat järjestykseen, että vois keskittyä olemiseensa ja tekemisiinsä ja sukeltemisiinsa ja kissoihinsa ja yleiseen sellaseen... elämiseen.

Ai piru en oo muistanu raportoia rahanmenoa vissiin kesäkuultakaan, saati heinäkuulta. Palaan niihi myähemmin, nyt on rahastressi ni en pysty ajattelemaan.

Peeääs. Terveisiä muuten miun parhaaalle ja ainoolle kummipoika Sisulle, hän on saanu pari päivää sitte piänen uuen siskon!

Danny ja Mini-Sosis

Tauski makaamossa

Pikkuveli Destroy ja isoveli Adam Lambert. Heilllähän on siis sama äiti.

Oisittepa nähny mikä säpinä synty ku tuo hyppäs aidan yli suoraan pihaan ja kiakas. Kissat sai paskahalvauksen.

Tää kuivunu puu on ku makneetti kissoille. Siältä on parhaat tähystelypaikat naapurustoon.

Lehmänpoikaset on suloisii

Aurinkonlasku
Luantokuva

Luantokuva

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs muuten sun Suome kissoille kuuluu?

Tsekkaa myös nämä