lauantai 31. elokuuta 2013

Kauheesti tosi upeita ja taiteellisia kuvia Kota Kinabalusta

Muatikaupan päät

Kota Kinabalu on nähty, shopattu, koettu ja ympärikävelty. Eihän tämä siti silmiä hivele, mutta tämmösiä nää Malesian kaupungit tuppaa olemaan. Pikkusen rähjääntyneitä ja mutta ihan mukavia kuitenki.

Majotus miulla oli piänessä kiinalaisessa majatalossa, joka oli melko kauhee läävä, mutta huone oli tilava, ilmastoitu ja lämminsuihkunen, eikä siä ollu ötököitä. Ja sijainti just hyvä, lyhyt matka kaikkialle ja viäressä hyvät happy hourit. Kelpas ihan okei tässä majailla.


Lähistöllähän on komia luanto, sademetsää ja vuoristoa, mutta miä oon niis käyny aiemmil reissuil ja nyt en jaksanu. Oon vaa tepastellu kylil, shoppaillu (jeah!), istuskellu katukuppiloissa pälyilemässä ohi menevää elämää, ottanu päivänokoset jos on nokoselta tuntunu ja ollu vaan laiskana. Just hyvä meininki, ei miul oo ollu tarvetta kummosempaan.

Tänää illalla lennän Balille eli koti lähestyy. Huominen Balilla säntäilyä ja asioiden hoitoa. Maanantaina vene kotio Hiekkakikkareelle, jihuuuu!

Mut kattoka dramaattinen ja erityisen taiteellinen ja tyylikäs guvagollaashi Kota Kinabalusta, ei miul oo tästä mestasta nyt tän kummempaa höpistävää.
Majailin tua kellertäväs tönös tos. Oli ikkunaton huane.

Majatalon kattoterassi kutsui viihtymään

Kylpyhuone tihkui glamuuria


Public toilet


Borneo bassist community?


KIRJAKAUPPA! En ostanu mitää mutta hääräsin siä varmaan kolme varttia ihan vaan viihtymismielessä


Julmetun kokosta uutta ostoskeskusta pykäävät meren rantaan. Mikä siinä oikee on, että kaikkialla veen äärelle rakennetaan tämmöstä paskaa eikä pietä niitä veen ääriä ihmisten virkistyskäytössä ku ihan minimaalisesti? Miä haluisin et veen äärellä asutaan ja käyskennellään rantapulevaardeilla ja istuskellaan puistoissa ja tuijotellaan eteerisenä horisontteihin. Itäkeskuksiin voi sitte mennä jonnekii vähä syrjemmällekii, kert sitä samaa sykkivää kulutusjuhlaa nuo ostarit on sisältä, oli siinä ulkopuolella sitte merta tahi betonia. Ei siä ostareis ketää kiinnosta onks sen Vero Moodan seinän takana komee merimaisema vai joku tehtaan takaseinä. Nih. Olen puhunut. Ja olen oikeassa. Aina! Äänestäkää minua!


Java Chip Frappucino


Hurjan hyvä Bomber Burgers and Shakes! Tosi viileen kuuli mesta missä oli kivoi tatuoituja poikia töis, ohjuksia seinillä, wifisalasanana "bombsaway" sekä aivan hullun kokoset purilaiset (kaikki sai myäs vegepiffillä) ja järjettömän hyvät juustotäytteiset jalapenot. Olin ottaa myäten majoneesissä ja mähnässä ku sitä purkeria koitin saaha suuta kohti, se oli niin iso et oli vaikia saaha haukattua siististi änd neitimäisesti. Eihän siitä kyenny syämään ku max pualet mutta ainaki oli tarpeeks! (ja lasku oli jättiläisvegepurkerille, jalopenoille ja jääkaffelle noin 20 rinkulaa eli vajaa 5 euroa).

1 kommentti:

Kat kirjoitti...

Kiitos aivan mahtavasta blogista.En ole ennen kommentoinut,vaikka on pitänyt.Ihanaa kun joku uskaltaa hypätä oravan pyörästä pois,ja Gili on oiva paikka asua.Itse unelmoinut Balille muuttoa,mutta nyt vain käynyt siellä 10 vuoden ajan lomilla.
Ostitko muuten itsellesi kuvassa olevia pää huiveja jos Gilin miehet villiintyy kun käytät kajalia:)ehkä huivin käyttö rauhoitta heitä vähän;)
Toivottavasti kissat voivat hyvin kun tulet kotiin.

Tsekkaa myös nämä