sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Naisen unelmat ja munahommelit

Helvetti. Olen tällä viikolla kahtena yönä nähny kuumia unia Gordon Ramsaysta. Eka kerta meni vielä huumorin piikkiin mutta viime yönä tuo  mielestäni erittäin epäeroottinen töksähtelevästi artikuloiva raivooja oli pitämässä taas Hell's Bedroomia miun unissa. Mitä helvettiä? Olen äimänä.

Pitää vähentää kokkausohjelmien tölläämistä telkkarista. Mikä siinäki on että niitä jaksaa tuijottaa, vaikkei itte ikiin kokkaa muuta ku munaa ja nuudelia?

Munasta tulikin mieleen, kävin äsken naapurin risukaupassa munaostoksilla. Munia menee ihan vitusti, koska kissat tykkää kokkelista, enkä miä ittekään munaan sylkäse. Risukaupassa oli paikalla noin kolmesataavuotias mummeli, joka sai paniikkikohtauksen kun tulin paikalle. Juoksi takaovesta ulos hakemaan apua. Ei ois tarvinu, selviän munabisneksistä ihan sujuvasti indonesiaks. Ada telur? sanon ens eli tiedustelen onko munaa tarjolla. Jos on, niin kerron että dua belas telur, elikäs kakstoista elikäs tiu munia. Kun munat on pakattu, osaan kysyä hinnan eli berapa ja ymmärrän kun vastaavat dua puluh elikäs 20 000 rupiaa. Asia selvä. Mummeli kuiteski peljästyi ulkomaalasta ja haki sellasen 10-vuotiaan tytön miuta palvelemaan. Hänen kanssa asiat hoitui edellä kuvatulla kommunikaatiolla. Kun tytteli ojens munaspussukan miulle niin se siinä lipes ja putos ja lopputulema oli pussillinen hajonneita munia. Tyttöraukka peljästyi niin että rupes alahuuli väpättämään ja siinä oli sitte miun onneton kielitaito koetuksella että sain kerrottua hälle et no worries, täti ostaa toiset 12 munaa ja maksaa nuo hajonneetkin, ei haittaa, kokkaan mäsät miun kissoille. KISSOILLE???? tyttö hämmästyi.

Miun munakokkaukset kissoille on tunnettu asia. Toisessakin kaupassa aina kun ostan munia niin siä hekotellaan suureen ääneen ja kerrotaan muilleki kaupassa kävijöille että tuo hullu ostaa munia kissoille! KISSOILLE!


Destroyn kepexet lähtee
Munasta tulikin mieleen, osa 2, kävi eläinlääkäri perjantaina. Destroyn pallit läks nips naps. Destroylla on ollu jo sen verran kollimaisia elkeitä että aika oli käsillä nyt. Pallitonna, olo keveänä, hän tuossa miun jaloissa nyt pötköttää. Samalla Pantai Karangin äitikissa Pantai steriloitiin. Hänel on 3 pentua siä Pantai Karangissa ja enempää ei tarvitte, ni hänen munasarjat otettiin poies.

Pallit

Biäni


Munista muihin asioihin, vaikka muna niin mielenkiintoinen kapistus onki. Miun vieläkin nimetön pieni kissanpoikanen on ollu muutaman päivän vähän heikos hapes. Ei oikee syäny, väkers kauhiaa ripulia, oksentiki. Nukku vaan eikä suostunu syömään. Vietettiin hänen kans eilinen päivä Lutwalassa, jossa otettiin apukeinoja Lutwalan äiteen Trishin taikalaatikosta (hän palas just Etelä-Afrikan reissulta ja on siel ollessaan haalinu kaiken mitä tarvii orpojen kissanpoikasten hoitamiseen, on käyny eläinlääkäreien koulutuksessa ihan eläintarhassaki, eli osaa nyt hoivata vaikka pientä tiikerinpentua.Sellasta oli päässy paapomaan eläintarhan orpokodissa! Herraisä!). Pieni sai ihon alle nesteytystä ja sai ripulilääkettä ja vitamiineja ja kaikkea mitä pieni nestehukkanen kissanpoikanen tarvittee. Eilisen illan biäni oli viel hyvin väsyny ja vetelä, mutta kun yöllä heräsin muutaman kerran tarkistamaan et elääkö se vielä, ni joka keta herätessä biäni oli ruokakupilla vetämässä tonnikalaa nii et napa naukuu. Pienen kiinteän kakan oli tehny kans. Toiveikas olo, ehkä hänet saan pitää ja isoks kasvattaa.


Dimmu ja Biäni
Äsken kävin kylillä asioilla ja takas tullessa biäni ja Dimmu makas samassa korissa ja biäni oli ihan litimärkä kun Dimmu oli hänet peseny ja vimmanen nuoleminen oli yhä menossa. Liikuttavaa, semminkin kun Dimmuhan on todellinen she-devil, ni kyllä hänellä kuitenki joku hellyysvaistokin jossain välillä sykähtää, ja hän ymmärtää että tuo on pieni ja heiveröinen, tarvii hellyyttä.

Lutwalassa oli muuten mukava hengata eilen siinä ku biäntä kissavauvaa Trishin kanssa hoiettiin koko päivä. Lutwalassa on käymässä semmonen julmetun komea hollantilaisäijä (pidän hollantilaisista, ne on heti mordorilaisten jälkeen miun toivelistan kakkosena), pitkä ja virtaviivanen, mies eikä poika enää, sil on kalju ja iso parta ja perkeleesti tatuointeja ja se on sukellusopettaja ja tykkää kissoista, kävi lässyttämässä miun biänelle potilaalle useempaan kertaan. Rakastuin hiukan välittömästi.TUOMMOSEN tarvitten, ja äkkiä! Adios Gordon Ramsay, saatana! Uskalsin komistuksen kanssa hiukan jutella mutta menihän se semmoseks sekoilevaks sönkötykseks. Komea on, voi herranpiaxut, mutta se siitä. Kun saari on täynnä ruotsalaisia plondeja ni mitään jakoa varhaiskeski-ikäsellä nahistuneella kääkällä. Mutta saahan sitä haaveilla.

Näin täällä. Huomenna miä lähen miun yhen kaverin kans käymään Lombokilla. Menen Imigrasiin valokuvattavaks ja sormenjäljitettäväks jotta saan jatkettua viisumia (ja btw, uusimmat tiedot kertoo että nyt taas turistiviisumia saa jatkettua jopa neljä kertaa, tämä tiedoks vaan kaikille tänne pidemmäks aikaa tuleville, eli jos tulee 2kk viisumilla, voi hakee siähen päälle 4 kertaa kuukauden jatkon eli olla 6 kk poistumatta maasta). Sitte käyään hoitmassa muita asioita kans, shoppailemassa ja - apua - visiitillä jossain ihmisten orpokodissa, missä miun kaverilla on kummilapsi. Oon aika tanakasti paskat sukkiksissa, koska lapset on tahmeita.

Siitä raportoin sitte jos hengissä selviän.

Biäni

Biäni kakkaa

Biäni ja Dimmu

Hietsu

Adam Lambert tervehtii fanejaan

Biänelle maistuu tonnikala. Tonnikala on syntiä, mutta pääasia että Biäni syä jotain

Dimmu on jo iso tyttö
Muurahaiset perkeleet tuhoaa miun puutarhan. Nää isot keltaset ei onneks pure, mutta ne tekee kasvien lehistä tommosen pesän ja koko rehu kualee. Piänet keltaset murkut on mulkuimpia, ne polttaa ihan pirusti jos iholle tulee käpötteleen.
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie kuule ehotan sinulle, kun sie muutenkin tykkäät ittees kuvia piirrellä, jotta tatuoi reiteen tai puhkeeseen sudoku, niin voit antaa niiden paikallisten itsensävemputtajien täyttää sitä ja ratkaista rahaa vasten. Saavat samalla tyyryttää länsimaisennaisen koskettelunhimonsa ja voit myäs käännyttää niitä siinä normaalimpaan kanssakäymiseen.

Mari kirjoitti...

Voi että tuota pientä, näkee että on kioeä ja peloissaan. Jospa se siitä, siun ja Dimmun hyvässä hoidossa. Miten hän nyt jakselee?

Mistä syystä kissat siellä sairastavat aikas paljon? Johtuneeko esmerkiksi siitä, että elävät laumana ja virukset leviävät helpommin? Luulisi että toisaalta olisi puolivilleille kehittynyt vastustuskykyä.

Kyllä sie toimeentuloa keksit, matkailu sinne on jo tämän blogin ansiosta lisääntynyt. Miten sie siitä siivun saisit? Provisio kun suosittelet/järjestelet majoituksia?

Mie esmerkiks laitoin nyt Thaimaassa makoilevalle parille tän blogin osoitteen, että kun Indonesiaan menette, niin on käytävä Gilillä, siellä on kissoja (kissahulluja kun ovat) ja myös suomalainen kissanainen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.sadanduseless.com/2013/11/cats-wearing-tights/

Tsekkaa myös nämä