maanantai 14. lokakuuta 2013

Ruakaaaa!

Hiekkakikkareen ruokamarkkina. Huomakkaa että paikalla oli myäs musiikkia.

Paikallinen ruokamarkkina rules ookoo! Käytiin tänää aamulla nimittäin Vähiksen kanssa täydentämässä palatsini keittiön pöperövarantoja, kas kun syämme muutakin kuin kasviskeittoa (eli olutta).

Ollaan toki syäty ulkona oikeissa ravinteleissa kovin, ja hyvin, mutta ohan se kiva et on kaapissa mättöä. Jos ei jaksa liikkua, tai jos ei vaikka pysty liikkumaan (voi olla ribul tahi rabul tahi parhaassa tapauksessa molemmat).

Rahaa meni vajaat 4 egee ja saatiin sillä nippu panaaneja, ihmisvauvan kokonen papaija, säkillinen tomaatteja, pusillinen tofua ja köntsä tempeä. Varsin hyvä hinta. Ja hetelmät, ne on täällä tietysti mehukkaita ja ihania, aijjettä!

Palatsin lähikaupasta haettiin sitte viä munia, sillä muna luuskan tiellä pitää. Ja kahvia ja nuudelia ja muuta peruspaskaa.


Vähis osti lisäks palatsini keittiöön uuden paistinpannun. Ite en oo raaskinu, maksoi useita euroja, mutta tuolla rinsessalla meni hermo miun rupisen pannun kanssa ja totes että vittu, siin on siulle uus, nyt ei muna tarraa pannuun enää.

Ostettiin lisää vessapaperia myäskin. Vieraan vatsa toimii!

Alle neljällä eurolla tämä kasa ruakaaEi kommentteja:

Tsekkaa myös nämä