lauantai 5. lokakuuta 2013

Tapahtumanjärjesteleminen


Eilen oli World Animal Day ja sitä juhlittiin silviisii että järkättiin hyväntekeväisyyshäpeninki kissoille. Jeah!

Tapahtumanjärjestäminen Indonesiassa on jännää puuhaa! Sulaa hulluutta, vissiin, mutta hyvinhän se lopulta meni! Bile oli hyvä, bändit oli hyviä, rahaa kerättiin kissoille hurja määrä (lopullinen summa ei vielä tiedossa) ja kaikilla oli kivaa.

Mutta kävihän siinä miälesä että miks helvetissä ei voi tsekkaa jo vaikka edellispäivänä että on tarvittavat soittokamat ja saundsysteemit. Ettei niitä tarvitte sitte siinä tapahtumapäivänä laukata hevoisten kanssa - kirjaimellisesti - ympäri saarta keräilemässä. Mutta rastamiäshän on että "no worries ja ei tässä mitään kiirettä" -mies, ja jos siinä sitte eurooppalaiselta topakalta naisihmiseltä palaa käämi ni se on vaan kulttuuriero. Olen ikuisessa kiitollisuuren velassa Anjalle, miun kaverille, joka sääti ja hoiti ja järjesti ja poltti hihansa siin ohessa. Miä itte oon täällä tuommosissa asioissa ihan pihalla, ei miulla oo hajuakaan mihin pitäs soittaa jos tarvitaan viälä yksi mikrofooni ja sitä ja tätä.

Lopputulos oli kuiteski onnistunu kemu ja hauskaa oli! Muutama kuva ohessa ja kissaplokiin tulee myöhemmin tarkemmat tilitykset ja piiiitkä kiitoslista. Nimittäin kyllä menin mykäks kun sain mein arpajaispalkintolistan, saaren yritykset tukivat tapahtumaa lahjottamalla yhtä sun toista (mm. illallisia saaren tyyreimmissä ravinteleissa ja sukelluksia ja muutaman yän luksusmajotuksia ym) siihen malliin että arpaliput revittiin käsistä ja myytiin loppuun jo alkuillasta.

Semmoista. Kuvia hyväntekeväisyyskemuista täsä ja muista asioista kirjottelen myähemmin. Täs on ollu kaikenlaista, oon mm. löytäny jo uuen tyäpaikan, ihan vahingossa sellanen tipahti sylkkyyn ku kävin lähitienoon majapaikoissa yhille tänne jouluna ja uutena vuatena tuleville mordorilaisille mettästämässä majotusta! Ni oho olin jo tänää aamulla pari tuntia töissä! Jihuu! Mut siitä lisää myähemmin!

Meil oli kilpailuna mm. et piti arvata montako kissanraksua on tuossa purnukassa. Kuvassa olevassa kissassa raksuja on ainaki tosi paljon, sen vert pullukka hän on. Sukelluskaupan pomo kun on.

Hiekkakikkareella roudataan soittovehkeitä tälviisii

Regeipojat siinä vähän ihmettelee piuhasotkua. Tässä kohtaa olin varma että vittu noista rojuista tuu ulos pihaustakaan ääntä ja akustiseks rämpyttelyks menee musisoinnit.

Mut sit kävin kotona ruokkimassa kissat ja suihkussa ja laitoin ripsiväriäkii oikee, juhlan kunniaks, ja ku tulin bilemestoille takasin ni regei raikas ja saundtsekkiä tehtiin kovalla tohinalla

Pimputinvelho Iwanouz eli Mr. Magic Fingers eli Tukkajumala, tuli vierailemaan

S2B

Kun kert kerättiin varoja kissoille ni kai ny yks kissaki lavalle pynkäsGanda ja Irwan hyvissä fiiliksissä


Kreiseimmät pistivät loppuillasta oikeen danssaten1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia ihmisistä. Hyvä.

T

Tsekkaa myös nämä