perjantai 11. lokakuuta 2013

Kippis!


Lempijuomaamme alkoholia

Uujeeee! Toveri Vähis tuli keskiviikkona Hiekkakikkareelle ja majoittui palatsini vieraskammariin. Siistiä kun tulee kavereita Mordorista kyläileen, aijjettä! Hän toi miulle kirjoja ja lehtiä ja on niin kivaa saaha suamenkiälistä luettavaa. Ja suamenkiälistä seuraa, saa höpäjää ihan omal kiälel taas, jipii!

Vähis käy täällä näemmä säännöllisesti joka vuos. 2011 oli saattohoitamassa miut reissulle, käytii hänen kans ekana Jaavalla. Oltii Pangandaranissa mis nähtii piikkisikoja ja sit meil oli huikee yöjunamatka Jakartaan ja siellä käytii kattomassa Bodomien keikka ja sitte tultii tänne Hiekkakikkareelle. Viime vuonna oltii ens tääl ja sit käytii Lembonganilla ja sit Kota Kinabalus Mälesiäs kiipeilees puitten latvoissa ja semmosta. Nyt Vähis on käyny ite suorittamassa vähän matkailua ja sitte pyhkäs tänne lomansa loppuajaks ihan vaan oleen.

Perinteisiinhän kuuluu aina vetää ns. saapumiskippikset, mikä keskiviikkona tarkotti sitä että noin kello 12 kun oli saatu Vähis majotettua ni siinä kohin korkattiin bintsut. Sitte juoruttiin joku 5 tuntia ja juotiin kaljaa ja siinä pari pulloa meni tsäpäleikskii ku niin innokkaasti tissuteltiin. Lähettiin sitte siinä happy hourin alkaessa alkuillasta Kakkosen Koralpiitsille vetäseen curryt ja bintsut ja sitte käytii Eka Barissa ottaas yhet ja sitte Gili Hostelissa toiset ja sitte parkkeerattiin Sama-Samaan ja joku kylähullu hääräs siinä jotain ja pändit soitti ja sellasta yleistä sekaannusta. Kotimatka oli pitkä ja pimeä, mutta onneks - vahingosta viisastuneena - oltiin liikkellä ihan jalan eikä fillareilla.Puhtaat jalat ja paketoitu nilkka
Pyöräily, se on vaarallista puuhaa, varsinkin kun siihen yhistää hiukan olutta, säkkipimeet ja kuoppaiset viidakkopolut, paskan taskulampun ja kätevästi keskelle tietä asetetun sementtisäkin. Tämän opin tuossa reilu viikko sitten ja vieläkin on nilkka paketissa ja käynnissäni on sellainen seksikäs nilkutus. Olen rypässy konkelilla täällä kyllä ennenki ja ihan keskellä päivää ja täysissä rumihin ja sielun voimissa, että ei se hutikkaa vaadi että sattuu. Miähän olen etäistä sukua Häkkisen Mikalle, vauhti on veressä, ei voi ajaa hiljaa ja sivistyneesti, vaan pitää kaahata ku heikkopäinen. Sillon joskus sitte käy köpelösti. Mutta sehä on elämää se. Ja kamoon, jos ollaan johonki menossa ni sitte mennään eikä hiastella.

Eilen myä ei tehty mitää. Käytii lounastamassa ja hetki makoilemassa Lutwalan soffilla, sitte on vaan möhkitty kämpillä ja katottu telkkaria (Hillbilly Handfishing... vittu mikä shou!) ja ennen ysiä jo nukkumaan. Tänää kert herätys oli jo vallan viien jälkeen, miulla tyäpäivä Taalasmaan Ullana. Vähis tuli töihin mukaan apulaiseks. Ks. kuva.

Vähis auttaa miuta duunissa


Pari viikkoa tuo luuska täällä lorvaileepi ja meil ei oo suunnitelmissa mitään paitti että jossain kohin hän menee pykertämään sukelluskurssin ja miä varmaan assistentoimassa siinä ohessa. Muuten ollaa vaan ja röhnötetään ja käyään välillä vähän tua sykkivässä yäelämässä örveltämässä.

Ja tästä se vauhti vaan kiihtyy, sen huomaa kyllä ku Mordor alkaa valua kohti synkkiä aikoja. Sieltä ollaan tulossa tänne suorastaan laumoina, miul ei loppuvuoden aikana oo montaakaan hetkee etteikö ois joku kaveri nurkissa asumassa ja tääl lomailemas. Mutta kivaahan se vaan on!

Tän enempää ei oo asiaa nyt, miun pitää mennä taas ajamaan lehmiä poies ku ne tuppaa ryyppäämään miun tyäpaikan kala-altaasta, nuo perkeleet!

Jos miun ploki ei lähiaikoina järin usein päivity, en kato ehi ku on kiire laiskotella, ni menkääs lukee vaikka Meille vai teille? - plokia tai TitiVITUNtyytä. Aivan spektaallimaisia plokeja molemmat!

Lehmät huikalla

Maailman hienoin votkuliputeli
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Titi-voetokkiisa-tyy (niiku ne savossa laulaa) blogille ollaan hihitelty koko päivä, ihan huippu. Ktos vinkistä!

Tsekkaa myös nämä