keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Gordonille tofua


Komiat pilvet

Uuuuuuh, kapitalismi jyrää nyt miun plokissa. Kaveri on vaahonnu tommosesta TradeDoubler-hommasta, misä voi anoa joihinki ns. kumppanuusohjelmiin joienkii yritysten kanssa ja sit laittaa niien mainokset omalle sivulle ja sit jos joku niitä klikkaa ja ostaa (OSTAKAA! Ihan vitusti!) vaikka lennon ni kaching-kaching miulle pätkähtää provikkaa. Pientä semmosta, mutta joka lati tulee tarpeeseen. Kokeilen tätä nyt, niin täällä ku miun kirjaplokissaki, persaukisen on pakko, ja pahoitteluni jos ärsyttää. Ja mainoksethan näkyy vaan jos ei oo toi ädplokki käytössä.

Jatkuvaa räpellystä tämä elannon riipiminen, mutta kyllä se tästä. Perjantaina oon taas koko päivän naapurin majatalossa töissä, ja justiisa sain kissarojektin palkan, ja kohta tulee taas kaveri Palatsini vierastiluksille majailemaan. Sieltä täältä, pieninä palasina, tuo elanto kertyy. Jei!

Muutoin elämä Hiekkakikkareella on normaaleissa uomissaan. Paitsi et nyt ku miun patoutuneet tsekzuaaliset höyryt miun alitajunnassa käy kuumana Gordon Ramsayhin, halusin tai en, ni innostuin eilen oikeen asioimaan ostoslistan kans ruokamarkkinoilla. Hankin kaikki tarpeet niin Tofu Curryyn kuin Tempe Manikseenki. Tofu Curryn kokkasin eilen, ja vaikkei siitä saaren parasta currya tullukaan, ni aivan hyvää kuitenkin. Hiukan liioittelin chilin kanssa, eli se oli lusikallinen currya ja sen jälkeen tovi liäkkien nieleskelyä. Mutta kyllä maistu. Huomenna testaan Tempe Maniksen pykertämisen. Master Chef of Hiekkakikkare, tervetuloa kylään Gordon! Otetaan housut pois ja syyään hyvin! Kiitos.

Aivan kelpo curry! Aivan itze tein!


Humppa ja Suitsu on saanu uuen kotin! Eivät oo muutanu vielä mutta heistä tulee mäntyharjulaisia mirrejä, pääsevät kaverin äiteen ruokapatojen ääreen yhä syvemmälle Mordorin maaseudulle. Tuhannet kiitokset kaikille asiaa hoitaneille, hätähuutoa jakaneille ja yhteyksiä ottaneille. Miun puuhastelut kissojen parissa voi nyt täällä jatkua kepeemmin mielin, ku Mordorin karvamöykkyjen asiat taas järjestyy.

Ja puuhastelua kissojen kans onki. Kauhiaa sähköpostitrafiikkia ja semmosta. Mutta oon saanu asioita aikaseks, mm. vapaaehtoseläinlääkäreitä tulemaan jo meijjän ens kuun klinikalle ja siitä oon kovin iloin. Saahaan enempi aikaseks ku on usiampi lääkäri. Se on hiano juttu.

Eilen kävin pitkästä aikaa kaljalla. Ei bintsuhammasta kolottanu lainkaan useaan päivään sen jälkee ku Vähis läks, ku tulin sen kans aika paljon törpöteltyä. Mutta eilen tuli sellain fiilis et vittu, bintang time, pitkästä aikaa! Menin aivan muina naisina, ilman taka-ajatuksia, sukelluspuljun kautta, et jos sais vaikka komeaa herraseuraa. Sellasta sainki, mutten hollantilaista. Se oli sit siin, saatana, pitkööt tunkkinsa!


KäktyksiäMatkalla rastajätkien risubaariin
2 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Mahtista että kissat saivat uuden kodin.

Mari Koo kirjoitti...

Jee ja jättipeukutus pikku palleroisten majoitusjärjestelyille!

Tsekkaa myös nämä