torstai 24. lokakuuta 2013

Vihellys vaimenee, vauhti kiihtyy

Täysikuuuu-uuuuu-uuuuuuu


Vähis on poistunut Hiekkakikkareelta. Maksani vihellys pikkuhiljaa vaimenee. Olipas hauskat pari viikkoa! Viimeinen ilta meil meni tutulla kaavalla: rastajätkien risubaarissa eka, sitte italiaanojen pizzeriassa maailman parasta pizzaa, sitte yhes paaris yhet ja SamaSamassa monet. Kotio lähtiessä miun fillarin lukko ei suostunu aukiamaan, kuppilan pojat auttoivat rälläkällä. Kipinät vaan sinkoili ja naks, lukko oli entinen, mutta saatiin menopelit alle!

Seuraava majoittuja Palatsini vieraskammariin tulee kuiteski jo aivan pian ja sen jälkeen sitä seuraava ja ja ja.... se on tää vuodenaika kun mordorilaisii suorastaan kuhisee mestoilla ja vauhti vaan kiihtyy.

Nyt kun on hetki aikaa keskittyä muihin hommiin niin meininki on kissarojektin kanssa puuhastelua. Eläinlääkäri tulee huomenna. Ja meil on kuukauen päästä isompi viikon klinikka tulossa ja nyt ku oon touhottanu niin perkeleesti ni on tulossa vapaaehtosta eläinlääkäriä ihan Känädästä saakka ja semmosta. Klinikan kans on viel kauheesti tekemistä, mutta häärään parhaani mukaan. Kas kun eipä tarvitte taas sukeltaa hetkeen, korva tulehtu välittömästi ku kävin Vähiksen kanssa pari päivää pulikoimassa. Vitutus on armoton, mutta onpa aikaa touhuta muuta.

On kissahommien lisäks viisumiasian hoitamista, pitää päästä kunnon erikois-super-korvalääkäriin, tarvin palatsiini kunnon pöydän ja tuolin jotta voin kirjotella sulkakynä sauhuten ilman että selkä ja niska räjähtää, on yleistä elannon riipimistä sieltä täältä, on raisua matka-agenttitoimintaa kun mordorilaiset tuppaa Hiekkakikkareelle ja kaipaava majotuksia. Ja on perushommaa eli pihan lakasua ja tiskaamista ja pyykkien viemistä ja hakemista ja kaupassa käymistä, sellasta niiku elämää, tiättekste. Ei ehi pitkästyyn!

Elämä Hiekkakikkareella on ihanaa. Viisi asiaa Hiekkakikkareelta -lista pitänee tehä, ihan vaan vertalun vuoks tuolle Mordorin listalle. Piätelkää hengitystänne.

Palaan pitemmillä ja paremmilla plörinöillä myöhemmin, nyt miun on mentävä pykään aamiaislounas, vatta kurnii niin et kissapoikanen sylissä peljästyy.

Kattokee kuvia.

Hämärä meno ät Ozzy

JIHUU! Ensimmäinen kunnon sade kuukausiin tuli maanantaina! Suunnaton arvostus, sillä tääl ei oo satanu aikoihin, Hiekkakikkare on rutikuiva, pöly lentää ja yks iso tulipaloki on täällä säikäyttäny. Tää sade kesti ehkä 20 minuttia, mutta vettä tuli niin pal että tual oli kylillä suoranaista tulvintaa.

Pieni uutukainen. Hän saa nimen sitte myöhemmin, jahka ny ensin kasvaa hiukan. Ei pysty vielä ihan varmuuella sanomaan ees et onk hää tyttö vai poika. Veikkaan tyttöä, mutta erehyksen mahollisuus on vielä olemassa.

Hän kakkaa!

Hietsu. Hän on siirtyny ulkoruokintaan. Ekan päivän pihalla pelkäs kaikkea ja pyrki koko ajan takas sisään, nyt se luulee omistavansa koko keittiön ja murisee muille. Mini-Sosis käy häntä kouluttamassa välillä, antaa turpaan jotta pienelle menis perille et kuka täällä komentaa ja ketä täällä totellaan.

Dimmu

Dimmu tuntuu jo niin isolta ja aikuiselta. Ihan riiviöhän tuo on, mutta pienen uutukaisen kanssa ne alkaa olla kavereita. Dimmu on vaan niin paljon isompi ja raisumpi, että pieni pitää välillä pelastaa kesken peuhuumisen.

Oli Dimmulle ja pienelle uutukaiselle omat ruokakupit, mutta näemmä Dimmun lautasella on maukkaampi pöperö.2 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Voi että miten pikkanen pikkukissa. =)

Unknown kirjoitti...

Sun oven vieressä roikkuu kuminen ruoska! Olen järkyttynyt.
pienille rapsut! Sipelle myös jos tulee huudeille!
t milja

Tsekkaa myös nämä