sunnuntai 20. lokakuuta 2013

No nyt kävi näinAnimal Planetilta tuli dokumentti naisesta jolla on 700 kissaa. Vaviskoot, mokoma, perästä tullaan! Ja vauhilla.

Huushollissani on uutukainen. Kovin biäni on hän, mutta touhukas. Dimmu on hätää kärsimässä.

Tämä uutukainen löyty jostain tiän poskesta yksin huutamassa perjantaina. Eräs tuttu leidi oli osunu paikalle kun siinä oli joku turistirouva tyttärensä kans päätä raapimassa et mikä neuvoksi. Pitkä juttu, mutta miun nurkkiinhan se sitten pääty. Poloinen oli löyettäessä pualiks sokia kun toinen silmä oli kuivasta rähmästä muurautunu umpeen. Oli nälkäin ja niin täynnä kirppuja etten oo sellasta koskaan nähny, ja haava päässä, haisi pahalta.

Tuossa se ny asustaa sitte. Hänet on kuurattu ja pinseteillä kirpparit poies nypitty. Hän syä kuin hevoin, ei pysy korissa, ravaa ympyrää, pissii ja kakkaa siivosti hiekkalaatikkoon, maukuu vienosti, sävy on kysyvä. On niin suloinen!

Pulassa olen jos tahti tämmöisnä jatkuu. Mutta helvetti sentään, minkäs teet. Eihän tuommoista voi mihinkään kylille dumpata ja olla että hei vaan, koitahan pärjäillä. Ei ole syräntä semmoseen, on syräntä tämmöseen. Pienet pitää hoitaa, selviytyjiksi kasvattaa. Se on miun hommaa nyt.

Kaurapuuro mirrin tiellä pitää

Hän on käteen sopiva

Seek tsekkaa et mitäs helvettiä nyt taas

Dimmu shokissa. Taas yks uus hänen hiekkalootalla paskomassa.7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ei voi olla enää söpömpää, ihan mahottoman suloinen pentu ja hyviä kuvia. Ja eihän tuommoista voi jättää mihinkään tien poskeen. Dimmu on silti edelleen Dimmu, oon jo jäänyt koukkuun hänen kuulumisiinsa (enkä oo varmasti ainoa).

Hienoa työtä siellä teet, kohtahan sie tarviit apureita ja isomman talon. Ja pian saari tunnetaan vain Kissojen saarena, jota hallitsee kissakuningatar Suomesta :-).

Täällä varaudutaan siihen pimeimpään vuodenaikaan. Onneksi on kaksi hurisijaa omasta takaa. Joista toinen varsinainen pakkasukko, ulos pitää päästä. Mutta hän ei tietysti muusta tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo totta miten pieni ja pörrönen! Aivan söpö. Niinku oot siekii!

Anonyymi kirjoitti...

Uusimman nimi? Tuskin maltan aina odottaa nimiä!

Anonyymi kirjoitti...

Höh, tuollahan se nimi jo olikin, edellisessä postauksessa. Pitäis lukee aikajärjestyksessä...

Minttu kirjoitti...

Ei oo todellista!! Aivan uskomaton pieni otus! <3 <3 <3 (oli ihan pakko!)

Patzy kirjoitti...

Ei ku ei tällä pienimmällä uusimmalla viä oo nimeä. Ootan että hän kasvaa sen verran että värkeistä näkee onks hän pimu vai kolli. Näyttää kyllä tytöltä, ja vaikuttaa tytöltä, muttei viä ihan varmuutta ole.

Hän on kyllä melkonen tapaus. Hetken oli helppo, mutta nyt jo kiipeilee ja juoksee ympyrää ja painii Dimmun kanssa.

Unknown kirjoitti...

Juu ei 700 kissaa mikään vaikea tavoite ole, hiukan kun kaveruuksia alkavat "hieroa".. niin kyllä se siitä ;)

Tsekkaa myös nämä