perjantai 18. lokakuuta 2013

Vauvahait on söpöjä

Vakiokuppilamme


Vähiksen kanssa päätettiin, jotta on pakko ottaa jotain järjellistä tekemistä lukujärjestykseen. Muuten tuppas menee päivät siähen, että puuskutetaan miun palatsilla, iltapäiväsellä kaahataan fillarit suihkien rastajätkien risubaariin, jatketaan siältä johonki, seuraa hutikka, kaatuillaan takas palatsille joskus pimeellä ja seuraavana päivänä sama uusiks. Meille tua soppa maistuu, nääs kun harvoin nähään eikä olla lasiin koskaan syleskelty noin yleisesti kumpikaan.

Näin ollen: terveisiä Lutwala Divestä! Vähis äheltää tualla Open Water -kurssiansa ja miä tapaskelen aikaa iltapäivän sukellusta ootellessa. Miä en jaksa notkua mukana teoriaopinnoissa, joita nua tual just ährää, mutta oon ollu messisä ku on menty mereen. Jännää on ollu, semminki ku ittellä oli takana joku pualentoista kuukauen tauko ettei oo meri kuttunu, ja vaik ois ni en o kuunnellu, kert oon ollu töis tai korvaviallinen tai sit ihan vaan laiska paska. Divemasterismini on siis yhä autuaasti vaiheessa mutta ei haittaa. Miulla on tavote että josko ens vuanna valmistuis. Kiirettä en piä, sillä kiirettä ei ole, sillä niin kauan ku tua koulutus on kesken, sukeltaa saa niin että perse repee eikä siitä riamusta tarvitte maksaa mitää. Ja Lutwalan pomoki totes että kun kyseessä oon miä ni no worries, muut divemaster-koululaiset ne pyrkii kyllä potkimaan nurkistaan pihalle huomattavasti nopiammin.

Eilen meil oli iltapäivällä vähän jännä sukellus, kun oli ihan älytön virtaus. Kyllä huamas etten ollu ittekään kauhiasti viime aikoina sukellellu, ihan hädäs olin. Mutta nähtiin pieni vauvahai yhen korallin alla nokosilla. Että ne on söpöjä. Ja tänää meil oli ihan huikee aamusukellus, näkyvyys ku telkkarissa eikä juurikaan mitään virtausta, ja nähtii öbauts kaikki mitä tääl on nähtävää: oli bumphead parrotfishit heti ku pinnan alle suikattiin, oli skorpparikalaa, oli oktopusia, oli kilppareita ja oli taas piän suloin vauvahai, nyt oli jopa reipas ja hereillä oleva yksilö joka ui villiä ympyrää siä omas turvallises kolossaan. Miten siävä, siinä vallan äidinvaistoa rupes pukkaamaan märkäpukuun!

Ja kohta myä mennään taas mereen, aijjettä. Olin melkee unhoittanu miten vitun siistiä sukeltelu oikee on. Nyt oon taas ihan liäkeissä et helvetti sentäs, tämon kyllä parasta ja hianointa mitä ikinä oon tehny. Eimen!Muita kuulumisia: meil on ollu törpöttelyseurana MIES. Vähis tapas tänne tullessaan veneessä semmosen känädäläisen pariskunnan, joista se äijä on ikäänku adoptoittanu ittensä meille. Pimu ei viihtyny tai jotain, ja se on jo takas Balilla, mutta tämä herra on viihtyny mein kans kovasti, ku hänellekin tua bintsu maistuu. Miä majotin hänet naapurin majataloon ja hän on siä aivan liäkeissä möhkiny menemään ku on jumalauta telkkari ja satelliittikanavat ja kaik. Hauska tyyppi.Dimmu kirppusamppootiskauksessa. Saippuainen mirri, se on kuulkaa liukas!
Dimmu kasvaa ja on aivan hirviö. Miä oon hätää kärsimässä. On hän ihana mutta pureksii ja järsii miuta niin kovin että alkaa käämi palaa. Ei oo auttanu vaikka Dimmulle tupsahti huusholliin kaveri. Kissanpentu, joka pääty miulle yhen tutun kautta, asuu nyt miun makkarissa Dimmun kanssa. Uus tyyppi on oranssi, ihan Huutonetin näköin, vähän sellanen ressukka ja yksinkertasen olonen, ikäänku anteekspyyteleväinen ja kaino. On sängyn alla vaan ollu ja käyny syömässä ja paskomassa. Eilisen aikana reipastu, alko vieno maukuminen. Se on kivaa aamuyän tunteita. Ei ne Dimmun kanssa viä kaveeraa, mutta molemmilla on nyt ihan vitusti kirppuja. Vaikka Dimmun kerkesin kirppusamppoolla tiskata ennenku tämä uus kirppusäkki pamahti tupaan. Nyt molemmissa kuhisee, mutta nyysin Lutwalasta lääketieteellistä tököttiä jonka toivon hoitavan asian tänää.

Uuen kissan nimeks tuli Hietsun Kirppis, eli ihan Hietsu vaan, näin tuttujen kesken.Hietsu

Vähis on tääl viä muutaman päivän, lähtee ens viikolla. Myä ehketi nyt hiukan taas livetään tuonne kuppiloihin ku tuo sukelluskurssi on tänää onnistuneesti läpäisty. Aivan hyvä.

Sitte miulla on hiukan aikaa vetää henkee ennenku seuraava mordorilainen saapuu palatsiin vieraaks. Mordorilaisia onki tänne tulossa loppuvuoden aikana ihan vitusti. Miun pitänee kohta perustaa matkatoimisto, sen verran tulee näitä "moi, myä oltais tulossa, voitko jeesata majotus-hommissa"-viästejä, niin tutuilta, tuttujen tutuilta ku tyystin tuntemattomiltaki. Mialuusti avitan, nou problem, mutta jos vauhti tämmösenä jatkuu ni saatana alkaa käymään tyästä!

Ei miul muuta. Hyvää viikonloppua sinne Mordoriin! Lukasin uutisista just ja iloksein huamasin että sinne lumimyräkkää povataan!  Ai että miä nautin! Vahingonilo, se on iloa aidoimmillaan!

Il Pirata -pizzerian koristus. Il Piratasta saa maailman parasta pizzaa.

Joe Mellowmoodin keikalla SamaSamassa. Ja yks ilta siäl oli ihan yllärinä jopa miun Unelmien Rastasulhain soitteloimassa. ÄÄÄK! Fanitusmoment tuli heti. Tilanteesta on kaverikuvaki mutta näytän siinä niin kauhialta ja innostuneelta ettei sitä tohdi julkasta.

Rastatoveri siinä ottaa rennosti

Irwan on opetellu tommosta

No eipä vähän taas aurinkonlaskukuvan paikka tässä ja nyt

Dimmu on ollu nyt pari vuorokautta kaikki karvat pörhöllään ku Hietsun Kirppis tuli huusholliin

Rastajätkien Risubaarissa on aina hyvä meininki. Soitto ja laulu raikaa.

Huutonet rennosti puussa

Täysikuun aika4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivon sinne lumimyrskyä. Tai vähintään räntäsadetta. Nih.

T

Anonyymi kirjoitti...

mitä sille intialaistypylle kävi joka suoritti noita sukellusjuttuja sun kanssa samaan aikaan?

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo ihan mersun merkki tuossa ekassa kuvassa? Tuossa Live musicin vieressä. Tulee ihan oma varhaisteiniys mieleen, kun piti vääntää peacemerkkejä johonkin huiviin. Juuh, nyt ollaan sillä huivilla mainostettu Mercedesiä parikytä vuotta. Kunnialla!

Patzy kirjoitti...

Juu, ohan se niinku mersun merkki. Regeipändi S2B:n logo on semmonen missä on ikäänku mersumainen kuvio, eli tuo lienee siitä eikä germaanisesta kulkuvälineestä :D

Intialainen ei läpässy rescue diveriaan eikä dive masteriaan. On kuulemma tulossa takasin joulukuussa suorittamaan hommia loppuun, katotaan mitä siitä tällä kertaa seuraa...

Tsekkaa myös nämä