lauantai 8. maaliskuuta 2014

Eivittuismi, osa 666

Podomien keikalla Jakartassa marraskuussa 2011 joku niien tekniikan pojista totes että tää Indonesia näyttää perustuvan sellaselle "ei-vittuismille". Hyvä määritelmä. Miä oon jo kertonu mm. vesilaskun maksamisesta ja telkkarikanavahässäkästä (tv muuten toimii nyt, kävi ukkoja kiipeilemässä katolla ja vaihtamassa lautasen paikkaa, ei näy juuri mitää kanavia mutta sentäs 4 kpl HBO:n kanavia ja National Geographic mistä tulee ihan mahtavin ohjelma "Unlikely Animal Friends" tjsp).

Nyt miulla oli jälleen kohtaaminen eivittuismin kanssa, eli passini saaminen takasin yheltä huithapeliäijältä joka hoiti miun viisumiasioita.

Kaikki okei, olin saman setän palvelua käyttäny viime kesänä kans et sillä lailla olin ihan luottavaisin mielin. Mutta kuten silloinki, niin nytkin passin saaminen takasin meinas räjäyttää pään. Viikko sitte kysäsin että ohan kaikki ok, ku ei oo kuulunu mitn tiedonantoja aiheesta, ja vastaus oli et jees, no worries, everything ok. Kysyin jotta saisko sen passin takasin millon, ja lupasi että maanantaina joku tua sen miulle tänne Hiekkakikkareelle ja toimittaa aivan tänne Eedenin puutarhaan saakka. Venailin koko maanantain, ei kuulu mittää. Iltasella kysäsin että nii, ei oo näkyny passia. Jeees, tymorou, huamenna tulee. No ei tiätenkä tullu tiistaina. Äijä vastaa kainoihin tiedusteluihin että no worries, tymorou, noin kello 13 joku tua passin. Kello tuli keskiviikkona kolome, ei passia. Textaan ukolle, ei vastaa. Soitan, ei vastaa. Soittaa lopulta takasin et no worries, siun passi on tulossa lentokoneella Balilta kun se myöhästyi pikaveneestä aamulla (WTF miun passi Balilla tekee????). Mutta se tuuaan illalla siulle, no worries.

Yheksän maissa keskiviikkoiltana laitoin viestiä, että ilmeisesti ei taia passi tulla tänään, että nyt alkaa olla pikkusen WORRIES, jumalauta. Vastaus: yeeees, your passport in Senggigi, late arrival, tomorrow to Gili, yeees, don't worry, everything ok. Joo. Miä näin jo painajaisia ja miätin mitä vittua miä teen jos miun passi on hävyksissä, että siitäpä sitte tulee kiva sähellys. Uneton yä oli tiedossa.

Mutta tataaaaaa, sain passin sitte vihdoin torstaina puolilta päivin. No worries, hei jeeee!

Iloinen jälleennäkeminen


Äijä vielä textas perään että jos tartten tulevaisuuessaki jotain viisumiasioita ni hän kyllä hoitaa.Kyllä teki miäli ohjeistaa että jos siä meinaat pisnestä pyärittää ni vittu pikkusen rotia tuahon passin palautukseen.

Jatkossa käytän vaan miun tuttua luotettavaa lakitoimistoa näihi hommii, enkä mitää huithapeliukkoja, ni ei sitte tarvitte olla kylmä hiki persvaossa jännäämässä et kuinkahan tällä kertaa käypi.

Nyt ku sain passin takasin ni pääs kunnolla suunnitteleen toukokuun lomareissua ULKOMAILLE! Lennot on jo ostettu ja ekasta etapista elikäs Kuala Lumpurista varattu majotus. Kallis oli, viis ja pual euroa yä. On varmasti hiano, mutta persaukisen on turha inistä ja vaatia kummosempaa. Että tämmösellä pudjetilla nimittäin tällä kertaa. Joo. No ei se mitää, tärkeintä on se, et Podomit Pankokissa kuuestoista viiettä. Aiettä. Sinne on tulossa jotain kavereita ja tuttuja kans, näköjään.

Peeääs. Joskus myäs paikallisten kuppiloitten juoma- tahi ruokalistat herättää sellasta hilpiää eivittuismille tirskumista. Kattokee alla oleva taidonnäyte aiheesta.

I AM FULL OF SHIT BABY!

TÄH? Listen them sing to make crowd? TÄH?


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hui mistä sä tiiät että ne ei käytä sitä passia laittomuuksiin kun noin kauan pitävät?

Tsekkaa myös nämä