lauantai 8. maaliskuuta 2014

Eläinkuvia

Kaikil on Emmagaalan jälkeinen rapula siä Mordorissa, virkistän piristän teitä eläinkuvilla ku ei oo muutakaan asiaa nyt.

Kissat ja pahvilaatikot, kaikki tietää. Täs Seek and Destroy ottaa ilon irti.

Tämä piäni ykssilmänen kissanpoikanen oli miulla hoidossa alkuviikosta. Aivan ihana tyyppi.

Hän nukkuu!

Miun oma ykssilmänen Zorro. Zorro on kissoista mahtavin, sillä on ihan mieletön persoonallisuus ja se päästelee hauskoja ääniä. Varottaa aina sellasella narahduksella ku hänelle tulee läheisyyden tarve, vasta sen jälkeen kömpii viereen pörisemään.

Persekissan oon päästäny välillä vähän ulkoilemaan, se tulee hulluksi sisällä. Ja miä tulen hulluks kun sen perse ei pääse paranemaan lopullisesti. Vaikka mitä oon virittäny tuan sen muavitötterön ympärille, ni se saa jollain helvetin ilveellä sen aina keploteltua poies, sitte repii siteet perseestä ja rouhii sen haavan auki. Saatana. Alkaa mennä hermo.

Siäl on puussa Lipsasen Danny ja alas on tulossa Silvennoisen Heikki ja Pössy. Heikki, Pössy ja Zorro ovat jo kaiket päivät ulkona. Heiät on rokotettu ja eilen saivat myäs pannat kauloihin. Tykkäävät olla pihalla mutta ku tuun iltapäivällä Edenistä kotio ni kaikki kolme on malttamattomana pinona miun oven eessä et päästä jos sisään. Heti ku avaan oven ne painuu suoraan sänkyyn ja taju pois. Ulkona on niin jännää että väsy iskee piäniin.
Tää on vanha kuva, tammikuulta vissiin. Mutta tuammonen iso tyrannosaurus pynkäs pihaan eikä meinannu löytää sieltä ulos. Hippasen oli hiostava tilanne ku tuommonen juoksee paniikissa ympyrää miun pihassa.

Lehemä

Tipuset

Miä tykkään kanoita nykysin kans. Kattokaa miten tuo äitikana pitää tuota yhtä pentua tualleen siivellä turvassa. Oijjettä.
Hämähäkki sesonki is bäk. Tää monsteri asuu takapihalla puussa. On sellanen aikuisen miähen käen kokonen koipineen.

Tää ei liity mitenkää mihinkää. Feispukissa joku Weird World tms ryhmä postas eilen kuvan kuoriutuvasta kilpikonnavauvasta  ja miusta se oli niin söpö että sharetin omalle seinälle kans. Miun kaveri Tatu kommentoi heti että "Jotain tosta kyllä puuttuu..." ja minuutin päästä palautti kuvan tuolviisii tuunattuna. Miä oon eilisillasta saakka nauranu veet silmissä tätä. Oon pöhköhuumorin ystävä, jynöy.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tiiä miten siellä on saatavilla, mutta ite oon saanu muovitötterön pysyy kissalla kun sen virittää valjaisiin kiinni. Pelkästä pannasta ei mitään apua tunnu olevan kun ei sitä tarpeeks kireelle saa laitettua, valjaista ei ihan niin helposti pääse kiemurtelemaan irti... :)

Mari kirjoitti...

Jos sen persettä kutiaa, tai sitä rupea/arpea. Voisko siihen laitta jotain rasvaa, tai ehkä oot jo laittanu. Kiitos kuvista, siellä on kanat ja kukot harvinaisen värikkäitä, ja ilmeisen vapaasti saavat tepastella.

Täällä helvetillisen räntäsateen keskellä kiva, että edes joku on täältä älynnyt karata pois ihmisten ilmaston suojiin.

Patzy kirjoitti...

Juu, tääl kirmaa kaikki kilit ja lehmät ja kanat ja kissat ihan valtoimenaan tual, välillä lampsii vapaana olevia hevosiaki vastaan.

Persekissan persettä rasvaan kyllä, ja nyt sillä on taas koko hanuri (rasva)kääreissä. Tötterö on pysyny päässä eilisestä saakka, löysin nahkasen kaulapannan mitä se ei saa nylkytettyä auki (toivottavasti) ja se on nyt niin kiriällä ku uskals laittaa. Toivotaan et pysyy ni perse paranis ja katti pääsis pihalle. Se saattaa osin ihan stressiään ja tylsyyttään ruopia sen bärsseesä auki, luulen. Se on kohta 3kk ollu sisällä vaan, alkaa mirrillä nuppi seota. Ja miulla myäs.

Anonyymi kirjoitti...

Toi kanaemo kuva on niin mahtava, et siit pitäis saada joku vuoden luontokuvapalkinto:)muutenki elämänmeno siel tuntuu niin ihanan stressittömältä ja lunkilta, et siihen verrattuna tää meidän "mordori"alkaa pikkuhiljaa tuntuu ihan oikeelta mordorilta. Ihmiset on stressaantuneita kaikesta ja tarjolla on vaan huonoja ja vielä huonompia uutisia liittyen tulevaan. Tän negatiivisen ilmapiirin keskellä oli lohduttavaa katsoa blogistasi, kuinka siellä yhden päivän ohjelmanumero oli palmupuun kaato ja kuinka tärkeältä ja mielekkäältä tekemiseltä se tuntui ja kuinka hauskasti olit prosessin kuvaillut. Kiitos siis blogistasi! Anni

Tsekkaa myös nämä