perjantai 14. maaliskuuta 2014

Katsaus Mordorin otsikoihin

Hei, vuosittaisen mediakatsauksen aika! Melkeen tismalleen päivälleen vuosi sitte kirjottelin et miltä Mordor näyttää sellasella silmällä joka seuraa menoa kansainvälisen tiatoverkon kautta. Meininkihän näytti vähän oudolta, mutta niiku sillonki arvelin ni tiijä sitte onko se aina ollu tuommosta, ja nään hulluuden nyt vaan paremin ku kattelen sitä kauempaa.

Parastahan tuossa vuoden takasessa mediakatzauksessa on se, että sillon elin vielä siinä uskossa että reissun loppu häämöttää ja paluu Mordoriin on edessä muutaman kuukauen päästä. Eipä tiänny vanha nauta sillon, että vuoden päästä olen täällä yhä!

Ennenku tääki höpinä riistäytyy tussuttamiseks, ni aletaaas kattoo mitä lehet kirjottaa. Miä oon nyt laiska enkä jaksa nysvää et mistä mikäki otsikko tai jutuntynkä on nyysitty ja ährätä linkkejä juttuihin. Ne ei oo olennaisia. Ei täs olla mitää tutkielmaa kirjottamassa, kuha vähä hupsutellaan.Oli taas Putous-sesonki ja saatana kyllä oli uutiset sillon sekopäisiä. Miä en ymmärrä tätä et jostain sketsihahmoista kirjotetaan palstatolkulla niiku ne ois oikeita ihmisiä. Ja tää että viedään se hahmo johonki kaupunkiin ja kansa parveilee mestoilla niiku kyseessä ois joku Jeesuksen toinen tuleminen. Mitä helvetin helvetin helvettiä?Näitä tämmösiä juttuja oon bongannu viime aikoina tosi paljon. Pesetkö hampaasi oikein? Viisi yleisintä virhettä masturboimisessa! Varo: sinäkin saatat kuoria perunan väärin!

Välillä sitä tosissaan miettii, että miten helvetissä ihmiskunta on selvinny näin pitkälle. Kun ei ennen vanhaan ollu viranomaistahoja ja asiantuntijoita koko ajan neuvomassa arkiaskareissa. Ei kertonu kukaan, että siihen voi suarastaan kualla jos imuroi ihan väärin.Olen (melkein) sanatonna tämän Mordorissa vellovan alkoholikeskustelun äärellä. Ja alkoholihommat on vaan yks esimerkki siitä, millaseks hulluks holhoamiseks meininki on menossa.

Miuta vituttaa suunnattomasti toi meininki. Normaali ihminen, joita enemmistö kuitenki on, ni ei saa rauhassa olla ja oppia itte tekemisistään. Ihmiselle ei anneta saatana edes tilaisuutta kantaa vastuuta omista valinnoistaan. Kaikki pitää säätää lailla, sooloilulle ei jätetä minkäänlaista saumaa.

Miusta tää kielii valtavasti ylenkatsomisesta päättäjien taholta. Antavat ihan jatkuvaa epäluottamuslausetta kansalaisille. Että myä mordorilaiset ollaan semmosia yksinkertasia reppanoita, meitä pitää viksumpien tahojen suojella kaikelta pahalta kun eihän myä ressukat muuten pärjätä. Myä laitettais meiän lapset mikroaaltouuniin ja myä juotais päivät läpeensä viinaa jollei sitä älymystö meiltä lakien avulla kieltäis.

Vittu oikeesti: alkaako kukaan alkoholistiks ihan vaan siks että näkee vaikka siideripullon kuvan jonkun rekan kyljessä? Kysyn vaan.

Homma on tätä ja pahenee vaan. Ja sitte raiskauksesta ei välttämättä joudu edes linnaan.

Joku siellä Mordorissa on ihan vitun vinksallaan. Ihan. Vitun. Vinksallaan.


Niin, saatana! Vittu, eihän tänne elämään ole tultu positiivisesti ajattelemaan! Tutkijat on nyt asiaa tutkinu, ja nekin sanoo että nyt saa luvan loppua tuo positiivinen ajattelu!

Olen ite kyllä pääsääntösesti järjellä eläjä, ja jos tätä maalimanmenoa järjellä ajattelee, ni ei tässä oikeen oo sijaa millekään positiiviselle ajattelulle. Kohti turmiota olemma matkalla, myö kaikki.

Realisti pitää olla, ilman muuta. Jos heität lottorivin ineen, ni älä ny hyvä ihminen mee sieltä kioskilta suoraan pomos juttusille ja ota lopareita, koska launatai-iltana on seittemän numeroa oikein. On meinaan melko suuri mahollisuus että näin ei tule käymään.

Mutta kyllä miä olen sitä miältä, näin tropiikissa höperöityneenä ja valaistuneena kattokaas, että positiivisella ajattelulla voipi pötkiä pitkälle. Jos siä miätit vaa et ei tuokaa asia onnistu, ni siähän lamaannut, ja kohta et jaksa ees yrittää enää mitään. Pitää ajatella silviisii, et saattaahan sitä vaikka lykästää, ja lopputulos selviää vaan jos yrittää.

Miä ajattelin ennen aina ihan hirviän negatiivisesti ja olin sitä miältä et vittu mikään onnistu kuitenkaan. Kaikenlaisten elämän kiamuroitten jälkeen kuiteski muutama vuas sitte vaihoin vähä taktiikkaa ja rupesin jotai juttuja pohtimaan sillä fiiliksellä, et josko nyt sitte kuitenkii asiat saattais järjestyy, jos oikeen kovasti äheltää. Ja tämä seikka, oi lapsukaiset, tämä säkenöivä muutos miun ajattelutavassa,  johti tähän. Siis tismalleen tähän, että se on maaliskuu 2014 ja minä beibe se jumalauta asun Indonesiassa ja olen helvetin onnellinen.

Ja jatketaas seuraavaan aiheeseen, ja aletaan pikkuhiljaa lasettelemaan huumorijuttuja kohti. Alotetaa tästä:Mitenniin korvavaikku ei EHKÄ kuulosta erityisen mielenkiintoiselta? Mitä helvettiä? Vaikkuhan on yks maalman kiinnostavimpia asioita ja soisin että siitä kirjoteltais medioissa paljon, paljon enemmän. Vaikku on  nähkääs vaikuttava asia! (kainalopieru tähän)Sikakova juttu että tämä tutkimus on nimenomaan suomalainen tutkimus. Eikä esmes ruotsalainen. Saahaa kerranki näyttää pitkää nenää noille perkeleen hurreille. Kyllä niitä nyt vituttaa.


Siis millaista elämää tämä kansanedustaja Hakkarainen oikein viettää? Ja millasia kavereita sillä oikein on? Tää juttu on niin sketsiä alusta loppuun, että tähän jopa jaksan laittaa linkin. Klikatkaa tästä.

Arvostan kovasti kansaedustajatoverin kommenttia aiheesta: "Niikon mielestä Hakkaraisen pitäisi pysyä erossa alkoholista ja ainakin elektronisista välineistä juodessaan."

Eikös meidän kaikkien? Siinä mielessä Hakkarainen kyllä kansaa edustaa.


Hyvä luoja. Pimpin pienennysleikkaus lienee uusi botox. vai?

Ystävät, olemme tärkeiden asioiden äärellä. Olette ajatuksissani, kaikki käyräpeniksiset urhot ja heidän naisensa. Koittakaa jaksaa!


Huoh. Jumalauta, pakkohan se oli klikata ja selvittää millainen on Kurvikkaan Johannan tiukkojen trikoiden aiheuttama erikoinen episodi, kun se oikein uutiskynnyksen ylittää.

Lukekaa ja hämmentykää.


Miten ei voi jo viranomaiset puuttua tähän Johannaan? Sehän on kävelevä, kurvikas katastrofi, joka aiheuttaa vaaratilanteita kanssaihmisille missä ikinä liikkuukin. Jos jumaliste kaljamainoksetkin katukuvasta siivotaan, ni ohan se nyt selvä, ettei tuommosen Kurvikkaan Johannan voi antaa liikkua julkisilla paikoilla. Kukaan ei oo vielä kuollu, mutta se on selkeesti vaan ajan kysymys.

Mut aika mageeta hei et Johanna noin rohkeesti julkisesti avautuu tämmösestä vaikeesta aiheesta. Et ku hän on niin hyvännäkönen ja kurvikas, et miähet törmäilee liikennemerkkeihin ja ajelee autoillaan päin vittua jos Johannan näkevät. I feel for you, Johanna, koita siekii nyt jotenkii jaksaa, ei toi kauneus oo kato pysyvää. Oottele ihan rauhassa, kyllä siekii kohta rupsahat ja sitte ei kukaan enää kuolaa perään ja saat olla rauhassa.

Ei vittu. Miä en jaksa enää. Lopetanki nyt tähän. Moi!

(Eiku yks juttu viäl: tää on muuten plokipostaus numero 401 ja täällä on käyty kohta 220 000 kertaa. Minä olen hullu! Työ täällä notkuvat ootte vielä hullumpia! Ja jatketaan samalla meiningillä! Yeaaaah! )

5 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Hulluilla on hyvä olla :)

Nyymin Ano kirjoitti...

Vähän syvempää analyysiä tuohon kikkelikuvakohuun...Hakkaraisen kotipaikkakunnan FB-sivuilla haastetaan ihmisiä ottamaan itsestään paikkakuntaan liittyvä selfie(meitsie). Jos haasteeseen ei ole vastannut 24 tunnin aikana, joutuu vaihtamaan profiilikuvakseen muikun kuvan. Musta tuntuu, että tämän muikun kohdalla on tullut lukuvirhe, ja tätä kuvaa on kansanedustaja monelta kantilta sitten yrittänyt ottaa. Kysynyt vielä tältä naiselta, että käviskö tämä profiilikuvaksi :D

Anonyymi kirjoitti...

Iltapäivälehdet ei ole ehkä se paras paikka lehdistökatsaukselle :)

Nämä tyhjänpäiväiset otsikot myös kertoo sen, että Mordorissa on asiat hyvin, ainakin muuhun maailmaan verrattuna. Kirjoitetaan kaikesta shaissesta kun ei täällä oikeesti tapahdu mitään mullistavaa/merkittävää.

Toki poliitikot vois kohdentaan ton energiansa johonkin muuhun kun kaljanmyyntirajoituksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa analyysiä!.ollaan vissiin niin totuttu noihin tyhjänpäiväisiin sekopääuutisiin, joita tarjoillaan ikäänkuin loppukevennyksinä synkkien talous-ja maailmanpolitiikkauutisten rinnalle, et ei pystytä näkeen objektiivisesti, kuinka alas ollaanvajottu. Enkä tarkota pelkästään iltapäivälehtiä.kyl hs:n verkkouutisissakin tarjoillaan samaa shaissee.Sais toimittajat lukea noi sun mainiot tulkinnat!
Olen aina ja ehdottomasti ollut sitä mieltä, että ihmisen pitää pyrkiä unelmiaan kohti ja siinä vaiheessa kun lakkaa haaveilemasta mistään voi samantien alkaa rasvaamaan narua.
Vaatii valtavasti rohkeutta hypätä tuntemattomaan, kun meidät on aivopesty elämään tiettyjen normien mukaan. Kunnioitan syvästi rohkeuttasi ja saan blogistasi voimia:) anni

Patzy kirjoitti...

Kiits palautteesta!

Annille kommentoin takasin sen verran, että miulla on aina vähän särähtäny korvaan tuo jonkinlainen rohkeuden viitan virittely miun ylle, tän maastapaon suhteen. Kun miulla tilanne korvien välissä ajautu siihen pisteeseen, että olis ehkä vaatinu enemmän rohkeutta jäädä siihen Mordorin arkeen. Ja rohkeeta se vasta oiski ollu jos olisin viime vuonna palannu takasin alkuperästen suunnitelmien mukaan.

Mutta ymmärrän toki että moni ajattelee tämmöstä elämänmuutosta rohkeena tekona, vaikkei tämä välttämättä ole miulta henk.koht. mitään erityistä rohkeutta vaatinu. Tilanne vaati vaan tarpeeks kovan vitutuksen ja kiukun.

Vitutus, se on joskus valtava voimavara. Sitä ei pitäis aliarvioida!

Tsekkaa myös nämä