maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mikko ja Timppa

Kattokaa, täti etenee kiihtyvällä vauhdilla kohti nykyaikaa! Vaikka onki kännykkä vaihtunu semmoseks missä on - kääk - näppäimet eikä mikään helvetin hiplausnäyttö ni nyt kuulkaa olen löytäny sellasen ihmeen ku LIIKKUVA KUVA.

Itte en kyllä jaksa mitään hassutteluvideoita hirviästi kattella, jo senkin takia että nettikoneksön on täällä niin hias et siin ei mee ku hermo ku koittaa jotai videoo pällistellä. Mutta aattelin kokeilla ny kuitenki et millä perseellä tänne plokiin aina sillon tällön sais jonku pöljän videon laitettua. Siis semmosen ihan itte kuvaamani taiteellisen ja upeen tunnelmafilmin miun arjesta tällä tropiikissa.

Koitin joskus aikasemminki, ja miulla on joku miljoona videoo jemmassa jostai Laosin vuoristosta, esmes, mutta vittu siitä tullu mitn ku koitin niitä laittaa tänne plokiin, ei vaa skulannu. Nyt hokasin et tuuttaan ne ens tuanne juutupeen ja sitte linkkaan tänne ni avot.

Ensmäinen stara miun elokuvaohjaajan uralla on Karmilan Mikko. Hän on mahtava persoona. Hän on se julmetun iso kolli, joka aiemmin terrorisoi huudiloita mölyymällä kaiket yät, ja piti lisäks äärimmäisen rasittavaa koiran haukkumista muistuttavaa ääntä. Sitte miä kiikutin hänet klinikalle, pallit läks nips naps, ja hiljasta on sen jälkee ollu. Mikko on rauhottunu kovasti, antaa paijata ja on lepposa. Noin yleensä. Mutta Rautiaisen Timon kanssa ne ei yhtään tuu juttuun. Jos sattuvat miun palatsin keittiölle yhtäaikaa ni meteli on kauhia, kumpiki ulvoo ja uhoaa niin että kaikki muut mirrit säntää yhteen pinoon johonki pahvilaatikkoon hädissänsä, ku pelkäävät että alkaapi kohta tappelu. Mutta ei ne matsia ota, mitäs ne ny semmosta, pallittomat kollit. Vittuilevat vaan toisilleen ja kyllähän ton kokosista kolleista ääntä lähtee.

Videoitten (2kpl, kesto noin 30 sekkaa ja laatu on paska eikä järkeä muutenkaa) tilanne on semmonen, että Karmila on ruokakupilla mutta Rautiainen on ilmestyny keittiölle. Timppa oottaa kyllä ihan nätisti tuolin takana eikä tee elettämään et alkais tuppaa ruokavatia kohtia, mutta Mikolla palaa päreet heti.
Rautiaisen Timo oottaa kiltisti tuolin takana. Zorro on silmä pyäreenä siin viäres.

No eihä nois videois oo mitää järkee, mut miä en näitä hirviästi miättiny, kuhan rupesin pelleilee. Josko seuraavaks sitte koittais jotain niiku viksumpaa.

Elkää peläkkö, tuommosen 30 sekunnin pätkän pynkeminen kansainväliseen tiatoverkkoon kesti noin 10 minuuttia, ni näitä ei rupia kauheesti tulemaan jatkossakaan.


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kissavideoita ei voi olla liikaa, tai onko joku väittäny, että niitä jo netissä olis edes tarpeeksi? Hyvä idea tehdä videoita, ihana oli kuulla taustalta "viidakon" ääniä ja kukon kiekunaa. Ja nähdä siun kisuja livenä.

Kannatan, että otat lisää videoita, heti kun muilta kiireiltäs kerkiät. Tuli sellanen lämmin henkäys tropiikista tänne pikku pakkasen keskelle :-).

Patzy kirjoitti...

No jumppahuiti, videot on saanu kannatusta niin täällä ku feispukissa ja muutenki. Miäpä koitan kuvailla jotain huudiloesittelyja ja kissavideoita ja jos jotain eksoottista vastaan tulee.

Kävin nuuskimassa lähistön majatalon wifi-tunnaritkin, ni voin heiän paremmalla konseksönillä saaha liikkuvat kuvat tykitettyä ehkä vähä nopsemmin ku oman nettitikun suomalla köpöyhteydellä!

Perästä kuuluupi, joskus.

Tsekkaa myös nämä