sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tipu syä!

Eedenin puutarhassa elo on ku disnielokuvassa. Ei puutu ku vähän bambeja ja pupuja tuosta hillumasta, muuten on meininki kohillaan. Perhoset lentelöö, lihavia kissoja makailee, lintujen sirkutus rikkoo tärykalvot.

Yhellä Eedenin poitzulla on ystävyyssuhre kahen piänen tipusen kanssa. Oon monta päivää kytänny kameran kans et saisin heiän ruokailutuokiota vähä videolle, mutta perkeleen tirpat pyrähtää heti karkuun ku meen lähelle. Tänää onnistu, melkeen. Normaalisti siinä on kaks tipua aterioimassa mutta toiselle tuli kauhee ramppikuume heti ku otin kameran esiin. Se pyrähti lähimmän katon reunalle kasaileen ittiään ja huuteli sieltä et vittu en tuu ennenku tuo läski häipyy ton kamerasa kanssa.

Tässä HUIKEA luontodokumentti. Up yours, Animal Planet! (Olen hämmästyny että tän videon laittaminen juutupeen onnistu ja meni sillai melko sukkelaan, ei kestäny ku noin 5 minsaa).Ja tältä se pulu näyttää lähikuvassa:


Tän luantoelämyksen lisäks ohjelmassa on tänää myöhemmin pyärällä niivitys tuonne yhille heppatalleille. Siellä on pari päivää sitte syntyny piäni hevoisvauvva, ja miä en oo koskaa semmosta nähny ni nyt menen kattomaan ku kert on tuommonen ihme tarjolla.

2 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Ää ihana viideo melkein en kestä. =)

Mari kirjoitti...

Filmiklubi kokoontuu, kiitos. Mielenkiinnolla ootellaan seuraavaa pätkää :-).

Tsekkaa myös nämä