perjantai 6. syyskuuta 2013

Talonvaltaus

Alkukevennys. Harvoin näin upiaa taidetta näkee. Tää taulu oli myynnissä yhes katukojus Balilla.


Oon takas Gilillä, jihuuu, koti rulaa, saari rulaa, aaaahhh enkä liiku täältä mihinkään vähään aikaan!

 Tää on nyt vaan pikanen tiedotus et oon hengissä ja hyvissä voimissa noin muuten paitsi lompakollisesti.

Asiat on kaikki levällään, rahahommat perseellään ja sillai, mutta ei se mitään. Ihan vielä. Kohta tulee paniikki ja mahahaava ja katkee verisuani päästä ellei ala hommat lutviutumaan, mutta se on sit sen ajan murhe.

Balilla kävin lääkärissä korvan takia ja sain ihan loisteliasta hoitoa BIMC-lasaretissa. Jännä että ku menin korvan takia niin lääkäri haastatteli kaikki helvetin kuukautiskierrot ja suolentoiminnat. Että korvani on tulehtunut mutta entäpä tuleeko kakka. Mutta korva on nyt ok, sain hyvät lääkkeet ja kaik ja voin suositella ehottomasti kaikille et jos tulee joku terveysjuttu ni BIMC is da pleis.

Kissaplokissa kissauutisia, kuolemaakin taas oli (alkais jo riittää, miun voimat alkaa olla loppu näien jatkuvien hautajaisten kans), mutta kivojaki uutisia. Vaikka asiat on tua mirriplokissa ni kyl on pakko vähä täälläki mussuttaa kert... Miulla on uus hiano kissanpoikanen kotona kasvatettavana ja oon ihan kiinnyksissä häneen ja huolesta soikeena et pysyykö hän hengissä ja kasvaako isoks uueks kolliks miun pesueeseen. Peukut on olkapäitä myäte perseessä et tuo pieni Dimmu Borgir saapi porskuttaa. Kattokee ny kui suloinen hän on!

Dimmu


Huushollini on ihana ja koti on bestein. Talossa asusteli miun sukelluskaveri Nadja sillä välin ku olin pois. Siellä yritti asustella myös muuta porukkaa. Heti sillo maanantaina ku lähin  ni kämppään oli painellu kaks jätkää ja asettuneet taloks. Nadja oli hiukan hämmentyny ku talolle illalla töitten jälkee sillo meni. Pojat oli esittäytyneet "siivoojiks" ja toki kuopsuttivat pihaa ja noin, ilosena kokkailivat ja olivat reppujen ja nyssäköien kanssa jäämässä ikäänku yöksi. Nadja heitti ne pihalle. Jätkät kuiteski pitkin viikkoa tuli ja meni omilla avaimilla ja käyttivät kylppäriä ja keittiötä ihan muina miehinä ja lainailivat fillareita. Miä kuulin tästä vasta ku tulin takasin ja sain hirviän hepulin. Menin lankoja pitkin talon omistajille että mitä vittua tämä touhu oikein on, et jumalauta, talo on miun vuokraama ja maksama ja jos en ole paikalla se ei tarkota että jotkut vitun jätkät muuttaa sillä sekunnilla sisään niiku omistaisivat koko paskan. Talonomistajilla ei ollu tästä mitään tietoa mutta nopiastihan se selvis ketä nää klopit oli, eli toinen on talonomistajan duunari ja hällä on taloon avaimet ja he ovat tääl siivoomassa talon eessä olevaa tonttia johon alkaa kohta nousta uusia taloja. Se, et täl duunariklopilla on avaimet miun taloon, sehän ei tokikaan tarkota että voi tulla ja mennä MUN kotiin ihan niiku huvittaa. Jätkä oli saanu hirveet ripitykset ja miä sain tukon anteekspyyntöjä ja vakuutukset että tää ei tuu toistumaan. Ostin silti porttiin uuden lukon ja siihen on avaimet vain ja ainoostaan miulla.

Näin meil Indonesiassa. Jännää.

Aini, ens viikolla miusta tulee muutamaksi viikoksi Ulla Taalasmaa. Talkkaroin eli vahtaan ja päällepäsmäröin Edeniä, miun kaverin Suzannen majataloa. Suzanne palo veneonnettumuudessa Balilla tuos muutamia viikkoja sitten, on muutama päivä sitte päässy sairaalasta jo pois, mutta ei ole vielä kunnossa et vois palata kotio tänne. Jotta miä tuuraan häntä sitte ens viikosta alkaen. Jännää. Ihan en näe ittiäni iloisna olemas tual et velkam velkam vieraita vastaanottamassa mutta mitäpä sitä ei elantosa eteen tekis! Vaati  se sitte vaikka aurinkoisen teeskentelemistä, kyllä hoituu, nou problem.

Mutta hyvä että jotain pientä ns. duunia on. Jei.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyllä tuo nimien antamisen lahja :)

Tsekkaa myös nämä