perjantai 25. lokakuuta 2013

Humppa ja Suitsu ettii uutta kotiaMiun Mordorin kissat Humppa ja Suitsu ettii uutta kotia. Ne on ollu ihanassa himassa miun kaverilla, mutta siel on puhennu paha allergia, tukehtumismeininki alkaa olla todellinen ja kissat pitäs sieltä saaha uuteen kotiin mahd.pian.

Mirrit on tyttöjä, leikattuja ja sisäkissoja, alle 10 vuotiaita molemmat. Humppa on sellain syntymähämmästyny ja rakastaa mikrossa kypsennettyä pakasteseitiä. Suitsu on pitkäkarvanen, kookas ja seitinohkasesti haastava luonne, hän luulee, että universumi pyörii hänen ympärillään. Hyö ehottomasti pysyvät yhessä eli heiät pitää saaha yhteiseen kotiin. Ovat nykysessä paikassa sulattaneet myös kolmannen kissan sekä lapsi-tyyppisen ihmisen.

Tarvittevat kissaystävällisen, ymmärtäväisen ja täyspäisen kodin. Sellasen josta miulle joskus kerrotaan mitä heille kuulluu ja laitetaan jopa kuva silloin, toinen tällöin.

Auttakee! Jos siä tai joku siun tuttu vois tarjota heille kelpokodin ni yhteyret miuun sähköpostilla patzymatka (ät) gmail piste com. Isot tattikset!

(Oon ihan paskana ja on huono-ihminen-olo ku täällä vaan porskutan tropiikissa ja Humppa ja Suitsu on kiipelissä siä Mordorissa. Toki kissat täällä tarvittee miuta varsin kipiästi ja teen hyvää parhaani mukaan, mutta omatunto soimaa. Helepottais jos Humpan ja Suitsun asiat sais nyt pikasesti järjestykseen. Ja että miulla on heitä hirviä ikävä. Nyyh, itk, snif. )


2 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Moikka!

Minkä ikäisiä neidit tarkalleen ovat/minä vuonna ovat syntyneet? Lueskelin heistä kertovaa blogiakin äsken.

Toivottavasti uusi koti löytyy pian! Ovat molemmat kauniita ja fotogeenisiä katteja :))

Patzy kirjoitti...

Humppa ja Suitsu on saanu uuen himan. Muuttavat Mäntyharjulle miun kaverin äiteen ruakapatojen ääreen!

Yksi huoli vähemmän, helepottaa!

Tsekkaa myös nämä