torstai 24. heinäkuuta 2014

KalmistovierailuMordorilaiset hautuumaat on ankeita. No tiätenkää ei niien ehkä piäkää olla mitään bling-blingiä ja torvisoittokuntaa, vaikka kiinalaiset hautuumaat semmosia onki. Mutta synkkiä paikkoja ovat mordorilaiset kalmistot. Paitsi Hietsun hautuumaa hesas, siel on hienoja vanhoja hautapömpelei ja Spede.

Keskikankaan, vai mikä uittu se ny oli, Hautuumaa Mylsäs tua Rautakorves, on semmonen keskellä ei mitää oleva mesta. Perustettu joskus 40-luvun lopulla eli ei oo hianoi vanhoi hautoi, on vaa niitä semmosia siivon ja järjestelmällisen kantikkaita kiviä siivon järjestelmällisissä suorissa riveissä.

Siä on sukulaisia kuapattuna ja ku kuleskelin siä ni tuttuja sukunimiä helvetisti ja pualet varmaan Tapoloita. Miähän oon 50% Tapola kans, mut en tiätenkää Hämeen rikkait makkaratapoloit vaan persaukisii kymenlaakson puupäätapoloit. Se on kun ei tsägää ole ni ei ole.

Hautuumaalla nähtii jäneksen poikanen. Kannatti käyä. Ja oha hautuumaat aina hienoja ja tunnelmaltaan kivoja, oli ne miten siivon järjestelmällisen harmaita ankeuspuistoja hyvänsä.

(PS. kuvista on kyselty että millä suotimella niistä tulee tommosia. Kamera on Olympuksen Tough -sarjaa ja siä on valmiina kasa suotimia ja kaikkii hianoi tsydeemeit. Noi synkät kuvat tulee säädöllä jonka nimi on "DRAMAATTINEN". Vaikka kyllä pelkkä Kouvola tekee näihin oman säväyksensä, niiku Zepa jo nokkelana pimuna päättelikin! Kamerasta on tätä nykyä tsuumi rikki, se vituttaa hiukan, mutta täs oo varaa uuteen kameraan mitenkään, ikinä. Tällä mennään!)Siin on miun äitin äitin äiti. Se on päästäny kylmän piarun jo ennen miun syntymää.

Siin on miun mamma ja vaari, äitylin vanhemmat siis.

Hautuumaan jäneksenpoikanen.


Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä