perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lukemista

Sillä välin ku miä koitan ährätä viimesiä suorituksia Dive Master -kurssista ni työ voitte lueskella vaikka tämmösiä juttuja:

Reissausta ja ruokaa -blogin Jennin tapasin Bangkokissa ja Jenniki oli mein messisä kattomassa Podomeja. Jennin ploki on muuten sikahyvä. Asiallinen ja informaatiopitoinen. Suosittelen kovasti.

Sitte pari juttua jotka on miulle joku vinkannu et lueha tuosta millaseen yhteiskuntaan tuut lomailemaan, ku Mordoriin kohta tupsahat. Jestas sentään, jos ette oo näitä viä jostai feispukin-virrasta pongannu ni lukekaa:
http://perjantaikokki.fi/2014/06/19/mita-jos-hukkuminen-vain-kiellettaisiin/
http://rayhablogi.blogspot.com/2014/06/mielisairas-suomi.html

Miä edelleen kummastelen miten ihmiskunta on selvinny näin pitkälle. Luulis että oltais kualtu omaan tyhmyyteemme jo sillon ku justiisa vasta puusta oltiin laskeuduttu. Kun ei ollu sillo viel byrokratiaa ja yhteiskuntaa keksitty, eikä siten ketään viisaampaa tahoa kertomassa kaikista vaaroista ja suojelemassa meitä ties miltä onnettomuuksilta. Luulis et oltais kualtu samantien kaikki, ihan silkkaa tietämättömyyttämme.


PS. Dive Masterismini on kolmea suoritusta vaille valmis. Orastava korvatulehdus ja eilen aamulla tapahtunu lapaluulihaksen totaalinen ja helvetin kivulias jumiin paukahdus on nyt vähän kapulana rattaissa. Eilen en voinu tehä mitään, kun pelkkä makaaminen ja ihan vaan  hengittäminenki sattu. Mut nyt miä lähen suikkaamaan veteen, vaikka sattuu vieläkin jokainen pienikin liikahdus...mutta ei tuo lapaluu makaamalla mikskään muutu, vaatii liikettä ja touhua. Hampaat irvessä, jollei muuten. Havuja, perkele! Periks ei anneta! Räyh!

1 kommentti:

Ana kirjoitti...

Oho, pari uutta blogia lukulistalle. Jei
.

Tsekkaa myös nämä