maanantai 14. heinäkuuta 2014

Mordor, minä tulen!Viiminen ilta Hiekkakikkareella. Palatsi on kiillotettu, omat rojut muutettu vieraskammariin jotta mahtuu palatsi- ja kissahoitajat Tom & Kris asumaan, Asshole on pakattu (siel ei oo kyllä juuri mitään, mutta villasukat on, ja tennarit, ja varkut) ja kaikki on valmista. Huomenna aamulla vien Sepon Lutwalaan hoitoon ja sitte kipitän veneelle ja lähen Balille.

Jos vene kulkee. Ollu ihan hirviä tuuli ja aallokko, ja miun alkuperänen venekyyti on jo peruttu. Piti lähteä puali yhen veneellä mutta ei kulje, puali yhentoista vene yrittää. Toivon että tuuli tyyntyy yön aikana ja aallokko rauhottuu, miä en yhtään tykkää rajuista venekyydeistä. Pelkään ihan vitusti myrskyissä ja oon se matkustaja joka voi pahoin ja kiljahtelee naama vihreenä ja vapisee ja ehkä vähän itkeekin. Huoh. Ahistaa.

Huomenna enivei, tavalla tahi toisella, Balille. Yö siellä, keskiviikkona puolilta päivin lähtee lento Singaporeen, siellä lentokenttäkuolemaa usiampi tunti ja sitte vähän ennen puoltä yätä Finnarin kyytiin ja kohti Mordoria. Torstaina aamulla Hesavantaa. Apua.

Onneks Kiisket vie miut heti Itä-Helsinkiin toipumaan ja asettumaan ja rauhottumaan ja vetämään lärvit. Kulttuurishokki on saletisti älytön ja sit jetläki ja kaikki, se vaatii karpalolonkeroa.

Mordorilaisen elämysloman ohjelma on vielä pääosin auki, mutta kaikenlaista matkailua erilaisiin suomalaisiin persereikiin on ohjelmassa. Kouvostoliitto tietenkii, Tampere nääsnääs ja Porissakin aion käydä, mutta en missään helvetin jatseilla vaan rokimmissa kemuissa elokuussa.

Mitähänvittuatästäkintulee?

Pysykee kuulolla, miä tiedottelen tunnelmia jahka järkytykseltäni kykenen.


Kuvia kissoista lopuks. Niitä on jo nyt kauhia ikävä.

PS. Mahollisesti on elokuussa hienoja kissahommauutisia, jahka palajan tänne. Mutta koska tämä on Indonesia ni en leuhota viä etukäteen tällee ns. mustaa valkosella tyyliin mitn ku eihän sitä koskaan tiiä tuleeko mistään mitään vai tidak.

Lumikki ja seittemä piäntä kääpiöö


Seppo voi taas hyvin. Lääkitystänsä hiukan hienosäädettiin ni johan alko kissanpäivät taas.
Santtu Hämäinen ja Zorro on bestikset. Santtu imee Zorron turhia miesnännejä ja Zorro saa samalla lutkuttaa Santun korvaa.


Lipsasen Danny ja kaks kääpiöö

Kääpiöt nukkuu
8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ilmottele täällä, jos eksyt Turkuun, niin tuun tarjoo sulle karpalolonkun ja hakee nimmarin. ;D

Ana kirjoitti...

Sä voisit tehdä päivystämön johonkin baariin per kaupunki, ilmotat täällä ajoissa että oot siellä päivä ja klo-klo ja sitten saa tulla kuka pystyy kerkee joutaa tahtoo. Helppoo? Niin on.

Anonyymi kirjoitti...

Joo vedä vaan heti kunnon lärvit jossaan lähipubissa ja sit se ruisleipä ennen sitä. Ja sit seuraavaks heräät kauheessa kankkusessa ja järkytyksessä ja huomaat että olet back in Mordor ja lähellä saada sydärin..Tietty täällä on nyt aika lämmintä et silleen ilmasto on sopuisa mutta ihmiset vittumaisia tai menet ja kokeile aj sit testaan jottaan palvelua tai huudat sitä kassalla miksei jono liiku..Mutta älä mene snagarille riehuun se on melkees henki pois sitten vaikka yrittäisit huumorlla..Hyvinvointivaltio ottaa nyt kopin..Älä murra nilkkaa tai murra se ja mene jonotteleen paikalliseen arvauskeskukseen ja saat sitä "palvelua" tai et saa ku sulla ei vissiin ole Kela-korttia..Eli Tervetuloa Meidän Landeen..

Anonyymi kirjoitti...


Vilperin Perikunta - Tervetuloa länteen, Andrej

https://www.youtube.com/watch?v=q1Y1Y1GoS8M

Matkatar kirjoitti...

Mordorin seikkailuja odotellaan täälläkin mielenkiinnolla...turvallista matkaa!

Soleil kirjoitti...

Mukavaa ja ikimuistoista reissua!

Marii kirjoitti...

Tervetuloa miunkin puolesta, kesällä täällä on kiva olla, huomasin just itekin, että valitus vähenee :-). Tuo Zepan ehdotus ei oo hullumpi ja sittenhän se on pakko tehdä, kun kirjasi valmistuu.

Kiitos kerralla kaikista Suomi-postauksista, niitä on ollut hupaista lukea, aikas oikeaan osuvia huomioita.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko miettinyt mitä jos viihdytkin täällä? Viihdyt hyvin?

Tsekkaa myös nämä