keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ultimaattisin kissapläjäys evaaaah

Miun mirrit siinä rivissä. Tuo musta joka kiipeilee on tietty Dimmu. Muut vasemmalta oikialle: Mini-Sosis, Danny, Seek, Äitikissa, Adam Lambert ja Destroy. Huutonet puuttuu ku se on vähän säikky eikä kykene tommoseen joukkueena oleiluun.

On kertyny niin järetön läjä kissakuvia että pitää tykittää ne eetteriin, alta poies ni voipi sitte taas ottaa tsiljoonia uusia kuvia.

Miun kissat voivat kaikki hyvin, kop-kop. Huushollissani heitä on tällä hetkellä kahexan: Dimmu, Mini-Sosis, Danny, Äitikissa, Seek and Destroy, Adam Lambert ja Huutonet. Lisäks lasken Timo Rautiaisen ja Tero Vaaran jo vähä niiku huushollin häntälukuun, hyö ovat lepposia poikia, hengaavat mestoilla, eivät rähise, tykkäävät kun paijataan ja tulevatten toimeen miun muitten mirrien kans, ja miun mirritki heiät hyväksyvät, enimmäkseen. Lisäks käy tuntematon määrä naapuruston kodittomia katteja syämässä. Osa heistä saa aina aluks turpaan Äitikissalta, ihan vaan varmuuen vuoks, koska Äitikissa on pihapiirin polliisi ja tällä tavoin ilmeisesti tekee tiättäväks että kuka täällä määrää. Osa noista vierailevista kissoista rähjää ja haastaa riitaa ja heitä koitan hätistellä poies ku en tykkä et tullaa miun kissoille vittuilemaan ja heitä pelottelemaan. On yks viimesillään paksuna oleva pimukissa, hän käy miltei päivittäin tuos murkinal ja makoilemassa ja antaa jo silittää ku oon varovasti kosketuksiin aina tavatessa pyrkiny. Oon sanonu että tuu ny sitte pykään ne ipanas tänne ni pietään yhessä heistä huolta. Mutta kattotaan kui käy.

Rantakissat asuu rantapaareissa ja siellä porskuttavat. Damien Marley, joka oli miun vieraskammarissa toipumassa pallien poistosta, hävis sillä sekunnilla ku hänet päästin pihalle, suivaantu niin kovin et vein kepexet. Tauski, rakas mahtava Tauski, hän on mänt. On kulunu jo yli 2 kk kun se tästä lähti omille teilleen, ja kai tässä on jo luovuttava toivosta. Yks päivä tuos joku postas feispukkiin kuvan että tämmönen kissa koittaa muuttaa heille, onks tää jonkun. Näytti aivan Tauskilta ja ku kyselin lisätietoja ni oli poikakissa ja semilyhyt häntäki, aivan ku Tauskilla. Hyppäsin saman tien fillarin selkään ja lähin kattomaan ja aivan otta hiessä kaahasin tua ja mielessä jo vilis visiot kuinka juoksen paikalle ja huudan Tauski ja sieltä kuuluu MMMMÄYYYYYY ja Tauski hyppää pyörän koriin ja sateenkaari taustalla ja bambeje ja kaniineja ja perhosia ja viulumusiikkia ja glitteriä ja sitte tullaan kotiin eikä koskaan enää erota. Mutta ei se ollu Tauski. Pettymys oli valtava ja melkein itku tuli.

Huutonet, pesueeni uusin jäsen, on yhä hiukan pelokas ja pitää hajurakoa muihin. Oli kaks päivää kateissaki tuossa ja aattelin että ei tainnu stressiä kestää ku se ihan kyyryssä aina tulee varovasti syömään ja on säikky ja tässä on niin pal muita kissoja et häntä hermostuttaa kovin. Mutta eilen illalla taas jo kaukaa kuulu hirvee huuto ja sieltähän se Huutonet tupsahti pihaan ja luimisteli suoraan ruokakupille, veteli vattan täyteen hotkimalla ja sen jälkeen kiipes puuhun nokosille.

Ja Dimmu. Voi Dimmu. Hän on niin villi että miä alan olla hätää kärsimässä. Muutama päivä sitte hänellä alko järjetön lutkutusvimma, aattelin että se ois jo ikäänku päässy äiteen hukkaamisesta yli ku ei oo ollu yhtää sellasta imeskelymeininkiä. Mutta nysse alko. Jahtaa miun sormia ja pyrkii niitä järsimään ja imemään, ja jos ei saa sormesta otetta ni mikä tahansa läskimakkara joka miusta tursuaa ja johon pääsee hampaat iskemään ni kelpaa hätävaraks. Tämä on ihanaa, varsinkin kello viis aamulla. Koitan aina viiä hänet siitä ruokakupille et kamoon, safka on täs, mutta tuossa ei nyt selkeesti ole kyse nälästä vaan sellasesta yleisestä refleksinomasesta toiminnasta, et hänen kuuluu jotain pureskella ja imeskellä ja kehrätä samalla, vaikka uhri, eli miä, huutaa tuskissaan ja nappaa hetimiten niskasta kiinni ja kiikuttaa ruokakupille. Periks ei anna, perkele!

Näin. Mutta kuvia tässä, vassokuu. Dimmu tietysti kuvissa eniten, hän kun on tuommonen persoonallisuus.

(PEEÄÄÄÄÄÄS: kuvissa oli joku ihme onkelma mutta ny laitoin ne uuellee ni ehkä kaikki näkyy!)

The DimmuDestroy ja Seek. Miten nuo on jo noin isoja?

Huutonet

Seek, Destroy ja Adam vähä ahistelee Rautiaisen Timoo.

Tero Vaara aamupesulla

Destroy ja Danny

Seek ja Dimmu

Timo Rautiainen tervehtii ihailijoitaan

Mini-Sosis. Tämon jännä juttu et vaikka on raikasta juomavettä keittiössä aina tarjolla ni tuosta paskasesta jalkojenhuuhtelu pesuvatista käyään ryyppäämässä koko ajan.

Huutonet

Adam Lambert

No Dimmu siinä taas

Destroyn joogatunti

Destroy koittais vaan lepäillä mutta tuo yks kaheli ei anna

Seek on innokas pakkonuolija. Tässä uhrina Dimmu

Dimmu koittaa herättää Destroyn

Seek pesee väkisten


Mini-Sosis, Destroy ja Seek10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miks mun koneella ei näy puoletkaan kissankuvista?! En kestäää!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei näy täälläkään kun osa..

Anonyymi kirjoitti...

Sama juttu, ei näy kaikki. Vain semmoinen "kielletty ajosuunta"-merkki harmaana.
Haluu nähdä kaikki Dimmun ja kamujen kuvat!

Tanja kirjoitti...

Ihania kuvia. Joo ei näy kaikkia kuvia täälläkään.

Mutta on toi Dimmu kyllä melkoinen otus...

Ana kirjoitti...

En mäkään näe kaikkia, mutta voihan Dimmu! Kyllä se on niin teidän kaikken yhteinen aarre :-))

Patzy kirjoitti...

Minen tajua mikä noita kuvia vaivaa! Miepä tutkailen!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näkyy kaikki Dimmut - hyvä Patzy! Siinä oli varmaan vaan suloisuusylivuotoa...on se niiiiiiin ihana :)
t. Päivi

Mari kirjoitti...

Siis aivan ihania kissakuvia, ja Dimmu on lähes yliluonnollinen olento. Muutenkin on ilo ollu blogias lukea. Itelläni on kaks kissaa, mustaharmaaviirulaisia, kuin Destroy esmerkiks. Ja ikävä on aina kun on reissussa ite.

Yhessä postauksessa pohdit toimeentuloa siellä. Perusta kissamajatalo muille kissaihmisille, joilel iskee matkalla ikävä omia kisuja Suomessa. Ja yöpymismaksusta menisi osa siun kissaprojektille.

Vai onko siellä jo majapaikkoja riittävästi muutenkin tarjolla? Ja kissoja taitaa olla jo joka majatalossa ilman eri perustamisia?

Mukavaa eloa toivotan siulle sinne edelleen. Kateeks käy pikkusen, mut hyvällä :-).

Patzy kirjoitti...

En viäkä tajua mikä kuvissa oli bärssiillään. Lisäsin ne Picasaan ja siellä ne oli nätisti ja plokiin sieltä ne lisäsin ja sit zzzzzäp yhtäkkiä niitä ei enää Picasassa ollukaan. Siks tuli kiellettyä ajosuuntaa vaan. Hämärähommia!

Ja Marille: jep, täällä on kissoja jo kaikki majatalot täynnä muutenki, hyö eivät tarvitte omaa kissahotellia. Ja sellanen naapuriapu toimii, iteki kyllä tarvittaessa saan jonkun tutut huusholliin asustelemaan ja kissoja ruokkimaan jos pitää jossain käyä.

Anonyymi kirjoitti...

Meoooow!
Ihania kuvia, ja Dimmu on ihan SUPER! Oisko fanclubia hänelle, liityn heti!

Tsekkaa myös nämä