maanantai 28. heinäkuuta 2014

Mordorin paras perse, tsek. Kyynel kesäyässä, tsek. Oksentaminen Huittisissa, tsek.Tämon yhtä sinkoilua paikasta toiseen tämä kun Turisti saapuu Suameen. Sitten Kouvostoliiton olen ehtiny jo istumaan iltaa Tokoinrannassa, käymään Harjavallassa, oksentamaan Huittisissa ja siirtymään Pitäjämmäen huudiloille lapsuuenkaverin riesaks. Täällä Pitskussa ei onneks juua alkoholeja eikä polteta tupakkia. Saa levätä ja hengittää ja olla välillä ihan yksikseeki, ku tuo ystävätär käypi töissä ja kuntoilemassa. Sosiaalisuussulakkeita pitääki tässä kohin jo hiukan latailla.

Perjantaina näin kavereita puistopiknikillä ja lauantaiks oli järjestetty reissu Harjavaltaan Karmarokkiin. Esiintymässä Maj Karma, eli tilaisuus nähdä Mordorin paras perse lavalla, kyllä kiitos (tuo perse on kiinnitetty Herra Ylppöön, kirj.huom.). Lisäks siä oli Anssi Kela. Ja jotain paskaa niien ohessa mutten muista ees nimiä enää.

Suhattii autolla halki Mordorin tuanne Harjavallan säpisevään festivaalikattilaan. Aurinko porotti, meininki oli lupsakka ja rento, omat vartalolonkerot sai viiä alueelle, seura oli hyvää ja sitä oli riittävän niukasti.


"Ette kai te tänne pelkän perseen takia ole tulleet?" Eipä vissiin.
Herra Ylppö oli helvetin komea ja esiintyi helvetin kireissä varkuissa. Perseen kyttäämistä hieman haittas takapualen päällä lepsottaneet takinliäpeet, mutta tämä asia korjaantu onneks kun miulle myöhemmin lähetettiin kuva jossa tuo silmiä hivelevä pakarapari ojentuu kohti kameraa ilman näköesteitä. Kiitos. Melkeen meni liikutuksen roska silmään tästä hyvästä.

Anssi Kela oli ihan vitun hyvä, ja miä herkistyin ihan sillee ettuli kesäyässä kyynel silmäkulmaan. Oli jotenki vaan niin hyvä. Pidin erityisesti tuulikoneista jotka pöllytti artistien kuantaloita ja pidin myös siitä, että Anssi soitti vanhoja hittejäki, nykyaikaistettuina ja päheesti svengaavina versioina. Tosijees.

Meiän säälittävä yritys krebata villisti Harjavallan yässä hyydähti aivan. Oltiin koko lössi hotellissa nukkumassa jo ennen yhtä. Onneton suoritus mutta päivä oli ollu pitkä, kuuma ja tunteita täynnä. Ja tässä iässä sitä saa mennä nukkumaan just sillon kun huvittaa, saatana. Seuraavana aamupänä lähettiin ajelee takas Hesaa kohti. Pysähyttiin kyllä Huittisissa matkalla. Muut kävi pitsalla, miä kävin oksentamassa.

Nyt miä oon ottamassa iisisti ja kotkottamassa akkain juttuja vanhan ystävän luana. Siinä ohessa pitääpi säntäillä hoitelemassa asioita ja tapailemassa kavereita. Ja sitte viikonloppuna onki taas rokenroulia ja hiukan eksotiikkaaki tiedossa. Kesäretki Vantaalle on suunnitelmis.

Ihan hyvä että oon täällä tän melkee 4 viikkoa, ei täs kauheesti luppoaikaa näytä jäävän. Koko ajan jotai äksöniä kehissä. Helvetin kivaa on ollu ja kelit on suasinu, mutta noin muuten tuntemuksia pitää miättiä tarkemmin ehkä sitte ku tää loma on ohi ja kerkiää rauhottumaan ja tarkastelemaan et millasia viiliksiä tästä reissusta oikeen käteen jää.

Mutta niiku ystävätär tossa just kysäs ni et onks yhtää fiilis et takas Mordoriin asumaan ja töihin. Ei helvetissä ole.

Kotini on Hiekkakikkareeni ja sinne on jo hirviä kaipuu.
Barren Earth oli kans aika hyvä


Anssi Kela oli ihan vitun hyvä

Kyl myä käytii yökerho Marilynissa kans. Siel oli niin raju meno et myä lähettii kaikki nukkumaa.

Kiitos kyydistä, toivoo Leena
2 kommenttia:

Diidah kirjoitti...

Tää Huittinen on oikein mesta paikka käydä oksoomassa. Ne pitsat vaan olis ollu parhaat. Mut tyristi ei voi tietää =)

Eija kirjoitti...

Vastustan sanaa vanha. T. Ystävä

Tsekkaa myös nämä