Seppo lähti

Vihreät Niityt sai uuden asukkaan. Seppo lähti sinne tuossa tovi sitten.

Eläinlääkärin suositus oli odotettu, mutta silti toivoin jotain ihmettä. Että joku pillerikuuri ja zädäm, Seposta tulis normaali kissa, tai vaikkei ees normaali, mutta jos epilepsiakohtaukset ees sais kuriin. Mutta ei, kaikki vaihtoehdot on jo kokeiltu ja lääkityksen määrä oli jo tapissa. Silti Seppo on viime päivät saanu rajuja kohtauksia useita päivässä. Ei ole kissanelämää tuo, että joko on huumeista tokkurassa tai sitte sätkii epilepsian kourissa.

Onneks oli Sepolla hyviäkin ajanjaksoja ja niitä muistelen lämmöllä. Kun se oli hyvässä kuosissa ja telmi ulkona, tai kun nukku miun kainalossa ja kehräs, leikki pallonsa kanssa ja käyttäyty kuin kissa, oli tyytyväinen ja ilonen. Silloin vielä olin toiveikas että jesh, kyllä tuosta vielä kissa kasvaa. Mutta nyt viime viikot on posotettu aika haipakkaa alamäkeä Sepon voinnin kanssa. Päätös oli siten helppo tehdä. Kissan kärsimykset on nyt loppu ja tiedän, että kaikki Sepon eteen tehtiin.

Surullista on silti ja itkettää.Kommentit

Paulah sanoi…
:'( yhyy, itku tuli täälläkin. RIP Seppo <3
Mari sanoi…
Surullista, mutta Sepolla oli hetkensä. Parempi näin kuin kuolla kitumalla. Muuten hieno juttu tuo pikaklinikka, hyvin kissatoimintaa siellä hoidat ja ehdit meidän iloksi postailla!
Anonyymi sanoi…
Voih:(olihan tuo odotettavissa mutta suru tuli puseroon silti. Anni
Päikkäri sanoi…
RIP erikois-Seppo ;( Hänen värikkäitä vaiheitaan seuranneena suremme poismenoa ja skoolaamme elämän hyville hetkille.
Jmp sanoi…
Lepää rauhassa, Erikois-Seppo.
Varmasti ihan oikea päätös Sepon kannalta. Se lohduttaa, että kaikki keinot kokeiltiin ja Seppo sai välillä elää myös onnellisia hetkiä. Sepon elämä olisi varmasti ollut moninverroin surkeampi ja turvattomampi (sekä karvattomampi), jos se ei olisi koskaan sinun hoiviisi päätynyt. Annoit kaikkesi, kiitos siitä. Teet uskomattoman hienoa työtä.
Zepa sanoi…
Ei voi kaikki onnistua:( Otan osaa.

Tsekkaa myös nämä

Tulivuori ja suuruudenhulluus

Tie rättikauppamiljonääriksi on avattu

Henki pihisee ja siitä on paperit

Henki pihisee ja hammas jomottelee

Laitetaan kaikki remonttiin!