maanantai 22. syyskuuta 2014

Kirjottasinksmiä postikortin? En, mut voisin myyä semmosia!

Ootte varmaan paneneet merkille, etten kauheesti tual kommenttipuolella hässäköi? Pahoittelen. Asian tola johtuu ihan siitä, että nettiyhteys miulla on usein niin tökkivä, että pääpaino tekemisellä on saaha ees varsinaisen plokin pualelle paskaa jakoon. Ja toinen syy on se, että tässä on parempaaki tekemistä ku vastata jokaiseen kommenttii että hei, kiva, kiitos ku luet tätä sontaa, tosi jees, wuppiduhuu, pysy kanavalla. Syyllisyyden piston tunnen aina välillä, ku luen muitten plokeja ja NE MUUT (perkele sentäs Niitä Muita! NE aina kaikkee ja miä en mitää.)  jaksaa/ehtii myös tuolla kommenttiraidalla olla aktiivisia.

Mutta: luen kyllä kaiken palautteen mitä tulee, tuli sitä sitte feispukin tai plokikommenttien tai emailin kautta. Ja vastaan jos pystyn, jos tarpeeksi hiillyn (negatiivinen palautehan se yleensä ärhäkimmin herättää tarpeen älähtää) tai jos muuten aika on virtuaaliselle sosiaalisuudelle passeli. Tai sitte palaan asiaan joskus myähemmin ihan täällä plokin pualella.

Johonki postaukseen joku laitto kommenttia, että miksen painattais miun tsiljoonista kissakuvista postikortteja myyntiin. Tämä homma on ollu mielessä pitkään, mutta kun en oikein oo saanu sille(kään) asialle tehtyä mitään. Olen sisäistäny indonesialaisen tekemisen meiningin, eli että kaikenlaista suunnitellaan kyllä, mutta enimmäkseen vaan istuskellaan. Se on miusta ihan hyvä tapa tehä asioita, ohan jo vanha mordorilainen viisaus  tienny, että hitaasti hyvä tulee. Vai miten se meni. Kun ei hötkyile, paskat ideat unhoittuu, ja hyvät jää henkiin. Joskus toki jää hyvätki ideat tekemättä ja niitä sitte kiroaa myähemmin, mutta enivei.

Postikortti-idea elää yhä, ja nyt kun on rakentumassa tua klinikka ni sehän on mitä oivin mestapaikka eläinlääkäröinnin ohessa touhuta myäs muuta. Tiedonvälitystä ja vaikkapa - TADAA - postikorttikauppaa, esimerkiks. Periaattella, että ihmisille hianoja kissakortteja ja kissaprojektille vähän roposia kassaan. Mikspä ei vois myyä vaikka hianoja kissa-paitoja ja kissakasseja (kassit, kih!) ja vaikka mitä, mutta jos postikorteilla alottais. Ja postikortteja voisin laittaa myyntii muuallekii: muutamiin sukelluspuljuihin ja majataloihin. Ja internettikauppa, jumalauta, nykyaikaa hei! Joo!

Minen oo mikään raafiin suunnittelija, ei oo mitään piirusteluohjelmiakaan tietsikassa, ja vaik ois ni en kuitenka osais, mutta jotain kykenen räpeltää kasaan ku on pakko... Alla muutama juosten kusastu minuutissa sutastu esimerkkipostikortti. Ohan noi ny jo noin vasurilla sutastunaki helvetisti hienompia ku noi perus-maisema-ranta-heppataksi-booooring-turistikortit mitä täällä muuten myyään.

Eiks vaa? Mialummin miä ainakii tommosia kortteja kotio lähettelisin ku jotain missä on esmes lapsien kuvia. Tai sitte oon vaan puolueelliin, koska aa: kissat rulaa ja pee: noi on kaikki miun kissoja.

Ny koitan ettiä hyvää laatua kohtuuhinnalla tekevää painatuspaikkaa, ni seuraavan kerran ku käyn Lombokilla ni painatutan koe-erän ja katton sitte että tuleeko niistä hyvejä, ostaisko ihmiset ja et miten tästä etiäpäi.

Hei tuli miäleet että. Jos plokin lukijoissa on joku joka osaa tehä tämmösiä asioita (graafista taidetta miun kuvista, eli postikorttivirityksiä, nii ja internettikauppa ja kaikkee) ja jolla on (liikaa) aikaa ja haluais jeesata ni apua otan vastaan. Ja jos plokin lukijoissa on tyyppejä kekkä osaa piirustaa ja jolla on (liikaa) aikaa ni saa piirustaa jotain päheen hauskoja kissakuvia ja lähettää miulle. Vois sitte painattaa paitoja, ja niitä kasseja, misä ois kivoja kissahahmoja tai jotai. Tämmösestä palveluksesta miul ei tiätty oo varaa mitää maksaa, mutta hyvä miäli tulee kato ku vaivannäkö menee hyvään tarkotukseen! Eli kissojen auttamiseen!

Lipsasen Danny nuarena ja hoikkana

Seek biänenä


Iso-Stigu

Meiju Suvas biänenä

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea! Tuikkaa vielä kisujen nimet johonkin kohtaan korttia, se ois kiva. Tietäis mistä tyypistä on kyse. Mietin, että olisiko myös joku parin rivin tarina kyseisestä kissasta hyvä. Herättäisi ainakin liikutuksensekaista mielenkiintoa ja armotonta ostovimmaa, toivon ma...

Pepi kirjoitti...

Tuolta se jo tulikin, se nimi! Olispa hauska kun joku suomalainen postittais kotiin vaikka meiju suvaksen tms. :)

Äläkä sure vastaamattomuuttas, on täällä laiskoja kommentoijiakin - pääasia, että sun juttujas on kiva lueskella!

Ana kirjoitti...

Oisko ihan tyhmä idea ottaa jotain kuvia myös elukkaislääkärin vastaanotolta? Semmoista ei-gorea, vaan sievää (lue: kaupallista).

Mari kirjoitti...

Miusta nuo kortit ei tartte tuon ihmeellisempää disainia, kivan retro tunnelma. Kissojen nimet oli hyvä idea. Jo se, että saa kissat noin luontevana kuvattua on jo pieni ihme. Omista olen yrittänyt ottaa kuvaa jos kuinka, mököttävät tuimana tai pää kääntyy just kun painan laukasinta. Eivät kaipaa julkisuutta he.

T-paidat ovat myös hyvä idea ja verkkokauppa. Mutta sellaisen pykääminen on käsittääkseni aika kallista ja toki myös työlästä. Mutta siellä turisteille myydä kissaretropaitoja varmaankin toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Sit mikä mun mielestä olis oikein hienoa jos joku osais tehdä, niin laittaa johonkin korttiin kehykseksi indonesialaista kuosia (kuvagooglaa vaik "indonesian pattern"). Tai indonesiatyylistä fonttia. Voi miks en ole opiskellut graafikoksi.

Patzy kirjoitti...

Postikortit on jo tyän alla, eräs plokin lukija otti heti yhteyttä ja on nysvänny valtavan hienoja kortteja. laitan näytille kuha on valmista ja painatettu. Ja jotenki säädän niitä myyntiin sinne Mordoriinki!

Tsekkaa myös nämä