perjantai 19. syyskuuta 2014

Vattahaava ja burnaut

Rantakioski


Se kun on kohta melkeen kolme vuatta ollu pääasiassa tekemättä mitään, ni hiukanko hei iskee stressi ja vattahaava ja burnaut ku on nyt yhtäkkiä IHAN VITUSTI liikaa kaikkee meneillään ja kaikki tietty yhtäaikaa. Miä oon ihan finaalissa jo.

Aamuherätys puali kuusi. Kissojen tarkastus ja ruokkiminen, Sepolle lääkkeet, kääpiöt pihalle, hiekkalaatikkojen siivous, hiekan varastaminen naapurin raksatyämaalta, itelle vaatteet päälle ja hampaien kuuraus, riisikeittimeen riisit porisemaan, kamat kasaan, pyärä alle, töihin. Kahvivesi kiehumaan, huvilan kissojen ruokinta ja rapsuttelu. Huvila on täynnä mutta yhet asiakkaat lähtee, toiset tulee, sata koneellista lakana- ja pyyhepyykkiä, kuivumaan ripustusta ja kuivien keräämistä pois narulta. Internettivekotin huvilan pualella rikki, sen kanssa taistelua ja juoksemista. Asiakkaille polkupyärien hoitamista, kaikenmaailman asioiden laskutusta. Kirjanpito, varausmeilejä, vastaamista tiedusteluihin, varausekseliä ajantasalle. Asiakkaat kysyy sitä ja tätä, duunaripojat kysyy sitä ja tätä, tulee ihmisiä kysymään et ei sul huanetta ois myyrä, no ei oo ku ollaa täynnä. Tulee uima-altaan huoltajaa, ilmastoinnin korjaajaa. Eläinlääkärit tulee tänään, klinikkapäivä ois huomenna, tänään Sepon tarkastus ja mahollisesti ikävä lopputulos. Plokeja pitäs kirjottaa, tietoa välittää, kirjaa pitäs kirjottaa, divemasteriks joskus valmistua (puuttuu enää KAKS vaivasta asiaa saatana). Kavereita saarella kylässä, kaljalla pitää niien kanssa käydä. Pankkiautomaatille tartteis keretä, kissanruokaa ostaa, itelle sähköä, kännykkään pulsaa, nuudelit on loppu, millo oon ees viimeks syäny kunnolla? Palatsia pitäs siivota, pihaa lakasta, puutarhaa kastella, lakanat vaihtaa, ilmastointi reistailee, hiki. Pysyvä klinikkarakennus tartteis siivota, hyllyt ja kaapit vielä rakennuttaa, kinuta jostain pari tuolia ja pöytä, ja sitte tartteis roudata sinne tavaraa ja laittaa mesta kondikseen. Postikortteja tartteis painattaa, Lombokilla pitäs käydä ostoksilla. Kaikki on kaaosta, kotiin pääsen neljän viiva kuuen välillä, kissojen ruokkiminen, Sepon lääkkeet, hiekkalaatikkojen siivous, kääpiöiden kerääminen huudiloiltaaaaaarrrrrrrrggghhhhhhhhhhhh...... ja vuorokaudessa on vaan 24 tuntia josta miun pitäis nukkua vähintää kaheksan ku muuten en pysty olee.

Hyviä asioita:
- eläinlääkärit tulee tänään. Kiitos jeesus saatana, helpotuksen kyynel melkeen silmäkulmassa jo.
- ystävät auttaa, kunhan tajuan pyytää ja ottaa apua vastaa. Alan hokata etten yksinkertasesti pysty hoitamaan kaikkia asioita yksin.
- Sunset Vet -eläinlääkäriaseman omistajahepun joku hyvä ystävä tekee työkseen fundraising-projekteja ja on luvannu tehä Cats Of Gilille jonkun spektaakkelimaisen rahankeräyshomman. Tulevat molemmat käymään täällä ens kuussa. Onnenkyynel.
- Esther palaa lomalta 2 viikon päästä ja sitte Taalasmaa-pesti loppuu.
Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä